4:a // Orgelgatan 7

4:a // Orgelgatan 7 // Kapellgärdet

WOW bostad // Balkong // Nära city // Öppna sociala ytor // Tre takterrasser & spabad // Takhöjd på 2,7 m // Fina detaljer // Härligt ljusinsläpp

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning!

Välkommen hem! Här bor du i en optimalt planerad lägenhet utöver det vanliga med härliga sällskapsytor och unika detaljer. En mysig och modern fyrarummare i populära Kapellgärdet som präglas av hög standard, bekvämlighet och avkoppling med hiss från markplan. Du får nu chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning och 2,7 m i takhöjd, samt med unik arkitektur och med närheten till centrum. Föreningen har tre gemensamma takterrasser, varav en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck samt med den bästa utsikten över Uppsala. Det finns även en takterrass med ett utekök som ligger i föreningen. Här kan ni avnjuta en härlig middag i sommarsolen.

De 99 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med praktisk förvaring i flertalet garderober. Tre bra sovrum som både rymmer säng, garderob och annat mindre möblemang. Från båda sovrummen och vardagsrummet kan du ta dig ut till den möblerbara balkongen. Fullt utrustat kök med praktisk köksö samt plats för stort matbord och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn. Öppen och härlig planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både soffgrupp och tv-möbel samt ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterna. Här finns gott om plats för sociala tillställningar och härliga umgängesytor. Ett kaklat badrum med granitgolv där du finner både dusch och badkar samt tvättmaskin och torktumlare och vägg i vägg finns även en gästtoalett. Här har du möjlighet att förvärva en unik och optimalt planerad lägenhet med högt i tak och bra gavelläge i huset. Denna bostad måste upplevas på plats!

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym Nordic Wellnes och Actic och kiosk i området samt Cirkel K och ICA. I föreningen finns det garage, cykelförråd och barnvagnsförråd. Till bostaden hör ett stort källarförråd.

Detta är en lägenhet ni kommer att trivas i så varmt välkommen på visning!

Gemensam takterrass
Gemensam takterrass

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 99 m2

Byggår 2020

5 530 kr/mån

Våning 5 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning : Lägenhetens golv är eklamellplank samt målade väggar i ljusa toner.

Praktisk HALL med plats för avhängning av ytterkläder samt bra förvaring i garderober och ett städskåp.

KÖK med fina antracitgråa luckor och bänkskiva i kalkstensgrå kvartkomposit. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin, ugn och induktionshäll samt fläkt. Vitvarorna är från Siemens och det finns en praktisk köksö med förvaringsmöjligheter för sociala tillställningar.

Öppen planlösning mellan kök och VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och tv-möbel samt annat mindre möblemang. Här får man även plats med stor matgrupp för härliga middagar samt utgång till möblerbar balkong.

SOVRUM 1 går att använda som sovrum eller kontor. Stora skjutdörrar med utgång till balkongen.

Rymligt SOVRUM 2 med praktisk förvaring i flertalet garderober och heltäckningsmatta. Plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang.

SOVRUM 3 med flertalet garderober. Plats för säng och annat mindre möblemang.

Kaklat BADRUM med golvvärme och granitgolv. Här finns både dusch och badkar, WC samt handfat med spegelskåp. Siemens tvättmaskin och torktumlare.

GÄSTTOALETT med WC och handfat.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2020
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Fastigheten Uppsala Kvarngärdet 56:12 är belägen på Orgelgatan 7-17 på Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen består av 158 st bostadsrättslägenheter. Den ekonomiska förvaltaren är HSB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%). Juridisk person godkänns ej.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 1 167 803 kr.

TV- och internetanslutning
TV och Internet vid fiber. Man får teckna avtal själv.

Bilplats
81 parkeringsplatser i varmgarage (1353 kr/mån). 4 parkeringsplatser utomhus (937 kr/mån). Kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd och i samma byggnad finns garaget. Föreningen har dessutom tre gemensamma takterrasser med utekök och ett eget spa med utsikt över Uppsala city. Cykelförråd finns i källarplan. Trivsam innergård med trädgård, grill och pergola.

Ekonomi
Pris: 4 295 000 kr, eller bud. Avgift 5 530 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, varm- och kallvatten

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Andel i föreningen: 0.89487
Andel av årsavgiften: 0.89487

Driftskostnader (2 personer):
El: 700 kr
Försäkring: 98 kr
Totalt: 798 kr

Bostadsrättsförening
Brf Block
Organisationsnummer: 769634-7470

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    26 mars

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan