2:a // Skyttelgatan 9

2:a // Skyttelgatan 9 // 2 750 000 kr 2:a // Skyttelgatan 9 // 2 750 000 kr
  • 2 750 000 KR eller bud

2:a // Skyttelgatan 9 // Kungsängen/Industristaden

Först med att flytta in // Balkong i sydvästläge // Utsikt mot Fyrisån // Gemensam takterrass // Inflytt slutet av mars // Exklusiva tillval

Välkommen hem! Här bor du i en mycket välplanerad gaveltvåa om 62 kvm i högt läge med härlig utsikt mot Fyrisån. Du blir först med att flytta in i denna bostad med flertalet exklusiva tillval, vilket märks redan i den välkomnande hallen med stora klinkers och skjutgarderob med plats för avhängning av ytterkläder. Från hallen når du det rymliga sovrummet där du får plats med en stor dubbelsäng och annat mindre möblemang. Stor skjutgarderob med goda förvaringsmöjligheter som går från vägg till vägg med elfa inredning som går att justera efter tycke och smak. Genomgående vitlaserad parkett i alla rum förutom hall och badrum. Stor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig sällskapsyta för umgänge, eftersom bostaden är belägen i gavelläge med fönster i två väderstreck får man ett härligt ljusflöde. I köket som är från exklusiva Marbodal har det även gjorts stilrena tillval som luckor med integrerade handtag, fristående fläkt, diskho och blandare. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl/frys, mikro och ugn i högskåp, induktionshäll och diskmaskin.

I vardagsrummet får du plats med både soffgrupp, tv-bänk och annat mindre möblemang. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga balkongen i bästa sydväst läge med utsikt mot Fyrisån. Helkaklat badrum med extra tillval såsom spotlights i taket och härlig takdusch, vikbara duschväggar, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. På sjunde våningen finner ni dessutom den gemensamma takterrassen om 160 kvm för både fester och umgänge med vänner samt plats för odling och växthus som tillsammans med en hänförande utsikt över Uppsala skapar ett sällsynt attraktivt boende. Denna bostad passar perfekt för dig som söker det där lilla extra!

Tillhörande förråd till bostaden beläget i källarplan samt möjlighet att få garageplats.

I Kungsängen bor du i ett attraktivt läge, med sina stora lummiga innergårdar bildar ett eget kvarter med flera öppningar i fasaden in mot de egna trädgårdarna. Varierade fasadmaterial för varje trapphus skapar spänning och bidrar till upplevelsen av en ’stad i staden’. Här bor du i en växande stadsdel som erbjuder det mesta med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Du har även närhet till Willys, gym och flertalet restauranger. Bara ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån som erbjuder både grönområden och härliga promenadstråk med närhet till Stadsparken. Här finns även goda bussförbindelser och bra pendlingsläge för både den som åker bil eller tåg med närhet till resecentrum. Kungsängen är den perfekta kombinationen av centralt men lugnt läge. Bli först med att flytta in i denna fina och nyproducerade lägenhet!

Planritning med mått
Planritning med mått

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 62 m2

Byggår 2019

3 454 kr/mån

Våning 3 av 6

Planlösning
Rumsbeskrivning: Genomgående 3-stavs vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten.

Välkomnande HALL med klinkergolv (300 x 600) och bra förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober med ELFA-inredning.

Rymligt SOVRUM om 15 kvm med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang. Skjutgarderober med ELFA-inredning. Där finns både plats för hängande och liggande kläder. Inrymmer även ett städ- och linneskåp.

Stort och helkaklat BADRUM med extra tillval såsom spotlights i taket och härlig takdusch, vikbara duschväggar (Forsa rund klarglas 900x900), golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Öppen planlösning mellan KÖK och VARDAGSRUM med fönster i två väderstreck. Stor härlig sällskapsyta med plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Fönster som vetter mot Fyrisån.

Rymligt KÖK från Marbodal med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, mikro, ugn och fristående fläkt. Samtliga rostfria vitvaror från Siemens. Bänkskiva i svart laminat mocka med vitt kakel ovanför. Här får man plats med ett matbord.

I ARBETSRUM/BARNRUM får du plats med mindre möblemang.

Härlig BALKONG med plats för matgrupp i sydvästläge. Utsikt mot Fyrisån.

Byggnad
Byggnadsår: 2019

Övrigt:
Föreningens fastigheter är byggda 2018. Föreningen består av 79 bostadsrätter. Juridisk person accepteras inte, delat ägandeskap är ok. Ekonomisk förvaltare är Fastum AB.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband via Telia.

Balkong/uteplats
Rymlig balkong om 9 kvm i sydvästläge med utsikt mot Fyrisån.

Bilplats
Till denna bostad finns möjlighet att få ett garage vilket man når via hissen i trapphuset till en kostnad om 900kr/mån. 55 garageplatser varav 15 st parkeringsplatser finns i intilliggande garage genom en gemensamhetsanläggning. 2 MC-platser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen
För att skapa en så grön och bilfri miljö som möjligt ligger garagen under kvarterets trädgårdar och du når dem via hissen i det egna trapphuset. I källarplan finns även cykelförråd och extra lägenhetsförråd eftersom vi vet att förvaring alltid är efterfrågat. Utrymme för barnvagnar, permobiler och rullatorer finns också i garageplan. Självklart finns här laddningsplatser för elbilar.

Ekonomi
Pris: 2 750 000 kr, eller bud. Avgift 3 454 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple play samt bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt avtal för el samt varmvatten, detta debiteras efter förbrukning.

Driftskostnader:

Uppgifter om driftskostnader saknas då bostaden är nyproducerad. Kostnader för el och hemförsäkring är vad som normalt listas under driftskostnader för bostadsrätter och dessa varierar beroende på elleverantör respektive försäkringsbolag och beroende på hur många som bor i hushållet.

Bostadsrättsförening
Gustav Vasa
Organisationsnummer: 769631-8836

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering