2:a // Råbyvägen 53E

2:a // Råbyvägen 53E // Gränby

Mkt gott skick // Imponerande takhöjd om 3,8m // Citynära // Öppen planlösning // Uteplats om hela 15 kvm // Bredband ingår // Flexibelt tillträde

Välkommen hem! Här flyttar du in i en hemtrevlig och välplanerad lägenhet med mycket generös takhöjd och en öppen planlösning vilket ger hela hemmet ett härligt ljus. Bostadens 45 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i garderober, ett rymligt och helkaklat badrum med golvvärme, dusch och kombimaskin, fullt utrustat kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet där du får plats med både soffgrupp och matplats, utgång till uteplats! Med fönster mot föreningens innergård ligger det rymliga sovrummet som ger väl tilltagna förvaringsutrymmen i platsbyggd garderobslösning. Charmig bostad som bör upplevas på plats!
I detta område bor ni med promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker och gym. Området har bra kommunikationer med busshållplats precis intill där man smidigt tar sig till centrum och centralstationen samt bra cykelvägar. Fina parker och grönområden i direkt närhet med härliga promenadstråk. Här kommer du att trivas så varmt välkommen att boka in dig på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Uteplats finns

Boarea 45 m2

Byggår 2018

2 942 kr/mån

Markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående fina ekparkettgolv och ljust målade väggar.

I hallen finns gott om plats för avhängning i garderobslösning.

Rymligt badrum med ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme, kombimaskin under ljus bänkskiva, gott om förvaring i överskåp samt i kommod under tvättställ. Spegel med belysning, duschhörna med vikbara glasväggar, wc.

Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som ger bostaden en luftig känsla! Förvaring i bänk- och väggskåp med ljusa luckor. Mörk bänkskiva i laminat med diskho, ljust stänkskydd ovanför. Fullt utrustat med rostfria vitvaror i form av ugn, fläkt, induktionshäll, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord i anslutning till vardagsrummet.

Vardagsrum som inrymmer soffa, soffbord samt tv-möbel. Härligt ljusinsläpp från fönsterparti samt utgång till den mysiga uteplatsen som vetter mot föreningens innergård.

Luftigt sovrum som erbjuder mycket bra förvaringsutrymmen i platsbyggd garderobsvägg. Plats för dubbelsäng med sidobord. Ljusinsläpp från fönster mot innergården.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Gruppavtal från Comhem (TV Digitalt startutbud, Telefoni Bas och Bredband 50) ingår i månadsavgiften.

Bilplats
Föreningen har 29 garageplatser i gemensamhetsanläggning samt en parkeringsplats för bilpool. Garage, 900 kr/mån. Garageplats för elbil, 1500 kr/mån.

Övriga utrymmen
I föreningen finns gemensamt cykelförråd, förråd och en innergård. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Ekonomi
Pris: 1 795 000 kr, eller bud. Avgift 2 942 kr/mån. I avgiften ingår bredband, Tv, värme och kallvatten.

Överlåtelseavgift: 1666 kr
Pantsättningsavgift: 714 kr
Andel i föreningen: 1.4229

Driftskostnader (2 personer):
El: 150 kr
Vatten och avlopp: 100 kr
Försäkring: 124 kr
Totalt: 374 kr

Bostadsrättsförening
Skriva
Organisationsnummer: 769633-0112

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    9 maj

  • måndag
    10 maj

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan