Villa // Herrhagens byväg 3

Villa // Herrhagens byväg 3 // Herrhagen

Parhus // En av områdets största tomter // Sätt din prägel // Carport // Barnvänligt // Naturnära // Nära service och skolor // Goda kommunikationer

Här ges möjlighet att förvärva ett parhus på ett av områdets största tomter i populära Herrhagen! Huset från 1994 är i originalutförande så här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende och renovera efter ditt tycke- och smak. Planlösningen ger en nedervåning med en välkomnande hall och ett kök med gott om förvaring och rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Ett rymligt badrum med dusch, tvättmaskin och torkskåp. Luftigt vardagsrum som inrymmer stor soffgrupp och har utgång till den stora baksidan som är belägen i söder. Det övre våningsplanet inrymmer ett badrum med dusch och wc samt tre bra sovrum där det största även har en rymlig klädkammare.

Tomten är på hela 449 kvm och är en av de större i området. Här finner du gräsytor, bärbuskar och träd i olika höjder som skapar en rogivande och lummig känsla, perfekt för den som har gröna fingrar och tycker om odla.

Herrhagen är ett barnvänligt om omtyckt område där du bor i grönskande omgivningar med skola och förskolor på kort promenadavstånd. All önskvärd service på finner du vid Stenhagens Centrum som erbjuder ICA Maxi, apotek, systembolaget och mycket mer. I området finns gott om aktiva idrottsföreningar inom bl.a. fotboll, innebandy, basket, curling mm så detta är verkligen ett hem som passar de flesta!

Varmt välkommen på visning!

Tomtkarta
Tomtkarta

Villa

4 rum

Boarea 108 m2

Biarea 0 m2

Tomt 449 m2

Garage finns ej

Byggår 1994

Driftkostnad 51 852 kr/år

Planlösning
Bostaden har genomgående plastmattor på golven (vardagsrum har parkettgolv) och ljusa tapeter på väggarna.

Entréplan:

Hall med avhängningsyta för ytterkläder på hatthylla och skoställ. Plats för garderobslösning finns i den inre delen av hallen.

Luftigt kök med ett härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Gott om arbetsytor på bänskiva och diskbänk med vitt kakel ovanför. Generösa förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med vita luckor. Den maskinella utrustningen består av fullhöjds kyl- och frys, diskmaskin, ugn/spis med glashäll samt fläkt (ur funktion). Plats för matplats vid fönsterparti med ljusinsläpp från två väderstreck.

Stort badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Duschhörna, handfat, spegelskåp med förvaring samt WC. "Tvättdel" med tvättmaskin, torkskåp och tvättho med förvaring under.

Väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv där plats finns för stor soffgrupp och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till den lummiga baksidan belägen i söder.

Övre plan:

Stort sovrum med tillhörande klädkammare som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Plats för dubbelsäng med sidobord och förvaringsmöbler. I rummets ena hörn finns en "alkov" som gör sig perfekt som arbetsplats eller läshörna. Ljusinsläpp från fönster mot framsidan av huset.

Badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Duschhörna, handfat, spegelskåp med förvaring samt WC.

Sovrum där plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster mot baksidan.

Sovrum där plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster mot baksidan.

Byggnad
Byggnadstyp: 2 plan
Byggnadsår: 1994
Fasad: Stående träpanel
Stomme: Trä
Fönster: 2+1 och 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betong
Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Fiber från Telia ingår via samfälligheten.

Tomten
På husets gavel och baksida är tomten väl uppväxt med träd, buskar och bär. På framsidan finns en gräsmatta och några mindre buskar och träd.

Uteplats
Stenbelagd uteplats i söderläge på husets baksida som nås från vardagsrummet. Här finns plats för matgrupp och grillplats.

Övriga utrymmen
Carport med plats för 1 bil samt anslutande förråd som ger goda förvaringsutrymmen.

Ekonomi
Pris: 3 350 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (3 personer):
Uppvärmning: 17 100 kr
El: 9 812 kr
Vatten och avlopp: 4 216 kr
Försäkring: 4 860 kr
Vägavgift/samfällighet: 15 864 kr
Totalt: 51 852 kr

Taxering:
Taxeringsår: 2021
Byggnadsvärde: 1 584 000 kr
Markvärde: 1 150 000 kr
Summa taxeringsvärde: 2 734 000 kr

Det finns 1 pantbrev om totalt 1 034 160 kr

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    5 februari
    14:30-15:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan