1:a // Trunstavägen 5

1:a // Trunstavägen 5 // 1 200 000 kr 1:a // Trunstavägen 5 // 1 200 000 kr
  • 1 200 000 KR FAST PRIS

1:a // Trunstavägen 5 // Knivsta

FAST PRIS // Juridisk person // Knivsta // Nyskick // Yteffektiv // Balkong i sydväst // 2,70m i tak // Pendlarläge // Gemensam takterrass

FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN! Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Möjlighet att förvärva denna mycket välplanerade etta i toppskick med balkong i sydväst, belägen på optimalt pendlarläge i omtyckta Knivsta! Bostaden är mycket yteffektiv och har genomgående fina vitpigmenterade parkettgolv och ljusa väggar. De 27 kvm fördelar sig på en hall med förvaring i garderobsvägg, stilrent badrum med ljusa materialval och spotlights i taket, fullt utrustat kök från Marbodal med vitvaror från Electrolux, rum med plats för säng, skrivbord och matplats samt utgång till mysig balkong med eftermiddags- och kvällssol! Det finns även en entrébalkong belägen mot innergården där du kan njuta av morgonsolen. Vill man njuta av solen och umgås i större sällskap kan man ta sig upp på någon av de gemensamma terrasserna där det finns sittgrupper vid stora umgängesytor och även inglasade partier om det föredras. I Brf Terrasshusen 1 kan det även finnas möjlighet för juridiska personer som medlemmar och dess läge med närhet till Knivsta Centrum och järnvägsstationen gör detta till ett perfekt boende för studenten eller pendlaren då tåget tar dig på endast 8 min till Uppsala och 28 min till Sthlm! Kontakta ansvarig mäklare för visning då bostaden säljs till ett fast pris enligt först till kvarn principen!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 27 m2

Byggår 2018

1 636 kr/mån

Våning 3 av 5

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Ansluten till öppet nät via IP-only där medlemmarna själva tecknar avtal efter önskemål.

Balkong/uteplats
Bostaden har en rymlig balkong med trätrall belägen i optimalt sydvästligt läge där du kan njuta av eftermiddags-och kvällssolen. Du har även en entrébalkong med förmiddagssol.

Bilplats
Föreningen har 20 parkeringsplatser som hyrs för 350kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett förråd som är bekvämt beläget vid entrébalkongen. Det finns även två st gemensamma takterrasser som medlemmarna kan nyttja.

Ekonomi
Pris: 1 200 000 kr, eller bud. Avgift 1 636 kr/mån. Värme och vatten ingår i avgiften. El debiteras individuellt efter faktisk förbrukning.

Driftskostnader:
El: 200 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 300 kr

Bostadsrättsförening
Terasshusen 1
Organisationsnummer: 769630-4638

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering