1:a // Luthagsesplanaden 9B

1:a // Luthagsesplanaden 9B // Främre Luthagen/Centrum

Perfekt för student // Härligt ljusinsläpp // Balkong // Nära Ekonomikum och service // Välskött förening // Snabb inflyttning möjlig // Välskött Brf

Välkommen till denna yteffektiva och hemtrevliga etta om 31,5 kvm med balkong och låg avgift. Optimalt belägen i populära Luthagen, endast ett stenkast från Ekonomikum. Lägenheten har en rymlig hall med bra förvaringsutrymmen och stamrenoverat badrum med ljusa materialval. Välplanerat arbetskök i gott skick som kan stängas till med skjutdörr. Stort rum som inrymmer säng, rejäl matplats och soffa samt utgång till den härliga balkongen belägen mot föreningens innergård. Brf Rinda är en välskött förening med god ekonomi och många tyngre renoveringar avklarade. Gemensamma utrymmen som övernattningsrum och bastu finns för medlemmarna att nyttja. Här bor du med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, universitetets fakulteter och ett rikt nationsliv samtidigt som Stabbyskogens naturområden och träningsmöjligheter endast ligger några minuters promenad bort. Detta är en idealisk lägenhet för studenten och som första boende. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong finns

Boarea 31.5 m2

Byggår 1942

1 724 kr/mån

Halvtrappa

Planlösning
Välkomnande hall med väl tilltagna förvaringsutrymmen i garderobslösning. Plats för hatthylla och byrå. Ljusa laminatgolv.

Stamrenoverat badrum med ljusa färgval där det är förberett för tvättmaskin. Duschhörna, spegelskåp, handfat samt handdukstork.

Yteffektivt arbetskök med förvaring i i vägg- och bänkskåp. Arbetsyta på diskbänk med dubbelho samt på bänkskiva i trä med kakel ovanför. Ugn/spis, kyl med frysfack och skjutdörr med glasparti. Vitmålat trägolv.

Rummet har plats för allt du behöver! Här ryms säng, soffa med soffbord, rejäl matplats samt förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från två stora fönster med djup fönsterbänk i sten. Parkettgolv och väggar målade i ljus ton. Utgång till den trevliga balkongen med trätrall som är belägen i sydöst mot föreningens gård.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1942
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 58 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Renoveringar:
1983: Fasad
1991: Balkonger, tvättstuga, tak, el, ny torktumlare till tvättstugan
1991-92: Vatten- och avloppsstammar
2003: Grundförstärkning (nyimpregnering av stolpar för att förhindra röta)
2008: Säkerhetsdörrar, tvättstuga
2010: Bastu i källaren
2012-13: Renovering övernattningsrum, nya fönster.
2014: Byte hissarna, nytt gästrum iordningställt. Målat trapphusen, bytt till rörelseavkännande belysning.
2019: Stamspolning i alla lägenheter i kök och bad

TV- och internetanslutning
Föreningen har gruppanslutning för bredband/ TV/ IP-telefoni via Telenor där en obligatorisk avgift om 287 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Härlig balkong som är belägen i sydöstligt läge mot föreningens lugna innergård.

Bilplats
Föreningen hyr ut 10 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 378 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, hobbyrum, övernattningsrum och bastu. Övernattningsrummet ligger i anslutning till toalett/dusch, och innehåller även en liten köksdel. Det finns två bäddar. Kostnad 100 kr/natt.

Ekonomi
Pris: 1 875 000 kr, eller bud. Avgift 1 724 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och tvättstuga. En obligatorisk avgift om 287 kr/mån för bredband/ TV/ IP-telefoni från Telenor tillkommer på månadsavgiften. Avgiften betalas kvartalsvis.

Driftskostnader (1 personer):
El: 237 kr
Försäkring: 85 kr
Totalt: 322 kr

Bostadsrättsförening
Rinda
Organisationsnummer: 717600-1969

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    17 januari
    12:30-13:30

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan