2:a // Mältargatan 1 FAST PRIS

2:a // Mältargatan 1 FAST PRIS // 2 690 000 kr 2:a // Mältargatan 1 FAST PRIS // 2 690 000 kr
  • 2 690 000 FAST PRIS

2:a // Mältargatan 1 FAST PRIS // Kungsängen / Industristaden

FAST PRIS // Gavelläge // Stor balkong // Utsökt planlösning // Fint skick // Pendlarläge // Öppen planlösning // Citynära

FAST PRIS - Bostaden säljs enligt "Först-till-kvarn"-principen. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Välkommen till denna ljusa rymliga gaveltvåa i bra pendlarläge nära Citykärnan!

Bostaden ligger bekvämt placerad på halvtrappa men med hiss från såväl markplan som garage.

Den välplanerade lägenheten ger en rymlig hall med gott om plats för avhängning samt väl tilltagen förvaring bakom spegelförsedda skjutdörrar, stort sovrum, välutrustat kvalitetskök, från Marbodal, med gott om förvaring, full maskinell utrustning samt en ordentlig matplats. Vidare finns ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch, i direkt anslutning till köket ligger det rymliga vardagsrummet, med fönster i två väderstreck, här finns också utgång till den stora balkongen. Till bostaden hör ett källarförråd.

Brf Åriket 2 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har en fin gemensam innergård med Åriket 1där sittgrupper, lekplats och pergola finns. I föreningen finns också cykelförråd, rullstol-/barnvagnsförråd.

Här bor du i Industristaden, en växande stadsdel som erbjuder det mesta med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Bara ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån som erbjuder både grönområden och härliga promenadstråk. På bara några minuter är du i stadsparken och Studenternas IP. Du har även närhet till flertalet restauranger, frisör, Willys och gym. Här finns även goda bussförbindelser och bra pendlingsläge för både den som åker bil eller tåg med närhet till resecentrum. Industristaden är den perfekta kombinationen av centralt men lugnt läge.

Det här är verkligen en bostad att trivas i!

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 67 m2

Byggår 2015

3 719 kr/mån

Våning 1 av 6, halvtrappa.

Planlösning
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. I hallens förlängning löper en stor garderobsväg med Elfa-inredning och spegelförsedda skjutdörrar. Här bakom finns även ett städskåp placerat. Ljusa väggar och parkettgolv.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Praktiskt vädringsfönster som ger bra ljusinsläpp. Här finns en bra avlastningsbänk, vägghängda förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare, handfat med underskåp, spegel med integrerad belysning, wc samt en duschplats bakom vikbara glasdörrar.

Stort KÖK från Marbodal med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Social, öppen planlösning med vardagsrummet. Dubbla diskhoar. Ordentlig matplats för ca 4-6 personer. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. Ljusa väggar och parkettgolv. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt en fläkt.

Stort VARDAGSRUM med utsökt gavelläge som ger fönster i två väderstreck vilket medför ett fantastiskt ljusinsläpp. Djupa fönsterbänkar i sten. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-lösning och annat möblemang. Utgång till den stora balkongen. Ljusa väggar och parkettgolv.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönster som ger härligt ljusinsläp. Djup fönsterbänk i sten.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 72 lägenheter med adress Mältargatan 1, 3, 5, 7 och Skyttelgatan 1. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF. Föreningen godkänner inte juridiska personer.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

TV- och internetanslutning
Tv och Bredband (100Mbit/s) via Telia Triple play för en obligatorisk kostnad av 250kr/mån.

Balkong/uteplats
Stor balkong i nordvästläge

Bilplats
Föreningen har 65 platser för personbilar, varav fem laddplatser för elbil/plug-in hybrid, samt tre platser särskilt avsedda för MC eller moped. Personbilsplats kostar 800kr/mån. Laddplats för elbil kostar 1000 kr/månad plus förbrukad mängd el. MC-plats kostar 300 kr/månad och mopedplats kostar 150 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget finns ingen ledig vanlig plats men ej heller någon i kö, till elbilsplatserna är det 3 personer i kö.

Övriga utrymmen
Föreningen har en fin innergård med lekplats, pergola och sittgrupper, som delas med Brf Åriket 1. Till bostaden hör ett rymligt källarförråd som enkelt nås med hiss. Föreningen har även rullstolsförråd/barnvagnsförråd samt två cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 2 690 000 kr, eller bud. Avgift 3 719 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras efter förbrukning. Obligatorisk kostnad på 250kr/månad tillkommer för Telias digital-TV (basutbudet), bredband(100Mbit/s)samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 1.1989

Driftskostnader (1 personer):
El: 300 kr
Vatten och avlopp: 50 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 500 kr

Driftkostnader beräknade på schablon

Bostadsrättsförening
Åriket 2
Organisationsnummer: 769624-2457

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan