2:a // Gamla Uppsalagatan 125

2:a // Gamla Uppsalagatan 125 // Nyby

Juridisk person kan tillåtas // Två balkonger & uteplats // Toppskick // Gavel // Öppen planlösning // Naturnära // Underbart ljus // Pendlarläge

Unik möjlighet att förvärva en välplanerad gaveltvåa i toppskick med både dubbla balkonger och uteplats! Bostadens läge på husets gavel ger ett rikligt ljusinsläpp från höga fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger hela bostaden en rymlig och tilltalande känsla. Planlösningen ger en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett sovrum med förvaring i garderober och utgång till uteplats mot innergården. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och belysning från infällda spotlights. Fullt utrustat vinkelkök som via matplatsen sammanbinds med vardagsrummet och skapar mycket generösa umgängesytor, både inomhus och utomhus tack vare de två rymliga balkongerna där ni kan njuta av solen större delen av dagen.

Här bor man i ett modernt och bekvämt boende med närhet till allt du kan tänkas behöva, t.ex Gränbystadens rika utbud av butiker och restauranger, naturområdena vid Röbo och Gamla Uppsala högar samt goda förbindelser till city via täta bussavgångar eller fina cykelvägar. För den som pendlar med bil nås påfarten till E:4-an snabbt och enkelt.

Föreningen godkänner köp av juridisk person för privat ändamål!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning för att uppleva denna pärla på plats!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 57 m2

Byggår 2019

3 028 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra parkettgolv och ljust målade väggar.

Välkomnande hall med generösa förvaringsutrymmen i anslutande klädkammare samt i garderobsvägg. Avhängning av ytterkläder på hatthylla och plats för ytterligare möblemang.

Helkaklat badrum med golvvärme och moderna materialval. Duschdel med vikbara dörrar i glas. Gott om förvaring i spegelskåp, kommod samt i extra väggskåp ovanför tvättmaskin med torktumlingsfunktion. Wc och handdukstork. Belysning från dimbara spotlights i taket.

Sovrum med plats för dubbelsäng med sidobord. Förvaring i dubbelgarderob och utgång till uteplats mot föreningens innergård.

Vackert och fullt utrustat vinkelkök från Vedum med generösa arbetsytor på grå bänkskiva med vitt kakel ovanför. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med ljusa luckor. Fullt utrustat med vitvaror från Cylinda i form av induktionshäll med boosters, ugn och mikro i högskåp, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Anslutande matplats som sammanbinder kök och vardagsrum. Utgång till den ena av bostadens två balkonger. Den är belägen i bästa sydvästläge och inrymmer allt du behöver såsom grill (gasolgrill får användas), matgrupp och loungedel.

Vardagsrummet har en underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Här ryms stor soffa, soffbord och tv-möbel. Utgång till bostadens andra balkong med plats för sittmöbler och förvaringsskåp.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2019
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 109 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
Renoveringar:
Föreningen avser att bygga om en del av ett cykelförråd till miljörum.

TV- och internetanslutning
Bredband, tv och IP-telefoni via Telia triple play. Obligatorisk kostnad om 229kr/mån tillkommer.

Balkong/uteplats
Bostaden har unika utomhusmiljöer i form av en uteplats som vetter mot föreningens innergård samt två rymliga balkonger där den största är belägen i bästa västerläge! Grillning med gasolgrill är tillåtet.

Bilplats
Föreningen har 19 p-platser (450 kr/mån) samt 8 carportplatser (700kr/mån). Separat kösystem tillämpas. Möjlighet till betalparkering finns på omkringliggande gator. Föreningen arbetar på att få hyra 20 platser i närliggande garage.

Övriga utrymmen
I föreningen finns två tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. På innergården finns grillplats och sittgrupper.

Ekonomi
Pris: 1 950 000 kr, eller bud. Avgift 3 028 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. 229 kr/månaden tillkommer för fiber med Telia Tripleplay

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 1.06306
Andel av årsavgiften: 1.03981

Driftskostnader (2 personer):
El: 120 kr
Vatten och avlopp: 100 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 320 kr

Bostadsrättsförening
Lilium
Organisationsnummer: 769631-9396

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    25 oktober
    14:00-15:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan