1:a // Portalgatan 82

1:a // Portalgatan 82 // 1 950 000 kr 1:a // Portalgatan 82 // 1 950 000 kr
  • 1 950 000 KR eller bud

1:a // Portalgatan 82 // Kapellgärdet

Två balkonger // Sovalkov // Nyskick // Bra pendlarläge // Bredband ingår // Underbar utsikt

Välkommen till denna härliga och ljusa lägenhet i populära Kapellgärdet med två balkonger i olika väderstreck. Här får du chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard som har högsta kvalitet! Bostaden som ligger fyra trappor upp erbjuder en härlig rymd med sovalkov och stora fönster. Denna bostad passar perfekt för en eller två personer. De 47 kvm fördelar sig på hall med förvaring, helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stort och ljust vardagsrum med sovalkov. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga möblerbara balkongen med morgonsol. Fullt utrustat kök med vitvaror från Husqvarna. Här tar du dig även ut den andra balkongen i bästa väderläge och med utsikt över Uppsalas takåsar. Charmig och unik lägenhet med snyggt parkettgolv i samtliga rum och smakfulla materialval.

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym och kiosk i området. I föreningen finns det garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och gemensam tvättstuga. Till bostaden hör ett källarförråd. Denna lägenhet måste upplevas på plats.

Snabbt tillträde för den som önskar!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 47 m2

Byggår 2015

2 780 kr/mån

Våning 4 av 4

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Klinkergolv och vitmålade väggar. Garderob och städskåp finns.

Väldisponerat och trivsamt KÖK från Myresjö med bra arbetsytor och gott med förvaring. Den maskinella utrustningen består av: ugn, induktionshäll, fläkt, mikro, kyl/frys och diskmaskin. Plats för matplats. Stor balkong i västerläge med fri och härlig utsikt över Uppsalas takåsar.

Ljust och fint VARDAGSRUM med sovalkov där man får in en dubbelsäng. Här får man plats med både soffgrupp och tv-bänk. Finns även en garderob och linneskåp.
Från vardagsrummet nås lägenhetens andra balkong i österläge mot gården. Utmärkt för frukost med utsikt mot den lugna innergården. Fönsterbänk i marmor. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Stort och fräscht, helkaklat BADRUM med golvvärme. Duschhörna, kommod med spegelskåp och WC. Kombinerad tvättmaskin/ torktumlare.

Byggnad
Byggnadsår: 2015
Övrigt:
Föreningens fastigheter är byggda 2015.
Antal lägenheter med bostadsrätter: 44 st.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.
Föreningen tillåter delat ägande. Juridisk person accepteras inte.
Föreningens hemsida: https://www.egrannar.se/brfpositiv

TV- och internetanslutning
Basutbud via Com hem AB av fast telefoni, bredband och digital-Tv. (Avgiften ingår i hyran).

Balkong/uteplats
Två balkonger i väster- respektive österläge.

Bilplats
Föreningen har garageplatser i det tillhörande parkeringsgaraget beläget under huset (870 kr/mån). Finns även parkeringsplatser utomhus (350 kr/mån). Till samtliga parkeringar gäller separat kösystem.

Övriga utrymmen
Varje bostadsrätt har varsitt tillhörande förråd med gallerdörrar belägna i källaren i respektive trapphus. Föreningen har även barnvagnsförråd och cykelförråd med cylinderlås.

Ekonomi
Pris: 1 950 000 kr, eller bud. Avgift 2 780 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: kallvatten, värme, tvättstuga, bredband, digital- TV och hemtelefoni.

Andel i föreningen: 1.5247
Andel av årsavgiften: -
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 250 kr
Försäkring: 62 kr
Totalt: 312 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan