4:a // Gredelbyvägen 3

4:a // Gredelbyvägen 3 // Knivsta

Centralt // Fint skick // Stor altanförsedd uteplats // Två badrum // Bra planlösning // Bra förening // Nära till allt // Pendlingsläge

Här ges tillfälle att förvärva en centralt belägen 4:a med stor uteplats och kort gångavstånd till all tänkbar service!

Bostadens utsökta placering mitt i centrala Knivsta ger er kort gångavstånd till tågstation, livsmedelsbutiker, restauranger, skolor, förskolor, gym och mycket annat. Då ni bor i en modern välisolerad lägenhet får ni ändå en mycket lugn och behaglig boendemiljö som effektivt avskärmar eventuella ljud utifrån.

Den rymliga lägenheten är i mycket gott skick och de generösa boarean på 98 kvadratmeter ger tre ordentliga sovrum, vardagsrum med utgång till stor altanförsedd uteplats med em-/kvällssol, välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen och stor matplats, två badrum, det ena med bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch, stor hall med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig klädkammare som idag nyttjas till kontor. Till bostaden hör också ett stort vindsförråd som bekvämt nås via hiss.

Närheten till tågstationen och den korta bilvägen till E4:ans påfarter gör denna lägenhet idealisk för pendlaren.

Perfekt för barnfamiljen!

Brf Segerdalen 1 är en välordnad förening med god ekonomi. Föreningen har beslutat att installera solceller. Ingen avgiftshöjning planerad för 2023.

Det här är verkligen en bostad ni kommer trivas i!

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Uteplats finns

Boarea 98 m2

Byggår 2007

6 000 kr/mån

Markplan

Planlösning
Stor välkomnande HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Parkettgolv och målade väggar. I den inre delen av hallen finns en stor klädkammare som idag nyttjas till kontor.

Rymligt BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns ett praktiskt vädringsfönster, tvättmaskin, torktumlare, bubbelbadkar med duschmöjligheter, handdukstork, spegelskåp med integrerad belysning, kommod, wc samt en bra avlastningsbänk.

Stort SOVRUM med två garderober. Parkettgolv och målade väggar. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Praktisk skjutdörr in till detta rum.

Rymligt SOVRUM med parkettgolv och målade väggar. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. På väggen finns en konsolllösning som möjligör lösningar för skrivbord och annat. Praktisk skjutdörr in till detta rum.

Stort VARDAGSRUM med gott om plats för varierande möblering. Flertalet fönsterpartier skänker bra ljusinsläpp. Fönsterbänkar i sten. Utgång till den stora altanförsedda uteplatsen med em-/kvällssol. Stor öppning mot köket. Parkettgolv och målade väggar.

Rymligt SOVRUM med en garderob. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. På väggen finns en konsolllösning som möjligör lösningar för skrivbord och annat. Parkettgolv och målade väggar. Praktisk skjutdörr in till detta rum.

Stort KÖK med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Nedsänkt dubbelho. Belysning under överskåp. Matplats för ca 4-6 personer vid stort fönster. Öppningen mot vardagsrummet ger bra kontakt med minglande matgäster. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll/ugn, diskmaskin, kyl, frys samt en fläkt. Parkettgolv och målade väggar.

DUSCH/WC med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns en handdukstork, belyst spegelskåp samt ett handfat.

Byggnad
Byggnadsår: 2007

Renoveringar:
2022 Beskärning av häck mot Staffansvägen.
2021 OVK, ventilationsrengörning och beskäring av buskar.
2019 Nya porttelefoner.
2018 OVK, energideklaration.
2017 Byte av armaturer i trapphus, nya ventilationsfilter.
2015 OVK
Radonmätning utförd, värde under gränsvärde.
Föreningen planerar just nu att installera solceller.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband via Tele2. Basutbud tv ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Stor altanförsedd uteplats med gott om utrymme för varierande möblering. Eftermiddag-/kvällssol.

Bilplats
14 garageplatser, 550kr/mån. 18 p-platser med elplint, 375kr/mån. Kort kö

Övriga utrymmen
I föreningen finns lekplats, cykelförråd och barnvagnsförråd. Till bostaden hör ett stort vindsförråd som bekvämt nås via hiss.

Ekonomi
Pris: 2 590 000 kr, eller bud. Avgift 6 000 kr/mån. I avgiften ingår, värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt bostadsrättstillägg.

Överlåtelseavgift: 1310 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Andel i föreningen: 2.17292
Andel av årsavgiften: 2.17292

Driftskostnader (3 personer):
El: 734 kr
Försäkring: 324 kr
Totalt: 1 058 kr

Kostnaden för el innefattar att nuvarande ägare har golvvärme och handukstorkar på dygnet runt i bägge badrummen.

Bostadsrättsförening
Brf Segerdalen 1
Organisationsnummer: 769611-6594

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan