2:a // Johannesbäcksgatan 95A

2:a // Johannesbäcksgatan 95A // 2 050 000 kr 2:a // Johannesbäcksgatan 95A // 2 050 000 kr
  • 2 050 000 utgångspris

2:a // Johannesbäcksgatan 95A // Salabacke

Balkong med kvällssol // Fantastisk utsikt // Hiss // Gemensam takterrass // Bredband ingår // Bra pendlingsläge // Gångavstånd till Gränbystaden

Nu ges tillfälle att förvärva en modern tvåa med öppna sällskapsytor och balkong med fantastisk utsikt!

Bostaden ligger högt belägen på våning 4 av 6 och nås bekvämt med hiss från markplan. Med ostört läge, på slutet av kort loftgång, ger denna yteffektiva lägenhet ett kök och vardagsrum i social öppen planlösning, rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inre hall med plats för exempelvis skrivbord samt ett stort sovrum med gott om klädförvaring och utgång till balkong med em-/kvällssol och en fantastisk utsikt mot bland annat Slottet. Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Föreningen har en fantastisk takterrass som medlemmarna kan nyttja. Här har ni en bedårande utsikt över Uppsala och det finns rikligt med sittgrupper, solstolar samt flertalet grillar. Föreningen har också en fin lummig innergård och direkt utanför finns fina parkområden att koppla av i.

Här i Brf Knäckepilen bor ni i en välmående förening med närhet till det mesta. Dess vackra och utmärkande byggnader har ritats av innovativa Belatchew arkitekter och här sticker verkligen arkitekturen ut. Mycket kort gångavstånd till expanderande Gränbystaden som erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger. Finns även flera restauranger alldeles intill bostaden. Behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. I föreningen finns garage och tvättstuga.

Det här är verkligen en lägenhet som behöver upplevas på plats!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Gemensam takterrass
Gemensam takterrass

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 44 m2

Byggår 2018

2 813 kr/mån

vån 4 av 6 (3 i hissen)

Planlösning
HALL i öppen planlösning med kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för avhängning av ytterplagg. Den fina påkostade hatthyllan med förvaringsskåp och matchande skoställ medföljer i försäljningen. Direkt innanför entrén ligger klinkergolv med värme. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM i social öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Här finns plats för soffgrupp tv-lösning och matsalsmöblemang. Längs med ena väggen står en stor rektangulär spegel som förstärker känslan av rummets storlek. Spegeln ingår i köpet. Parkettgolv och målade väggar.

KÖK från Marbodal med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Köket är i öppen planlösning med vardagsrum. Kakel på vägg ovan bänkytorna och infällda spotlights under överskåpen. I taket löper en skena med riktbara spotlights. Den maskinella utrustningen består av en integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn samt en inbyggd mikro.

INRE HALL med gott om plats för exempelvis en arbetsplats eller ytterligare klädförvaring. Det stiliga hyllplanet på väggen ingår i köpet. Parkettgolv och målade väggar.

Rymligt BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, duschplats bakom välvda glasdörrar, kommod med bra förvaring, praktisk avlastningsbänk ovan tvättmaskin, belyst spegelskåp, handdukstork samt en wc. Infällda spotlights i taket.

Rymligt SOVRUM med plats för stor säng. Stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Längs med ena väggen löper flera garderober. De vägghängda sängborden ingår i köpet. Parkettgolv och målade väggar.Utgång till den härliga balkongen med fin utsikt över parkområde, Slottet och intilliggande åkermark.

Byggnad
Byggnadsår: 2018
Övrigt:
Bostadsföreningen förvaltar fastigheten Uppsala Salabacke 44:1-2, med adresserna Fyrislundsgatan 19, 21A och 21B och Johannesbäcksgatan 95A, 95B, 97 och 99 och består av 95 bostadsrättslägenheter. Fastigheten byggdes 2018 och består av flerbostadshus. Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns inte.

TV- och internetanslutning
Digital-TV samt 100Mbit/s bredband från Own-it ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Härlig balkong med em-/kvällssol. Fantastisk utsikt över parkområde, Slottet och intilliggande åkrar.

Bilplats
44 p-platser i garage + 4 stycken MC-platser. Liten: 1000 kr/mån Normal: 1250 kr/mån Normal+: 1500 kr/mån El-stolpe: 2125 kr/mån inkl laddning Separat kösystem. För närvarande är det kö till samtliga parkeringsalternativ. Parkando administrerar parkeringen. Boendeparkering finns längs med omkringliggande gator.

Övriga utrymmen
Fantastisk takterrass med gott om sittgrupper, solstolar och grillar. Gemensamt sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplan, källarförråd samt en gemensam tvättstuga finns också i källaren.

Ekonomi
Pris: 2 050 000 kr, eller bud. Avgift 2 813 kr/mån. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV, 100Mbit/s bredband samt bostadsrättstillägget.

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Andel i föreningen: 0.8471
Andel av årsavgiften: 0.85

Driftskostnader (2 personer):
El: 350 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 500 kr

Schablon

Bostadsrättsförening
Brf Knäckepilen
Organisationsnummer: 769631-1450

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan