3:a // Hjalmar brantingsgatan 3 A

3:a // Hjalmar brantingsgatan 3 A // Fålhagen

Genomgångslägenhet // 91 kvm // Exklusivt renoverad // Modern och stilren bostad // Hiss // Öppen spis // Balkong // Pendlarläge

En exklusiv bostad som totalrenoverades från grunden 2018, efter det fick den en mycket tilltalande planlösning och en modern och stilfull design.

Ett påkostat kök från Ballingslöv i en mörk ton med en ordentlig köksö med en av marknadens bästa induktionshällar från NEFF med inbyggd fläkt. Ljusa bänkskivor i kompositsten, integrerade vitvaror, fina arbetsytor och gott om förvaring samt en ordentlig matplats. Här kan man också enkelt dela av om man önskar ytterligare ett rum. En rymlig och välkomnande hall med inbyggd klädkammare, stora öppningar till både kök och allrum ger både ett fint ljusgenomsläpp och en lagom öppen planlösning. I allrummet finns en fungerande öppen spis och här är också utgången till balkongen med ett lugnt söderläge. Badrum med hotellkänsla, mörkt kaklade väggar och ljus carraramarmor på golvet, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och duschväggar i mörkt glas. 2 st bra sovrum, båda med garderober och heltäckningsmatta.

Hela bostaden har ljusa plankgolv i furu/heltäckningsmatta, ommålade väggar och tak i vitt, all el är omdragen med nytt säkringsskåp, vatten samt avlopp i kök och badrum är bytta och det är 2,6 meter i takhöjd. Alla renoveringar är gjorda av fackmän.

En stabil brf med såväl välskött ekonomi som fastighet. Föreningen amorterar bra och har inga planer på att höja avgiften. Föreningen har också 2 st hyresrätter och i andra vinkeln av fastigheten hyr föreningen också ut 5 st studentrum.

Bostad har ett kanonläge i populära Fålhagen, runt hörnet ligger S:t Göransparken med en fantastisk lekpark och stora grönområden. Runt andra hörnet finner du Vaksala torg med Uppsala konsert och kongress, affärshuset Kvarnen med en välsorterad matbutik, systembolag, apotek, florist, restauranger och post. Till Centralstationen och Uppsala city är det några minuters promenad.

Varmt välkommen på visning och för att boka förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 91 m2

Byggår 1951

4 355 kr/mån

Våningsplan 2 av 4 (2,5 trappor).

Planlösning
.:

Byggnad
Byggnadsår: 1951

Renoveringar:
1997 Stamrenovering.
2016 Stamspolning.
2017 Byte av fönster (extra isolerglas mot Hjalmar brantingsgatan) , balkongdörrar och lägenhetsdörrar.
2019 Radonmätning klar, alla bostäder under gränsvärdet.

TV- och internetanslutning
Tv från Telia, ingår i avgiften.
Bredband från Telia, tecknas separat för varje lägenhet.

Balkong/uteplats
Balkong med ett härligt och lugnt söderläge och en fantastisk utsikt.

Bilplats
5 st parkeringsplatser med el-plint (475 kr per mån) och utan el 8 st (300 kr per mån), separat kö till båda. Ett garage där det också är kö.

Övriga utrymmen
Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum. Till bostaden hör 2 st källarförråd och en matkällare.

Ekonomi
Pris: 4 195 000 kr, eller bud. Avgift 4 355 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Andel i föreningen: 3.4551

Driftskostnader (3 personer):
El: 350 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 500 kr

Bostadsrättsförening
Tysta kalle

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    20 oktober
    15:00-16:00

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan