3:a // Kungsängsesplanaden 10C

3:a // Kungsängsesplanaden 10C // 3 050 000 kr 3:a // Kungsängsesplanaden 10C // 3 050 000 kr
  • 3 050 000 KR eller bud

3:a // Kungsängsesplanaden 10C // Kungsängen/Industristaden

Vån 7 av 7 // Balkong i väster med utsikt mot Domkyrkan // Mkt välplanerad // Citynära // Genomgående planlösning // Bli först att flytta in

Möjlighet att flytta in i denna välplanerade 3:a med balkong i västerläge belägen på våning 7 av 7 i citynära Kungsängen! Bostadens yteffektiva 69 kvm fördelas på en rymlig hall med klinkergolv, fullt utrustat Vedumkök med matplats som ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når du också balkongen vars västerläge högst upp i huset ger en rogivande vy över takåsar och Domkyrkan med rogivande kvällssol. Badrum med tvättavdelning samt vädringsfönster. Vidare finns även två bra sovrum som båda erbjuder bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Detta är ett mycket modernt och bekvämt boende med hiss från källarplan som passar de flesta. Här bor du med närhet till Fyrisåns vackra promenadstråk där du även finner Stadsparkens grönområden, centrumkärnans puls- och shopping samt Resecentrums kommunikationer för pendlaren.

Bostaden säljs på ritning av privatperson och då bostaden ännu är under uppförande så finns det ingen möjlighet till visningar på plats.

***OBS*** Interiörbilderna är från en annan lägenhet med likadan (spegelvänd) planlösning och överensstämmer därför inte med t.ex färgval och väderstreck mm. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 69 m2

Byggår 2020/2021

3 905 kr/mån

Våning 7 av 7

Planlösning
Bostaden har genomgående fina ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Välkomnande hall med svart klinkergolv och avhängning på hatthylla med plats för skoställ nedanför.

Badrummet har moderna färgval med ljust kakel och svart klinker. Duschhörna med glasvägg, förvaring i spegelskåp samt i kommod under tvättställ. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsytor och förvaring ovanför. Wc och vägghängd torkställning. Praktiskt vädringsfönster som ger ljusinsläpp.

Fullt utrustat Vedumkök som har generösa förvaringsytor i bänk- och väggskåp med betonggråa luckor. Bra arbetsytor på vit bänkskiva med dubbelho. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av induktionshäll, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, fullhöjds kyl- och frys, samt mikro och ugn i högskåp. Plats för matbord vid fönster med fri utsikt över närliggande område.

Sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

Luftigt vardagsrum som inrymmer allt du behöver. Soffa, soffbord, tv-bänk samt förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till balkongen på 9 kvm med utsikt över Domkyrkans torn.

Stort sovrum med mycket goda förvaringsutrymmen i stor skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng med sidobord samt förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster mot föreningens innergård.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2020/2021
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 55 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

TV- och internetanslutning
Föreningen har ett gruppavtal för bredband, kabel-tv samt ip-telefoni via Telia Triple play där en obligatorisk avgift om 220kr/mån tillkommer på avgiften.

Balkong/uteplats
Underbar balkong med eftermiddags- och kvällssol med utsikt över Uppsala Domkyrka.

Bilplats
Föreningen har 33 garageplatser som hyrs för 1100kr/mån. Av dessa är 3 st med ladduttag för el-bil, för dessa tillkommer en adminkostnad om 200kr/mån samt kostnad för faktisk elförbrukning.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd. På föreningens innergård kommer det att finnas pergola, grillplats, fotbollsmål- och pingisbord.

Ekonomi
Pris: 3 050 000 kr, eller bud. Avgift 3 905 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 220kr/mån tillkommer för Telia triple play.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 1.7622

Driftskostnader (0 personer):
El: 200 kr
Vatten och avlopp: 140 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 465 kr

Driftskostnaderna är baserade på schabloner då ingen tidigare har bott i bostaden.

Bostadsrättsförening
Esplanaden 2
Organisationsnummer: 769637-1637

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-838600
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan