1.5:a // Rosendalsvägen 12

1.5:a // Rosendalsvägen 12 // Rosendal

Funktion som tvåa // Låg avgift // Studiokänsla // ca 3,7 meter i takhöjd // Sovloft på ca 12 kvm // Naturnära // Bra serviceutbud i området

Denna unika 1,5:a på 27 kvm med dess härliga takhöjd ger funktion som en tvåa på grund av det rymliga sovloftet på ca 12 kvm.

På loftet finner du gott om förvaring i inbyggda skåp och här får du även plats med stor dubbelsäng och annat mindre möblemang.

Lägenheten är mycket ljus och luftig tack vare de stora fönstrena från golv till tak och den härliga takhöjden på ca 3,7 meter. I hallen finns det garderober och hatthylla för avhängning av kläder. Det väl tilltagna badrummet består av kombinerad tvättmaskin/ torktumlare, handfat, WC och dusch. Öppen planlösning mellan kök och allrum där du har gott om plats för både soffgrupp, matbord och tv-lösning. Det här är verkligen en bostad som behöver upplevas på plats!

Brf Inspiration är en unik och nytänkande förening vars byggnad vann Sveriges arkitekters bostadspris år 2018! På taket finns gemensam terrass, stor löparbana och street-basketplan. Föreningen har också en mysig innergård samt ett parkeringsgarage med lediga platser. I samma byggnad finns bl.a. en välsorterad Ica-butik, Apotek samt ett gym som nås från alla våningsplan.

Rosendal är ett expansivt område med både närhet till vackra Stadsskogen och Hågadalen och på endast 10-15 min cykeltur är du nere på city. Du har närhet till både Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU , BMC och Ångströmslaboratoriet. I området finner du flertalet restauranger, mataffär, gym, tennisbana och paddelcenter.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

1.5 rum

Balkong finns

Boarea 27 m2

Byggår 2017

1 303 kr/mån

4 av 5

Planlösning
HALL med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här finner du två stora garderober och hatthylla med plats för skoställ. Ljusa väggar och parkettgolv.

Välutrustat KÖK med öppen planlösning mot allrummet med en takhöjd på ca 3,70 m. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad ugn/mikro, induktionshäll, kyl/frys samt en fläkt. Förberett för diskmaskin, finns dock ingen idag. Ljusa väggar och parkettgolv.

ALLRUM i öppen planlösning med köket. Här finns gott om plats för matbord, soffgrupp och tv-lösning.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns även ett städskåp och linneskåp. Härligt ljus med infällda spotlights i taket.

Rymligt SOVLOFT med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar. Takhöjden varierar från ca 1,2m till 1,4m. Här finns också bra och praktisk förvaring.

Byggnad
Byggnadsår: 2017
Uppvärmning: Bergvärme
Övrigt:
Föreningens fastigheter är byggda 2017.
Antal lägenheter med bostadsrätter: 347
Antal lokaler: 8
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator.
Föreningen tillåter delat ägande. Juridisk person accepteras inte.
Föreningens hemsida: http://www.inspirationrosendal.se/

TV- och internetanslutning
Tv och bredband (1000/100 Mbit/s) från Com Hem, för en obligatorisk kostnad på endast 200kr/mån.

Balkong/uteplats
Balkong

Bilplats
93 p-platser i garage, 1395 kr/mån.

Ekonomi
Pris: 1 675 000 kr, eller bud. Avgift 1 303 kr/mån. I avgiften ingår värme. En obligatorisk kostnad på endast 200kr tillkommer för bredband (1000/100 Mbit/s) och kabel-tv.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 0.2435
Andel av årsavgiften: 0.0026

Driftskostnader (1 personer):
El: 200 kr
Vatten och avlopp: 120 kr
Försäkring: 80 kr
Totalt: 400 kr

Bostadsrättsförening
Inspiration Rosendal
Organisationsnummer: 769627-5689

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-9707076
E-post: mattias@roimakleri.se

Intresseanmälan