2:a // Margit Sahlins Gata 3

2:a // Margit Sahlins Gata 3 // 2 995 000 kr 2:a // Margit Sahlins Gata 3 // 2 995 000 kr
  • 2 995 000 KR eller högstbjudande

2:a // Margit Sahlins Gata 3 // Kapellgärdet

18 kvm terrass i väster samt balkong mot innergård // Våning 6 av 6// Öppen planlösning // Bra förvaring // Citynära läge // Ledigt garage

Unik möjlighet att flytta in i luftig och välplanerade tvåa belägen högst upp i huset där du har både terrass i västerläge och balkong! Du blir först att flytta in i detta drömboende där planlösningen ger en hall med förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderob. Ett stort sovrum om hela 14 kvm med gott om förvaringsutrymmen och utgång till balkong mot innergård. Badrum med tvättavdelning, duschhörna och golvvärme. Välplanerat och fullt utrustat vinkelkök från Marbodal med vitvaror från Electrolux, i direkt anslutning ligger också vardagsrummet vilket skapar generösa ytor för umgänge. Härifrån kliver du ut på den underbara terrassen om 18 kvm som är belägen i högt- och fritt västerläge. Här kan du njuta av när solen går ner över hustaken i Svartbäcken. Brf Höjdhopparens hus är beläget på citynära läge och passar perfekt för pendlaren som önskar ett boende utöver det vanliga. Föreningen har övernattningslägenhet, gemensam takterrass samt löparbana på innergården. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 62 m2

Byggår 2019

3 139 kr/mån

Våning 6 av 6

Planlösning
Genomgående 3-stavs parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten.

Välkomnande hall med klinkergolv (Casalgrande Marte Nero Acapulco 300x600) och bra förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderob samt i rymlig klädkammare i direkt anslutning.

Stort sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Skjutdörrsgarderob med ELFA system. Ljusinsläpp från två fönster samt utgång till balkong mot föreningens innergård där du kan njuta av solen när du dricker ditt frukostkaffe.

Stort och helkaklat badrum med moderna materialval där det på golvet ligger ett mörkt klinker (Casalgrande Marte Nero Acapulco 100x100) och på väggarna vitt kakel (Geotiles Vit matt 200x300) vikbara duschväggar, förvaring i spegelskåp och kommod, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgängesytor.

Rymligt kök från Marbodal med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, fullhöjds kyl- och frys, mikro, ugn och fläkt från Franke. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Ljus bänkskiva med vitt kakel ovanför. Här får man plats med ett matbord.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2019
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 91 st bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Preliminärt tillträde är under september 2019.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband via fiber från Comhem ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har en underbar terrass på ca 18 kvm belägen i fritt och insynsskyddat västerläge. Här har du utsikt över hustaken i Svartbäcken. Från sovrummet når du balkongen som ligger i öster och vetter mot föreningens innergård, här kan du njuta av morgonkaffet i solen.

Bilplats
Föreningen har 43 st garageplatser (1000kr) och 4 st p-platser (700kr). Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd. Föreningen har en takterrass i västerläge samt ett övernattningsrum som medlemmarna kan nyttja.

Ekonomi
Pris: 2 995 000 kr, eller bud. Avgift 3 139 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 1.0675

Driftskostnader (2 personer):
El: 258 kr
Vatten och avlopp: 100 kr
Försäkring: 120 kr
Totalt: 478 kr

Driftskostnaderna är baserade på schabloner då ingen har bott i bostaden.

Bostadsrättsförening
Brf Höjdhopparen
Organisationsnummer: 769634-0251

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan