3:a // Portalgatan 76

3:a // Portalgatan 76 // Kapellgärdet

En bostad i mycket bra skick // Högt och fritt läge // Stor balkong i söder // Bredband ingår// Bra pendlarläge // Välskött förening

En bostad i mycket bra skick med tilltalande planlösning, detta i kombination med ett högt läge, stora fönsterpartier, ett fint ljusinsläpp och en stor balkong i söder gör hemmet mycket trivsamt. Bostadens 81 kvm är fördelade på en välkomnande hall med bra förvaring tack vare en inbyggd garderob och en klädkammare, ett fullt utrustat kök med bla diskmaskin och fullstor kyl och frys samt en väl tilltagen matplats. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring och arbetsbänk. Båda sovrummen är väl tilltagna med gott om plats för både säng och förvaringsmöbler. I vardagsrummet finns det gott om väl plats för både soffgrupp och matsalsmöbel och här är också utgången till balkongen som har ett fantastiskt läge, både högt upp i huset och i söder med sol större delen av dagen. Till bostaden hör ett källarförråd.


En välskött brf med god ekonomi där värme, kallvatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägget ingår i avgiften. Inga planerade avgiftshöjningar och i föreningen finns det garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och gemensam tvättstuga. Föreningen har en fin innergård för medlemmarna med lekpark, utemöbler och grillmöjligheter.

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar med bil eller tåg med endast ca 5 minuter cykel till resecentrum. Du har även närhet till både gym och kiosk i området samt lekplatser och en park.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 81 m2

Byggår 2015

4 389 kr/mån

Våning 5 av 6

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2015
Övrigt:
Föreningen består av 52 lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Delat förvärv tex förälder/barn accepteras.

TV- och internetanslutning
Både TV och bredband via fiber. Digital- Tv med grundutbud och bredband 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften och leverantör är ComHem.

Balkong/uteplats
Stor härlig balkong mot fin innergård. Här finns gott om plats för både matgrupp och loungemöbler och här ligger solen på från morgon/tidig förmiddag till eftermiddagen.

Bilplats
37 garageplatser, kostnad 870 kr/mån (2 i kö). 7 parkeringsplatser, kostnad 350 kr/mån (3 i kö). 4 mc-platser, kostnad 250 kr/mån (ledig plats finns). Till samtliga parkeringsplatser är det separat kö.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett ordentligt källarförråd som enkelt nås via hissen. I föreningen finns också en gemensam tvättstuga, cykelförråd och garageplatser samt en trevlig innergård med lekplats, sittgrupper samt grillmöjligheter.

Ekonomi
Pris: 2 790 000 kr, eller bud. Avgift 4 389 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni (den fasta avgiften) samt bostadsrättstillägget.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 1.796

Driftskostnader (1 personer):
El: 350 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 650 kr

Bostadsrättsförening
Tangenten
Organisationsnummer: 769626-8718

Läs mer
  • Visning
  • onsdag
    8 juli

  • söndag
    12 juli
    12:00-13:00

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan