Villa // Danmarks-Söderby Lennartsberg 40A

Villa // Danmarks-Söderby Lennartsberg 40A // 3 850 000 kr Villa // Danmarks-Söderby Lennartsberg 40A // 3 850 000 kr
  • 3 850 000 Utgångspris

Villa // Danmarks-Söderby Lennartsberg 40A // Danmarks-Söderby

Kommande försäljning // Skapa ditt drömboende // Lantligt läge nära stan // Naturen inpå // Grönskande trädgård // Kamin // Flexibelt tillträde

Varmt välkommen till detta charmiga hus anno 1929 beläget i Citynära Danmarks-Söderby. Huset omgärdas av underbar grönska i form av uppvuxna träd, syrenbuskar, äppelträd, gräsytor och när du går under den ståtliga eken på grusgången som leder till entrédörren så inser du att detta kan bli din alldeles egna oas. Husets 118 kvm består av en nedervåning med ett fint kök som ligger i öppen planlösning mot allrum med vacker täljstenskamin. Köket har förvaring i bänk- och väggskåp som delvis är i vitrin, arbetsyta på vacker bänkskiva i sten och fullt utrustat med keramikhäll, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl/frys och mikro i väggskåp. Vidare finns två ytterligare rum som med fördel kan utgöra två sovrum och samtliga rum har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Här finns även en wc. En trappa upp finns idag två bra sovrum med inbyggd förvaring i kattvindar, helkaklat badrum med badkar (äldre standard) samt allrum med utgång till balkong över entrén. Halva nedervåningen har mörkt klinkergolv med golvvärme och övriga huset har plankgolv. Ytskikten är genomgående av äldre karaktär och bör åtgärdas. I Danmarks-Söderby Lennartsberg bor du med närhet till både staden och naturen. Du tar dig snabbt in till Boland citys utbud av butiker och service och UL:s busslinje ligger endast en kort promenad bort.

Detta är en kommande försäljning så interiörbilder finns ännu inte att tillgå och fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller för möjlighet till förhandsvisning!

Villa

5 rum

Boarea 118 m2

Biarea 10 m2

Tomt 1895 m2

Garage finns ej

Byggår 1929

Driftkostnad 36 000 kr/år

Byggnad
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggnadsår: 1929
Fasad: Masonitskivor/Träläkt
Stomme: Trä
Fönster: 2-glas kopplade bågar, 2- och 3-glas isolerrutor
Bjälklag: Timmer
Grundmur: Natursten
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Torpargrund
Uppvärmning: Elpanna, vattenburet golvvärme- och radiatorsystem, kamin
Övrigt:
På tomten finns ett område med Parkslide. Parkslide har starka växtrötter och kan invid byggnader skada grundkonstruktioner och rör. Fastighetsbeteckningen är Danmarks-Söderby 4:3.
Renoveringar:
Renoverat början 2000-tal med nytt värmesystem, kök, wc/tvätt/teknik, rör, installation kamin.
Ny yttertaksbeläggning omkring 2007.

Vatten/Avlopp:
Enskilt vatten, brunn som delas med grannfastigheten. Enskilt avlopp, trekammarbrunn som delas med grannfastigheten.

TV- och internetanslutning
Via antenn.
Modem via telejacket.

Tomten
Underbart grönskande tomt där det på husets framsida finns en grillplats som omgärdas av välvuxna syrenbuskar. Vidare finns gräsytor, fruktträd och massor av ytor för odling för den som har gröna fingrar.

Uteplats
På husets framsida finns plats för sittgrupp vid entrén och på husets baksida finns gott om yta för att bygga till ett rejält trädäck om så önskas.

Övriga utrymmen
Tidigare ägare har parkerat sin bil på en yta som angränsar fastigheten. Det finns även möjlighet att anlägga parkeringsplats mot på tomten mot grannfastigheten (servitut finns).

Ekonomi
Pris: 3 850 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (0 personer):
El: 25 000 kr
Vatten och avlopp: 3 000 kr
Renhållning: 3 000 kr
Försäkring: 5 000 kr
Totalt: 36 000 kr

Taxering:
Taxeringsår: 2021
Byggnadsvärde: 996 000 kr
Markvärde: 1 356 000 kr
Summa taxeringsvärde: 2 352 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan