2:a // Tegnérgatan 31B

2:a // Tegnérgatan 31B // Luthagen

Högst upp // Mkt fint skick // Välplanerad // Balkong i västerläge // Genomgående planlösning // Nära Ekonomikum & service // Bredband ingår

På lugn gata belägen endast ett stenkast från Ekonomikum finner ni denna ljusa genomgångslägenhet i toppskick! De mycket väldisponerade 48 kvm har ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck, detta kombinerat med de ljusa och fina ytskikten ger hela hemmet en rogivande känsla. Planlösningen erbjuder ett fullt utrustat kök med matplats, helkaklat badrum med moderna och stilrena materialval, rymligt sovrum med gott om förvaring i inbyggda garderober samt ett stort vardagsrum där plats finns för både soffa och matgrupp. Bostaden har också en underbar balkong belägen i västerläge där du kan njuta av solen under eftermiddag och kväll! Brf Tjugosju är en välskött förening med många utförda renoveringar där Bredband ingår i avgiften. Här bor du i hjärtat av Luthagen med närhet till service, restauranger och grönområden i form av lummiga Tegnérparken som ligger precis intill och Stabbybacke med elljusspår och utomhusgym på kort promenadavstånd. Uppsala centrum med sitt rika studentliv samt alla kommunikationer vid Resecentrum är endast några minuters promenad bort.

Varmt välkommen att höra av dig vid eventuella frågor eller vid önskemål om enskild visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 48 m2

Byggår 1946

2 876 kr/mån

Våning 3 av 3.

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Hall med avhängning av ytterkläder på hatthylla/skoställ, ytterligare förvaring ges i inbyggd garderob.

Ljust och inbjudande kök där man lyckats blanda nya detaljer med äldre charm såsom delar av originalskåpen, bra förvaring i överskåp med spots och underskåp med ljusa luckor, arbetsytor på bänkskiva i ek med ljust glaskakel ovanför, spis/ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys, plats för matbord vid fönster mot innergården.

Helkaklat badrum med ljust kakel och klinker, praktisk duschhörna med vikbara glasväggar och tak/handdusch, gott om förvaring i högskåp och under handfat, spegel med spots samt wc och handdukstork.

Sovrum som erbjuder gott om förvaring i tre inbyggda garderober, plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringsmöbel/skrivbord, bra ljusinsläpp från fönster mot föreningens grönskande innergård.

Rymligt vardagsrum som möjliggör flertalet möblemangslösningar, plats för soffa med soffbord, tv-lösning samt matbord, utgång till den härliga balkongen med trätrall i högt västerläge där du kan njuta av kvällssolen.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1946
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 46 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands boservice AB. Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Uppsala. När du går med i HSB Uppsala betalar du en andel på 500 kr (som återbetalas vid eventuellt utträde). Dessutom betalar du en årlig avgift på 300 kr/år.
Renoveringar:
2015: Dränering av grund
2015: Byte av dagvattenledningar
2014: Byte av termostater
2014: Fönsterrenovering
2008: Säkerhetsdörrar
1995: El- och stamrenovering
1995: Balkongrenovering

TV- och internetanslutning
Bredband och TV från ComHem ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Rymlig balkong med trätrall belägen i västerläge där du kan njuta av solen under eftermiddag/kväll.

Bilplats
Föreningen har 4 st varmgarage som kostar 350 kr/mån och 11 st kallgarage med motorvärmare för 250 kr/mån. Det är separat kö till dessa. I området tillämpas även boendeparkering som administreras av Uppsala kommun.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett mycket rymligt vindsförråd som är beläget endast en trappa upp. Det finns även ett s.k matkällarförråd. I övrigt har föreningen tre st tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum samt cykelförvaring.

Ekonomi
Pris: 2 350 000 kr, eller bud. Avgift 2 876 kr/mån. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, värme, vatten samt tvättstuga. Avgiften kommer att höjas med 1,5 % per 1/4 2021 p.ga höjd fjärrvärmetaxa.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 470 kr
Andel i föreningen: 1.66759
Andel av årsavgiften: 1.66759

Driftskostnader (1 personer):
El: 200 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 325 kr

Bostadsrättsförening
Brf Tjugosju
Organisationsnummer: 717600-4609

Övrigt
Föreningen består av 46 lägenheter och 2 lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands boservice. Föreningen har en grönskande innergård med plats för grill och sittgrupper för medlemmarna att nyttja.

Läs mer
  • Visning
  • torsdag
    4 mars

  • söndag
    7 mars
    11:00-12:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan