3:a // Dragarbrunnsgatan 58

3:a // Dragarbrunnsgatan 58 // 2 750 000 kr 3:a // Dragarbrunnsgatan 58 // 2 750 000 kr
  • 2 750 000 KR eller bud

3:a // Dragarbrunnsgatan 58 // Centrum

Nära city // lnglasad balkong // Uppsalas bästa pendlarläge // Renoveringsbehov // Låg avgift // Hiss från markplan // Trevlig innergård

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade trea på en mycket eftertraktad adress i centrala Uppsala. Denna citylägenhet på ca 72 kvm med låg avgift är perfekt för dig som vill ha nära till stadens puls och allt vad Uppsala har att erbjuda. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar då Uppsala resecentrum bara ligger ett stenkast bort. Bostaden rymmer två sovrum med plats för säng och annat mindre möblemang. Ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med stora arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Stor och möblerbar inglasad balkong som kan användas som ett extrarum med utsikt mot gågatan och stadspulsen. Helkaklat och stort badrum med badkar.

Bekvämt med hiss från markplan nås bostaden på våning 3 av 6. Här bor du mycket centralt och kan njuta av ett läge som har närhet till både stadspark, restauranger och butiker. I föreningen finns tvättstuga, relax/bastu, övernattningsrum och samlingsrum. Grillplats, lekplats och odlingslotter finns även på föreningens innergård. Till lägenheten hör ett förråd. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 72 m2

Byggår 1970-1971

3 262 kr/mån

Våning 3 av 6

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande och rymlig HALL med plats för sko- och hatthylla. Platsmatta och tapetserade väggar. Här finns även tre garderober med plats för förvaring.

Mysigt SOVRUM 1 med plats för säng och annat mindre möblemang. Plastmatta och tapetserade väggar.

KÖK med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, fläkt och spis. Gula skåpluckor och plastmatta. Härligt fönster som vetter ut mot loftgången.

Stort VARDAGSRUM med plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Stort SOVRUM 2 med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang. Här finns även 4 garderober med goda förvaringsmöjligheter.

På den möblerbara och inglasade BALKONGEN i sydvästläge kan du njuta av trevligt umgänge med sol från mitt på dagen till sen kväll.

Stort och helkaklat BADRUM med badkar, handfat och tvättmaskin.

Byggnad
Byggnadsår: 1970-1971
Övrigt:
Föreningen upplåter 56 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person får inte köpa.
Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/hamder/
Renoveringar:
2019 - Relining renovering (nov)
2019 - Byte av lås
2018 - Stamspolning, filmning
2017 - OVK besiktning av FTX systemet
2017 - Undersökning och utbyte av fläktaggregat
2017 - Renovering. Borttagning av asbestskivor. Byte av armaturer på loftgångar. Målning av lägenhetsdörrar på loftgångar.
2014 - Installerat nya värmeväxlare till varmvatten och värme.

För att se ytterligare genomförda renoveringar se föreningens årsredovisning 2018.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV via ComHem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Telenor ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Inglasad balkong

Bilplats
Det finns ett 10-tal tillfälliga parkeringsplatser på Vretgränd som disponeras av föreningens medlemmar efter att man köpt ett parkeringstillstånd. Tillståndet kostar 100 kr per år för det första parkeringstillståndet, 200 kr för det andra och 300 kr för det tredje osv. Tillståndet ger medlemmen rätt att stå parkerad i 6 timmar på gränden (tiden mellan 00 och 06 räknas inte).

Övriga utrymmen
I föreningen finns 2 st tvättstugor, övernattningsrum, bastu/friskvårdsavdelning, cykelförråd, samlingsrum och återvinningsrum. Till lägenheten hör ett förråd på plan 1. Grill- och lekplats på gården och odlingslott för den med gröna fingrar.

Ekonomi
Pris: 2 750 000 kr, eller bud. Avgift 3 262 kr/mån. I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud), bredband och IP-telefoni.

Andel i föreningen: 0.0145722
Andel av årsavgiften: 1.36934

Driftskostnader (1 personer):
El: 175 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 300 kr

Bostadsrättsförening
Brf 9 Hamder
Organisationsnummer: 717600-4526

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan