Villa // Södra Krycklinge

Villa // Södra Krycklinge // 3 495 000 kr Villa // Södra Krycklinge // 3 495 000 kr
  • 3 495 000 KR Fast pris

Villa // Södra Krycklinge // Skuttunge

Välplanerad enplansvilla // Lugnt läge // Ryggåstak // Master bedroom // 3-4 sovrum // 1-2 allrum // Bredband // 20-25 min till Uppsala

Påkostad enplansvilla med genomgående gedigna materialval och en väl genomtänkt planlösning där man bla erbjuds möjlighet att ha öppet till nock i sällskapsdelarna allrum/kök, ett master bedroom med eget badrum och walk in closet, ett extra allrum/tv-rum och 3-4 sovrum. Förutom det rymmer de ca 126 kvm ett exklusivt badrum med natursten på golvet och kakel på väggarna samt en tvättstuga med groventré. Ett kvalitetskök från Vedum som är fullt maskinellt utrustat och samtliga vitvaror från Siemens. Vita skåpsluckor, mörk bänkskiva samt blandare från Tapwell.

Hela bostaden har genomgående trestavs ekparkett med möjlighet att välja vitpigmenterad utan extra kostnad (i hallen ligger klinkers). Takhöjden är 2,5 meter och samtliga väggar kommer att målas (kulör enligt ök).

Området består av 5 st tomter som kommer att ha gemensamt avlopp men egna borrade brunnar. Grusade uppfarter och sådd gräsmatta ingår och bygglov för carport med förråd finns. Bredband kommer att finnas indraget. Busshållplats finns precis utanför vid vägen (buss nr 104) och till Uppsala är det ca 20-25 min med bil. Ett lantligt och lugnt läge med ca 10 minuters bil till både Björklinge och Bälinge med matbutiker, skolor, fotbollsklubbar, hockeyklubbar mm. I området finns också flertalet hästgårdar, Edenhof golfbana samt fina bad, bla Långsjön i Björklinge och Bälingebadet.

Tomten säljs med entreprenadavtal avseende uppförande av hus på fastigheten knuten till BWN (www.bwnbygg.se), separat kontrakt kommer att tecknas med dom om exakta detaljer och ev tillval i samband med köp av tomt.


Du som köpare av detta hus kommer att få goda möjligheter att påverka hur ditt hem kommer att se ut, ev frågor om tillval, ändringar eller allmänt, kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Villa

5 rum

Boarea 125.5 m2

Biarea 0 m2

Tomt 2244 m2

Garage finns ej

Byggår 2020

Driftkostnad kr/år

Byggnad
Byggnadstyp: 1 plan
Byggnadsår: 2020
Fasad: Liggande träpanel
Stomme: Trä
Fönster: 3-glasfönster isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betong
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump från Nibe, vattenburet system i hela plattan
Övrigt:
Allmänt
BWN (www.bwnbygg.se) har entreprenaden för huset har en AAA-klassning och bygger samtliga hus i lösvirke där samtliga leverantörer håller en extremt hög standard. För mer detaljerad teknisk beskrivning, kontakta ansvarig mäklare.

Vatten/Avlopp:
Egen borrad brunn samt gemensamt avlopp med infiltration med ytterligare 4 fastigheter.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband via fiber som kommer att finnas indraget till huset.

Tomten

Uteplats
En stor uteplats på ca 25 kvm i trä med utgång från allrummet ingår.

Ekonomi
Pris: 3 495 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (0 personer):

Taxering:
Taxeringsår: 2018

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan