3:a // Gösta Wahlströms väg 5

3:a // Gösta Wahlströms väg 5 // 3 150 000 kr 3:a // Gösta Wahlströms väg 5 // 3 150 000 kr
  • 3 150 000 KR Eller bud

  • Visningar

3:a // Gösta Wahlströms väg 5 // Rickomberga

Låg avgift // Två balkonger // 2,9m takhöjd // Fantastisk utsikt // 100Mbit bredband ingår // Ledig p-plats // Bra förening // Vån 4/5 // Hiss

Äntligen ges nu möjlighet att förvärva en rymlig trea med utsökt läge i omtyckta Rickomberga!

På våning 4/5 med ett av föreningens i särklass bästa lägen bjuds ni på en fantastisk utsikt över stadssiluetten.

Hiss från markplan!

Två balkonger!

Ledig p-plats finns att hyra!

Bredband fiber 100 Mbit ingår i den redan låga månadsavgiften!

Brf Rickomberga Park är en mycket välskött och välmående förening med god ekonomi. Sedan flera år tillbaks har någon form av "bonus" fallit ut för medlemmarna nästan varje år i form av avgiftsfria månader samt att bredband inkluderats i avgiften. Nyligen togs dessutom beslutet att sänka månadsavgifterna med hela 20%!

Den rymliga bostaden ger två sovrum varav det ena har utgång till balkong, stort badrum med torktumlare och helt ny tvättmaskin, rymlig möblerbar hall, välutrustat kök med matplats och fönster i två väderstreck, stor klädkammare samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den stora balkongen i söderläge som ger fantastisk utsikt över stadssiluetten. Lägenheten har genomgående ekparkett och merparten av bostaden har en imponerande takhöjd på hela 2,92 meter. Det här är verkligen en bostad man trivs i och som bör upplevas på plats!

I Rickomberga bor du med närhet till både stadskärnan och flera av universitetets olika fakulteter samtidigt som du har naturen inpå knuten med bl.a Stabbyskogen. Utsökt pendlingsläge med bra bussförbindelser samt nära ut tilll Bärbyleden som snabbt tar dig ut till E4:an. I närområdet finns förskolor, skolor, restauranger, matbutik och mycket annat.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 85 m2

Byggår 2004

3 660 kr/mån

Våning 4 av 5

Planlösning
Stor möblerbar HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. I passagen mot köket finns 3 garderober samt en stor klädkammare. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM med ljusa väggar och ekparkettgolv. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Två garderober.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Duschhörna bakom glasvägg. Här finns bra avlastningsbänk, förvaringsskåp, tvättmaskin(-18), torktumlare, handfat med underskåp, spotlightbelyst spegelskåp samt en wc.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och ekparkettgolv. Stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Utgång till balkong i västerläge med utsikt mot de grönskande omgivningarna.

Rymligt VARDAGSRUM med ljusa väggar och ekparkettgolv. Delvis öppet mot kök och hall. Förberett för hemmabiosystem. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Utgång till den stora balkongen i bästa söderläge med fantastisk utsikt över stadssiluetten. Balkongen är försedd med en eldriven markis.

Rymligt KÖK med gott om förvaringsutrymmen. Matplats för ca 4-6 personer. Flera fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Kakel ovan arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av en kyl, frys, spishäll/ugn, diskmaskin samt en fläkt. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Byggnad
Byggnadsår: 2004

TV- och internetanslutning
Tv via Com Hem, grundutbudet ingår i avgiften. Bredband via fiber (AllTele), 100Mbit ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Två balkonger, den ena i västerläge och den andra i söderläge.

Bilplats
30 p-platser med el, 250kr/mån, ledig p-plats finns (kontrollerat 15/11) 4 p-platser utan el, 175kr/mån. 20 garage, 600kr/mån, lång kö.

Övriga utrymmen
I föreningen finns cykelförråd, grönytor och lekplats.

Ekonomi
Pris: 3 150 000 kr, eller bud. Avgift 3 660 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg för hemförsäkring.

Driftskostnader:
El: 570 kr
Försäkring: 180 kr
Totalt: 750 kr

Bostadsrättsförening
Rickomberga park

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    20 januari
    14:45-15:15

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Boka värdering