2:a // Norrtäljegatan 34

2:a // Norrtäljegatan 34 // Fålhagen

Pendlarläge // Fint skick // Gavel // Vackra trägolv // Grönskande omgivningar // Bra förvaring // Citynära

Välkommen till denna härliga gavel 2:a belägen i hjärtat av Fålhagens grönskande kvarter! Så snart du kliver in i hallen så känner du att detta verkligen är ett hem att trivas i. Bostadens 53 kvm är mycket välfördelade och planlösningen ger en hall med generösa förvaringsutrymmen i inbyggda garderober. Köket är rymligt och här har man kombinerat moderna inslag med äldre charm på ett föredömligt sätt. Matplats vid fönster mot den gröna innergården. Mysigt sovrum med inbyggd förvaring och plats för dubbelsäng. Helkaklat och stilrent badrum med duschhörna och vädringsfönster samt ett mycket luftigt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, här finns plats för både soffgrupp och arbetsplats. Till bostaden hör också två rymliga källarförråd om ca 10 respektive 6 kvm! Direkt utanför porten omges huset av gräsmattor, träd och buskar som ger hela gården en rofylld känsla. I Fålhagen bor du i ett av Uppsalas mest populära områden där du har närhet till allt som staden har att erbjuda samtidigt som kvarteren är lugna och grönskande. Den som pendlar når på några minuters promenad Resecentrums alla kommunikationer och i omgivningarna kring bostaden finns flertalet livsmedelsbutiker, restauranger och gym.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 53 m2

Byggår 1944

3 640 kr/mån

Våning 2 av 2

Planlösning
Ljus och inbjudande hall som erbjuder mycket bra förvaring i 3 st inbyggda garderober. Ytterkläder hängs av på hatthylla med plats för skoställ nedtill. Parkettgolv och ljusa väggar.

Luftigt kök där man kombinerat äldre charm med moderna inslag och på så sätt skapat ett väldigt rofyllt rum. Bänk- och väggskåp med luckor i björkfanér. Diskbänk med dubbelho samt arbetsytor på bänkskiva med ljust kakel ovanför. Fläkt, ugn/spis med glaskeramikhäll samt kyl/frys. Matplats vid fönsterparti mot den gröna innergården. Vackert träplank på golvet och ljust målade väggar.

Sovrum med förvaring i inbyggd garderob samt plats för ytterligare fristående garderober. Här ryms dubbelsäng med sidobord och fönstret mot gården ger ett härligt ljus. Plankgolv och ljust målade väggar.

Helkaklat badrum i fint skick. Moderna färgval med ljust kakel och mörkare klinker. Bra med förvaringsutrymmen i spegelskåp samt i skåp under tvättställ. Duschhörna, wc och praktiskt vädringsfönster.

Underbart vardagsrum vars stora fönsterparti ger hela hemmet ett härligt ljus. Här ryms både soffgrupp och arbetsplats/matplats om så önskas. Vackert parkettgolv och ljust målade väggar.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1944
Fönster: 2-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Bostadsrättsföreningen Gillet Nr 10 består av 39 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på sju flerfamiljshus, uppförda 1944. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten skall äga minst 50 %.
Renoveringar:
1988 - Elstambyte.
1993 - Rörstambyte och ompustning av fasad.
2000 - Nya säkerhetsdörrar.
2003 - Dränering husgrunder
2006 - Renovering tvättstuga.
2008 - Sotning av samtliga ventilationskanaler.
2010 - Målning av fönster.
2012-2013 - Stamspolning av samtliga rörstammar
2016 - Rengöring av samtliga ventilations kanaler.
2017 - Stamspolning av samtliga rörstammar
2018 - Byte cirkulationspump

TV- och internetanslutning
Föreningen har ett gemensamt upphandlat paket från Bredbandsbolaget med tv-kanalpaket T-1Bas (ca 15 kanaler varav flera HD-kanaler), snabbt bredband 100/100 Mbit/s och ip-telefoni, för ett obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån.

Bilplats
Föreningen har 15 garageplatser i väldigt enkla garageskjul (145 kr/mån). 10 parkeringsplatser (175 kr/mån). I dagsläget är det kö till dessa. I området tillämpas även boendeparkering som administreras av kommunen.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör 2 st förråd om ca 10 kvm resp 6 kvm, båda belägna i källaren. I föreningen finns också tvättstugor, cykelförråd/barnvagnsförråd och snickarrum/hobbyrum.

Ekonomi
Pris: 2 095 000 kr, eller bud. Avgift 3 640 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och tvättstuga. Ett obligatoriskt tillägg på 264kr/mån läggs på avgiften för bredband, Tv och Ip-telefoni.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 2.71

Driftskostnader (2 personer):
El: 300 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 425 kr

Bostadsrättsförening
Gillet nr 10
Organisationsnummer: 717600-0516

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    3 juli
    16:30-17:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan