2:a // Formgatan 9

2:a // Formgatan 9 // Norra Luthagen

Rymlig // Mkt fint skick // Inglasad balkong om 9 kvm i söder // Väl tilltagna rum // Närhet till natur och service // Hiss // Gott om förvaring

Välkommen till denna rymliga och välplanerade 2:a i ett mycket gott skick och med stor inglasad balkong! Bostaden som har fönster i tre väderstreck är belägen i hus med hiss från garage- och markplan och erbjuder en välkomnande hall med generösa förvaringsutrymmen, stilrent badrum med golvvärme, tvättutrustning och duschhörna, stort sovrum om hela 15 kvm med goda förvaringsutrymmen i skjutdörrsgarderob, fint kök med mycket bra förvaring och med matplats vid fönster, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor du i en ny och modern del av Luthagen med närhet till både matbutiker, gym, vårdcentral, restauranger och caféer. Precis intill finner du den mysiga gjuteriparken med gräsytor och grillplatser. Nära till Stabbyskogen för promenad och motionsspår. Cykel- och promenadavstånd till centrum och stationen. Goda kommunikationer med bussförbindelser och smidig åtkomst till väg 55 och E4:an via Bärbyleden. Brf Ängsliljan har en innergård med gemensam grill, utemöbler och sandlåda. Föreningen har även cykel- och barnvagnsförråd i källaren/garaget. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd.

Tveka inte att höra av er om ni önskar enskild visning eller om de erbjudna dagarna inte passar! Varmt välkommen att uppleva denna pärla på plats!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 64 m2

Byggår 2016

3 702 kr/mån

Våning 2 av 4

Planlösning
Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar.

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob med skjutdörrar.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Duschhörna med glasväggar i glas. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsytor ovanför. Förvaring ges i spegelskåp och väggskåp. WC och handfat med kommod.

Sovrummet har en skjutdörrsgarderob som ger goda förvaringsutrymmen. Plats för dubbelsäng med sidobord och ytterligare förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster mot innergården.

Välutrustat kök med matplats vid fönsterparti. Förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Gott om arbetsytor på bänkskiva i ek med vitt stänkskydd ovanför. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, spiskåpa, inbyggd ugn, inbyggd micro, kyl/frys och integrerad diskmaskin, samtliga från Siemens.

Mycket luftigt vardagsrum där det finns plats för olika möblemangslösningar. Här ryms stor soffa, soffbord, förvaringsmöbler samt arbetsplats. Utgång till den rejäla balkongen som tack vare inglasningen blir som ett extra rum. Plats för matbord med stolar och ytterligare möbler.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningens fastigheter är byggda 2015-2016.
Antal lägenheter med bostadsrätter: 104 st.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF.
Föreningen tillåter delat ägande (minst 10%). Juridisk person accepteras inte.
Föreningens hemsida:
https://brfangsliljan.se/

TV- och internetanslutning
Bredband, TV samt IP-telefoni via Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet ingår. Obligatorisk avgift på 220 kr/ mån. Samtalskostnader tillkommer på ip-telefoni.

Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong om hela 9 kvm med plats för matbord och stolar samt odlingslådor om så önskas.

Bilplats
Parkeringsplatser med el-stolpe 35 st: 500-600 kr/mån. Garageplatser 46 st: 1000-1300 kr/mån. MC- platser 4 st: 500 kr/mån. Separat kösystem.

Övriga utrymmen
Brf Ängsliljan har en innergård med gemensam grill, utemöbler, sandlåda, två sophus med sopsortering. Föreningen har även cykel-. och barnvagnsförråd i källaren/ garaget. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd.

Ekonomi
Pris: 2 395 000 kr, eller bud. Avgift 3 702 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 220 kr/mån för bredband, TV samt IP-telefoni från Telia tillkommer på avgiften.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 0.8352

Driftskostnader (1 personer):
El: 250 kr
Vatten och avlopp: 100 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 450 kr

Bostadsrättsförening
Ängsliljan
Organisationsnummer: 769628-2099

Läs mer
  • Visning
  • onsdag
    20 januari

  • söndag
    24 januari
    11:00-12:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan