3:a // Solskensgatan 23

3:a // Solskensgatan 23 // 2 495 000 kr 3:a // Solskensgatan 23 // 2 495 000 kr
  • 2 495 000 KR eller bud

3:a // Solskensgatan 23 // Gränby

FAST PRIS // Toppskick // Dubbla uteplatser // Gavel // Fönster i 3 väderstreck // Barnvänligt // Härligt ljus // Badrum och gäst-wc // Naturen inpå

*** FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN *** Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkommen till detta moderna hem med två stora uteplatser i barnvänliga Gränbybacke! Bostaden är i ett mycket gott skick och dess gavelläge med fönster i tre väderstreck ger bostaden ett härligt ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Planlösningen ger en hall med avhängningsmöjligheter, både badrum med dusch och tvättavdelning och en separat gäst-wc, två bra sovrum med plats för förvaring där man från det ena når ut till uteplatsen som är belägen mot innergården, luftigt vinkelkök med matplats som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet som tillsammans skapar fina umgängesytor från vilka man når hemmets andra uteplats. I Brf Solgläntan bor du i en modern förening där man gjort allt för att medlemmarna ska trivas, här finns en gemensamhetslokal på innergården med övernattningsmöjligheter, på taket finns en fantastisk taktrerass som delvis är inglasad där man kan njuta Uppsalas landmärken. Föreningen har även tillgång till elcyklar som medlemmarna kan nyttja. Gränbybacke är ett barnvänligt område med naturen precis intill och all önskvärd service finner du i expansiva Gränbystaden som från hösten även kommer ha biosalonger och sportbar! Detta är verkligen ett boende som passar alla. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 75 m2

Byggår 2016

4 052 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Rumsbeskrivning: Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Hall med avhängning av ytterplagg och plats för förvaringsmöbel.
Stilren badrum med moderna färgval och golvvärme. Frostat glas på fällbara duschväggar, handfat med kommod och spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovanför. Belysning från spotlights i taket.

Gäst-wc med mörkt klinker och ljust kakel. wc, handfat samt spegel. Belysning från spotlights i taket.

Sovrum som passar utmärkt som barnrum där säng, skrivbord och förvaringsmöbler inryms. Fönster mot innergården.

Rymligt sovrum med förvaringsutrymme i dubbelgarderob. Plats finns för dubbelsäng med sidobord samt extra förvaringsmöbler. Fönster och utgång till uteplats mot innergården.

Vardagsrum med ett underbart ljusinsläpp från fönsterparti på husets gavel. Plats för soffgrupp, tv-lösning samt ytterligare möblemang.

Genomtänkt och rymligt Vedumkök med gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Fullt utrustat med vitvaror från Bosch: Ugn, induktionshäll, mikro i väggskåp, integrerad diskmaskin samt fullhöjds kyl-och frys. Matplats vi fönsterparti som ger bra ljusinsläpp. Härifrån nås bostadens andra uteplats på som är belägen på husets gavel vilket ger ett ostört och privat läge med naturen som närmsta granne.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt:
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

TV- och internetanslutning
Bredband och ett grundutbud av TV-kanaler och från Telia Triple play ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har två underbara uteplatser där den ena är privat belägen på husets gavel och den andra vetter mot föreningens mysiga innergård.

Bilplats
Bilparkering finns i garage samt utomhus på markparkering. Garage: 20 st platser á 1000 kr/mån. P-plats: 31 st platser á 300 kr/mån. Separat kö som bedöms vara relativt lång. Senast kontrollerad: 2018-01-24

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett förråd beläget i källaren.

Ekonomi
Pris: 2 495 000 kr, eller bud. Avgift 4 052 kr/mån. I månadsavgiften ingår bredband, grundutbud TV-kanaler, IP-telefoni och bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. (Varmvatten och el debiteras separat efter faktisk förbrukning).

Driftskostnader:
El: 500 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 84 kr
Totalt: 734 kr

Bostadsrättsförening
Solgläntan
Organisationsnummer: 769627-9533

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering