4:a // Skyttelgatan 1

4:a // Skyttelgatan 1 // 3 290 000 kr 4:a // Skyttelgatan 1 // 3 290 000 kr
  • 3 290 000 KR eller bud

4:a // Skyttelgatan 1 // Kungsängen/Industristaden

Uteplats i S-V utan grannar // Ledigt garage // Barnvänligt // Fint skick // Bredband //Pendlarläge // Öppen planlösning // Citynära

Välkommen att flytta in i denna rymliga och välplanerade fyra med underbar uteplats utan grannar på husets gavel! Bostaden som är uppförd år 2015 är i gott skick och de 99 kvadratmeterna erbjuder tre sovrum med bra förvaringsutrymmen. Badrum med dusch och tvättavdelning. Ett fullt utrustat kök som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet som har ett härligt ljusinsläpp samt utgång till den stora uteplatsen. I Industristaden bor du med närhet till allt du behöver och i området finns populära Anna Petrus park, gott om restauranger samt en välsorterad matbutik. Dessutom ligger citykärnans butiker och restauranger samt Resecentrums kommunikationer endast en kort promenad bort, likaså Stadsparkens grönområden. Detta är kort och gott en bostad som passar alla! Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 99 m2

Byggår 2015

5 234 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående fina ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsutrymmen i en stor skjutdörrsgarderob. Plats finns även för sitt/förvaringsmöbel.

Stort sovrum med fönster mot innergården. Plats för dubbelsäng med sidobord och ytterligare möblemang. I direkt anslutning finns också en klädkammare.

Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Gott om förvaring i väggskåp, spegelskåp samt i kommod under tvättställ. Duschhörna med avskiljningsvägg i glas och lyxig tak- och handdusch. Wc.

Sovrum med fönster mot innergård. Inbyggd skjutdörrsgarderob och plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Passar perfekt som barnrum.

Hemmets naturliga mittpunkt är köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här ges gott om förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsytor på mörk bänkskiva och diskbänk med dubbelho. Rostfria vitvaror från Siemens: fullhöjds kyl- och frys, mikro och ugn i högskåp, induktionshäll samt integrerad diskmaskin och fläktkåpa. Praktiskt vädringsfönster som ger ljusinsläpp.

Vardagsrummet har tak vare bostadens läge på husets gavel ett underbart ljusinsläpp och ger rummet och hela hemmet en luftig och rymlig känsla. Rummets storlek gör att plats finns både matgrupp och större sofflösning. Härifrån når du den härliga uteplatsen som är belägen i sydvästligt läge varifrån du kan släppa ut barnen för lek på innergården eller den populära intilliggande Anna Petrus park.

Sovrum/arbetsrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme samt värmepump

Övrigt:
Föreningen består av 72 lägenheter med adress Mältargatan 1, 3, 5, 7 och Skyttelgatan 1. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF. Kontaktperson i föreningen är Patrik Rindstål.

TV- och internetanslutning
Tv och Bredband via Telia Triple play ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Underbar uteplats belägen på husets gavel utan grannar i sydvästligt läge. Uteplatsen omgärdas av en häck och inrymmer sittgrupp av större modell.

Bilplats
Föreningen har 66 st garageplatser som hyrs för endast 800kr/mån.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt källarförråd som enkelt nås med hiss. Föreningen har även gemensamt cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 3 290 000 kr, eller bud. Avgift 5 234 kr/mån. I den angivna avgiften ingår bredband, kabel-tv (grundutbud) ip-telefoni (uppkoppling), värme samt kallvatten.

Driftskostnader:
El: 250 kr
Vatten och avlopp: 125 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 500 kr

Bostadsrättsförening
Åriket 2
Organisationsnummer: 769624-2457

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering