Villa // Orionvägen 13

Villa // Orionvägen 13 // 5 495 000 kr Villa // Orionvägen 13 // 5 495 000 kr

Villa // Orionvägen 13 // Storvreta

Underbar tomt // Pool // Rymlig // Barnvänligt // Garage // Bra förvaring // Inglasat uterum // Bergvärme // Naturnära // Kamin // Bra förbindelser

Välkommen till denna rymliga familjedröm belägen på lugn återvändsgata i barnvänliga Storvreta! Detta är verkligen ett hem som har något för alla. Här får du din alldeles egna oas i den grönskande och helt insynsskyddade tomten med pool, plats för flertalet sittgrupper, stort inglasat uterum och ett vackert växthus. Huset som är mycket välskött ger 199+49 kvm och har ett underbart ljusinsläpp från nya fönster med vacker spröjs. Här får du bland annat stora sällskapsytor för socialt umgänge, möjlighet till hela 7 sovrum om så önskas, badrum i båda plan, generösa förvaringsmöjligheter samt rymligt garage som nås från huset. Låga driftskostnader tack vare uppvärmning via bergvärme. Storvreta är det perfekta området för barnfamiljen och här finner man förutom ett rikt föreningsliv ett stort serviceutbud med bl.a. matbutiker, vårdcentral, apotek, flera förskolor och skolor, lekplatser, restauranger, bensinmack mm. För den som pendlar så stannar Upptåget här och är man bilburen så når man snabbt och enkelt påfarten till E-4:an. Orionvägen är beläget i en väldigt lummig och lugn del av Storvreta och runt knuten finns fotbollsplan, elljusspår, förskola samt bra kommunikationer in till stan via täta bussavgångar. Detta är verkligen ett hus som bör upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in er på visning!

Staende
Staende

Villa

7 rum

Boarea 199 m2

Biarea 49 m2

Tomt 888 m2

Garage finns

Byggår 1983

Driftkostnad 57 513 kr/år

Planlösning
Groventré med vackert stengolv och ljus träpanel på väggarna. Mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob och platsbyggd skohylla. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Arbetsrum/Sovrum med ljusa väggar och plastmatta på golvet. Fönster mot husets baksida.

Tvättstuga med bra arbetsytor på bänkskiva med ho. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i bänk- och väggskåp med ljusa luckor. Tvättmaskin och torktumlare är placerade i bra arbetshöjd. Klinker på golvet och ljusinsläpp från fönster.

Stort sovrum där plats finns för dubbelsäng med sidobord. Garderobsvägg som löper längs rummets ena vägg ger gott om förvaring. Laminatgolv och ljusa väggar. Ljusinsläpp från fönster mot baksidan.

Ljust och luftigt kök där man delvis öppnat upp mot vardagsrummet för en socialare atmosfär. Bänk- och väggskåp med ljusa luckor. Arbetsytor på diskbänk med dubbelho samt på bänkskiva i massiv ek och mörkt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen går i rostfritt och består av fullhöjds kyl- och frys, ugn i högskåp där även plats finns för mikro, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt. Plats för matgrupp vid fönsterparti samt utgång till framsidans altan med kvällssol. Här når du även det härliga inglasade uterummet som möjliggör middagsbjudningar för stora sällskap.

Stort vardagsrum som idag även inrymmer matplats och som kan återställas till sovrum. Här finns utrymme för stor sittgrupp framför den mysiga kaminen. Härligt ljusinsläpp samt utgång till poolområdet och den lummiga baksidan.

Det övre planet har genomgående ljusa parkettgolv.

När du kommer upp för trappan till de övre planet når du allrummet med platsbyggd förvaring för böcker och tv. Plats för soffa och ytterligare möbel. I anslutning finns även en klädkammare som ger bra förvaring.

Badrum med klinkergolv och golvvärme, väggarna är målade i en behaglig grå ton. Duschhörna med glasbetongvägg. Spegel, tvättställ samt gott om förvaring. Här finns även ett större utrymme som tidigare varit bastu men som idag används som förråd, kan med fördel byggas ihop med den intilliggande klädkammaren för att skapa ännu bättre förvaring.

Sovrum med platsbyggd sänglösning för två sängar med förvaring under. Här ryms även fåtölj och byrå. Ljusinsläpp från fönster på husets gavel.

Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, sidobord och ytterligare möbel. Ljusinsläpp från fönster.

Hemmets största sovrum har en imponerande takhöjd om hela 3.85 m i nock! Här ryms dubbelsäng med sidobord, sittmöbel samt ytterligare möblemang utan problem. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i garderobsvägg. Här har man även tillgång till den isolerade vinden med golv där det finns massor med utrymmen för säsongsförvaring och dylikt.

Byggnad
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggnadsår: 1983
Fasad: Trä/Puts
Stomme: Trä
Fönster: 3-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor/Plåt
Grundläggning: Krypgrund/Betongplatta
Uppvärmning: Bergvärme

Renoveringar:
2016: Badrum entréplan
2012: Ny ventilation
2012: Fönsterbyte
2012: Installation av bergvärme
2006: Nytt kök
2005: Badrum övre plan
2004: Bygge av pool
1991: Tillbyggnad

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till fibernätet.

Övriga utrymmen
På tomten finns ett vackert växthus samt en förrådsbyggnad som idag används som blombod.

Ekonomi
Pris: 5 495 000 kr, eller bud.

Driftskostnader:
Uppvärmning: 19 562 kr
El: 25 200 kr
Vatten och avlopp: 3 240 kr
Försäkring: 9 311 kr
Totalt: 57 513 kr

I posten hushållsel ingår även uppvärmningen av poolen som har kostat ca 7000:-/år.

Taxering:
Taxeringsår: 2018
Byggnadsvärde: 2 603 000 kr
Markvärde: 1 094 000 kr
Summa taxeringsvärde: 3 697 000 kr

Det finns 10 pantbrev om totalt 2 600 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan