3:a // Dagermansgatan 6C

3:a // Dagermansgatan 6C // Löten

Mycket fint skick // Bredband ingår // Lugnt och barnvänligt område // Stor balkong // Möjlig uthyrningsdel // 2 wc // Förening med mycket god ekonomi

Här ges tillfälle att förvärva en stor välrenoverad trea i absolut toppskick belägen i natursköna Löten!

Bostaden har under 2021 genomgått en varsam renovering av behöriga fackmän med bl.a nya golv i samtliga rum och alla väggar, tak och golvlister är ommålade. Resultatet ger er en lägenhet där ni bara kan flytta in, luta er tillbaka och njuta av tillvaron!

Här finns dessutom möjlighet att med enkla ingrepp iordningställa en uthyrningsdel då bostaden redan idag är utrustad med två wc-utrymmen. Ritning och förklaring hur ni kan gå tillväga kommer finnas tillgängligt på visningen.

Bredband 250 Mbit/s och kabel-tv ingår i månadsavgiften!

Varje lägenhet har rätt till minst en parkeringsplats för bilen!

Lägernheten är placerad i slutet av loftgången vilket medför att ingen passerar utanför och ni får möjlighet att placera en sittgrupp i österläge för att kunna avnjuta morgonsolen.

Den rymliga och välplanerade bostaden ger idag två stora sovrum, riktigt stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, tv-lösning, matsalsmöblemang, och exempelvis en kontorsdel, välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen i öppen planlösning med vardagsrummet. Vidare finns ett stort badrum med tvättmaskin samt ytterligare en gäst-wc som nås från ena sovrummet. Från vardagsrummet når ni den enorma balkongen i bästa västerläge. Balkongen är försedd med trall och har gott om utrymme för såväl matplats som loungemöblemang. Till bostaden hör också ett rymligt förråd.

Brf HSB 50 Dagerman är en välordnad förening, med mycket god ekonomi, som ger det där lilla extra till sina medlemmar. I föreningen finns bl.a pingisrum, biljardrum, bastu, tennisbana, gym, gemensamhetslokal och hobbyrum att nyttja. Här finns också härligt grönskande innergårdar med lekplatser, sittgrupper och grillplatser.

På kort promenadavstånd finns all tänkbar service vid Heidenstamstorg såsom gym, Ica-butik, restaurang, apotek mm. Även nära till ständigt växande Gränbystaden med all dess utbud. Utsökt pendlingsläge med närhet till E4:an och Bärbyledens påfarter. Goda kommunikationer med stadsbussarna samt bra cykelvägar ner till centrumkärnan. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Även

Bostadsrätt

Hiss finns ej

3 rum

Balkong finns

Boarea 84 m2

Byggår 1968

4 818 kr/mån

2 av 2

Planlösning
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Klinkergolv innanför entré och fint laminatgolv i hallens förlängning. Fönster ovan entrédörr som ger trivsamt ljusinsläpp. Vitmålade väggar.

Stort SOVRUM med vitmålade väggar och fint laminatgolv. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Stor skjutdörrsgarderob som ger bra förvaringsutrymme.

GÄST-WC med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns ett spotlightbelyst spegelskåp, handfat samt en wc.

Rymligt KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Kakel på vägg ovan bänk. Planlimmad dubbelho. Belysning under överskåp. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av en integrerad diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt en fläkt. I köket finns också ett städskåp. Vitmålade väggar och fint laminatgolv. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet.

Riktigt stort VARDAGSRUM med gott om utrymme för soffgrupp, tv-lösning, matsalsmöblemang, kontorsplats och annat. Många liknande lägenheter i föreningen delar av vardagsrummet för att skapa ett sovrum till. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Utgång till den stora härliga balkongen i bästa västerläge. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Vitmålade väggar och fint laminatgolv.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns en duschhörna bakom välvda glasdörrar, tvättmaskin, spotlightbelyst spegelskåp, handdukstork, handfat med underskåp samt en wc. Infällda spotlights i taket.

Stort SOVRUM med vitmålade väggar och fint laminatgolv. Längs väggen löper stora garderober med skjutdörrar samt ytterligare en garderob. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp.

Byggnad
Byggnadsår: 1968

Renoveringar:
2019 - Installation av 9 st elladdare (bil).
2018-2019: Byte av balkon-och loftgångsräcken.
2016-2017: Ommålning fönster och dörrar.
2013-2014: Stambyte, köksavlopp relinade.
1986: Helomläggning av tak.

TV- och internetanslutning
Bredband 250 Mbit/s (Bredbandsbolaget) samt grundutbud kabel-tv (ComHem)ingår i avgiften

Balkong/uteplats
Stor trallförsedd balkong med gott om plats för såväl matplats som loungegrupp. Västerläge.

Bilplats
114 garageplatser, 300 kr/mån. Separat kö. 212 p-platser med el-plint, 118 kr/mån. Alla lägenheter har rätt till en p-plats.

Övriga utrymmen
Tvättstugor, pingisrum, biljardrum, bastu, tennisbana, gym, gemensamhetslokal och hobbyrum. Till bostaden hör ett rymligt förråd.

Ekonomi
Pris: 2 290 000 kr, eller bud. Avgift 4 818 kr/mån. I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och 250 Mbit/s bredband. Föreningen står också för bostadsrättstilläggsförsäkringen.

Andel i föreningen: 0.39673
Andel av årsavgiften: 0.39673
Reparationsfond: 405 kr

Driftskostnader (2 personer):
El: 300 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 450 kr

Bostadsrättsförening
HSB Brf 50 Dagerman
Organisationsnummer: 717600-4435

Övrigt
Avgift till HSB om 500 kr/köpare (denna summa återfås då lägenheten säljs) debiteras av föreningen. Medlemsavgift till HSB om 300 kr/år tillkommer.

Läs mer
  • Visning
  • onsdag
    22 september
    17:30-18:30

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan