2:a // Fjärdhundragatan 15

2:a // Fjärdhundragatan 15 // 1 395 000 kr 2:a // Fjärdhundragatan 15 // 1 395 000 kr
  • 1 395 000 eller enligt ök

2:a // Fjärdhundragatan 15 // Centrum

Centralt // Låg månadsavgift // Balkong // 40-tal // Ljus & hemtrevlig lägenhet // Bastu & relax i huset

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet med yteffektiv planlösning och högt i tak. Bostaden om 50 kvm och hela 2,70 m i takhöjd erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning samt ytterligare förvaring i de inbyggda garderoberna. I anslutning till hallen finner du ett modernt och fräscht badrum (renoverat 2016) samt bostadens kök. Vidare in i bostaden ligger det väl tilltagna vardagsrummet med charmigt holländskt parkettgolv och utgång till balkongen i österläge och vy ut mot lugn och idyllisk innergård. Från vardagsrummet nås även sovrummet. Sovrummet har en vägg mot vardagsrummet där man tagit fram en del tegel, mycket stilfullt.

Till bostaden hör ett källarförråd och ett vindsförråd. Du har även tillgång till föreningens relax med bastu, tvätt- och torkrum, cykel- och barnvagnsförråd samt mötesrum.

Här bor du nära till både stadskärnan och till kommunikationer. En kort promenad bort ligger både resecentrum och busstorget med förbindelser till Uppsala, Västerås och Stockholm.

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 50 m2

Byggår 1944

2 585 kr/mån

Planlösning
Hall med plats för avhängning samt ytterligare förvaring i inbyggda garderober. Vitpigmenterat laminatgolv och gråa väggar.

Köket erbjuder förvaring i över- och underskåp med vita högblanka luckor, mörk bänkskiva i laminat och vitt kakel ovanför arbetsbänken. Rostfri maskinell utrustning i form av spis och fläkt från Electrolux samt kombinerad kyl/frys från LG. Plats för mindre matbord. Vitpigmenterat laminatgolv, ljusa väggar och en dekorativ murad tegelvägg längst in.

Väl tilltaget, möblerbart vardagsrum med plats för både matgrupp, soffgrupp och annat möblemang. Härifrån nås bostadens balkong med trätrall i österläge. Vy mot den lummiga innergården. Parkettgolv i holländskt mönster och vita väggar.

Ett mindre sovrum med ljus tapet och mörkt laminatgolv.

Modernt badrum med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Duschkabin med glasväggar, handfat, kommod, spegelsåp med spottar och WC.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1944
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar:
1994 genomfördes en omfattande renovering där bla stammar och badrum renoverades. På senare år har säkerhetsdörrar och nya fönster installerats.

Senast ny vattenavhärdare och delvis spolade och frästa avlopp för drygt ett år sedan.

Kommande renovering: Modernisering av ventilation

TV- och internetanslutning
Basutbud från Telenor ingår.
Via Lidén Data. Du tecknar själv abonnemang hos leverantören.

Balkong/uteplats
Balkong mot lugn och idyllisk innergård.

Bilplats
Parkering sker på omkringligande gator med gott om parkeringsmöjligheter. Just nu pågår en förhandling med kommunen gällande egna p-platser.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd och ett vindsförråd. Du har även tillgång till föreningens relax med bastu, tvätt- och torkrum, cykel- och barnvagnsförråd samt mötesrum. Parkering sker på omkringligande gator med gott om parkeringsmöjligheter. Just nu pågår en förhandling med kommunen gällande egna p-platser.

Ekonomi
Pris: 1 395 000 kr, eller bud. Avgift 2 585 kr/mån. I avgiften ingår VA, värme och ett basutbud från Telenor.

Driftskostnader (1 personer):
El: 300 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 450 kr

Schabloniserade driftskostnader

Bostadsrättsförening
BRF Bävern
Organisationsnummer: 717000-0280

Övrigt
Föreningen BRF Bävern äger och förvaltar fastigeheten S:t Ilian 31:1 med byggår 1944 som omfattar 15 st lägenheter.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Hans Moberg

Hans Moberg
Fastighetsmäklare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5831212
E-post: [email protected]

Intresseanmälan