5:a // Fyrisvallsgatan 8B

5:a // Fyrisvallsgatan 8B // Luthagen

Öppen kökslösning // 2 badrum // Inglasad balkong // Väl tilltagna sovrum // Rymlig // Gott om förvaring // Välskött förening

Varmt välkommen att flytta in i denna rymliga bostad som i sitt original utförande ger fyra stora sovrum (lätt att återställa vid behov) men där man idag istället har en mycket luftig matplats som ansluter till det öppna köket och som tillsammans skapar utmärkta umgängesytor. Hemmets 117 kvm fördelar sig på en hall med skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare, två helkaklade badrum med wc och dusch där det större även har tvättpelare. Tre väl tilltagna sovrum som samtliga har garderobslösningar och plats för dubbelsängar. Den inre delen består av matplats med stora fönsterpartier, det fina Vedumköket med sin öppna disponering ansluter till både matplatsen och vardagsrummet och blir hemmets naturliga mittpunkt. Vidare finns även en härlig inglasad balkong belägen i soligt söderläge.

Här bor du i en välmående förening med hiss från markplan. Bo nära allt vad Uppsala kan erbjuda med 5 minuters cykelväg till centrala Uppsala. Eller njut av en promenad längs Fyrisån som ligger alldeles intill. Optimalt läge med gångavstånd till Mimmi Ekholms plats med all tänkbar vardagsservice som livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. I föreningen finns det garage, gemensam tvättstuga, festlokal/ övernattningsrum, cykel- och barnvagnsförråd och ett stort källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

5 rum

Balkong finns

Boarea 117 m2

Byggår 2011

6 396 kr/mån

Våning 2 av 5

Planlösning
Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa tapeter på väggarna.

Välkomnande hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. I anslutning finns även en rymlig klädkammare som ger mycket gott om förvaringsutrymmen.

Sovrum 1 har plats för dubbelsäng med sidobord. Förvaring i garderobslösning. Ljusinsläpp från fönster.

Badrum 1 har ljust kakel och klinker. Dusch, wc, spegelskåp samt tvättställ.

Badrum 2 har ljust kakel och klinker. Praktisk duschhörna med vikbara glasväggar. Vägghängd wc, spegelskåp med belysning, handfat samt handdukstork.

Sovrum 2 är rymligt och har bra förvaring i garderobslösning. Plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

Stor matplats som ursprungligen är ett ytterligare sovrum (kan lätt återställas vid behov). Plats för matbord med 8-10 personer sittandes och ett härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

Vedumkök med mycket bra arbetsytor på mörk bänkskiva. Gott om förvaring i bänk- och högskåp med vita luckor. Vitvarorna består av diskmaskin, induktionshäll, ugn, takhängd fläkt, fullhöjds kyl- och frys. Matplats i direkt anslutning samt serveringsmöjlighet vid bänkskiva med överhäng.

Vardagsrum som ligger i direkt anslutning till köket vilket skapar generösa umgängesytor. Plats för stor soffa med bord, tv-bänk och ytterligare möbel. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till den stora inglasade balkongen i solsäkert söderläge mot föreningens innergård.

Sovrum 3 är rymligt och har bra förvaring garderob. Plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringsmöbel.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2011
Uppvärmning: Fjärrvärme samt värmepump
Övrigt:
Föreningen består av 40 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator. Föreningens hemsida: http://brfbruno.se/
Bostaden är registrerad som en 5:a men nyttjas idag som en rymlig 4:a.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV/ IP-telefoni / bredband via Telia Triple Play på kr/mån ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Härlig inglasad balkong belägen i soligt söderläge mot föreningens innergård.

Bilplats
Föreningen har 33 parkeringsplatser varav 11 stycken är garageplatser (kallgarage). Samtliga parkeringsplatser är försedda med uttag för motorvärmare.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt källarförråd. I föreningen finns det garage, gemensam tvättstuga, festlokal/ övernattningsrum, cykel- och barnvagnsförråd.

Ekonomi
Pris: 3 495 000 kr, eller bud. Avgift 6 396 kr/mån. I avgiften ingår värme, bredband och kabel-tv. El och vattenförbrukning debiteras retroaktivt av föreningen.

Andel i föreningen: 3.3708
Andel av årsavgiften: 3.37079

Driftskostnader (2 personer):
El: 300 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Totalt: 450 kr

Bostadsrättsförening
Brf Bruno
Organisationsnummer: 769611-3039

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    17 januari
    11:00-12:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan