4:a // Luthagsesplanaden 34A

4:a // Luthagsesplanaden 34A // 3 290 000 kr 4:a // Luthagsesplanaden 34A // 3 290 000 kr
  • 3 290 000 KR eller bud

4:a // Luthagsesplanaden 34A // Luthagen

Centralt // Våning 5 av 5 // Gavelläge // Hiss // Balkong i söderläge // Bra förening // 40-talsfastighet // Bredband ingår i avgiften

I attraktiva Luthagen erbjuds här en ljus gavellägenhet med högsta läget i huset vilket ger ett lungt och bekvämt boende med fönster i tre väderstreck och hiss från halv trappa.

I bostaden gör sig byggåret påminnt med många tidstypiska detaljer som exempelvis de vackra trägolven, öppen spis, serveringsskåp, fönsterbänkar i sten samt den generösa takhöjden.

Lägenhetens väldisponerade kvadratmetrar ger ett kök med matplats och gott om förvaringsutrymmen, möjlighet till tre sovrum, väl tilltaget vardagsrum som ger gott om utrymme för både soffgrupp, tv-lösning och matsalsmöblemang, hall med bra klädförvaringsutrymmen, gäst-wc samt ett badrum med tvättmaskin. Från vardagsrummet når ni balkongen i soligt söderläge med trivsam utsikt över omgivningarna.

Bredband 100 Mbit/s ingår i avgiften!

Till bostaden hör två förråd!

Brf Hemming är en välskött förening med god ekonomi och många stora renoveringar genomförda. Här erbjuds medlemmarna en lummig innergård med sittgrupper och grillmöjligheter, två tvättstugor med torkrum, bastu, snickarrum samt cykelförråd.

Här i Luthagens fina kvarter har du nära till det mesta såsom restauranger, butiker, gym, parkområden och mycket annat du kan tänkas önska. Bekvämt promenad-/cykelavstånd till centrumkärnan.

OBS! Ej möjligt att få visning ett annat datum och klockslag än det som ligger ute, på grund av att lägenheten är uthyrd.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 87 m2

Byggår 1945

4 747 kr/mån

5 av 5

Planlösning
HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Ljusa väggar och parkettgolv. Entrédörren är en säkerhetsdörr. I Hallens inre delar finns två inbyggda garderober samt städskåp och ett bevarat serveringsskåp.

GÄST-WC med klinkergolv, handfat, spegelskåp samt en wc.

Rymligt SOVRUM ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Här finns två inbyggda garderober.

Stort VARDAGSRUM med bevarad fiskbensparkettgolv. Stora fönster i två väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp. Djupa fönsterbänkar i sten. Här finns en ståtlig öppen spis som skänker såväl trivsel som värme. Utgång till balkong i soligt söderläge. Ljusa väggar. Det intilliggande rummet i fil, avgränsas med skjutdörrar.

Stort SOVRUM/ALLRUM/MATRUM, även detta med vacker fiskbensparkett. Stort fönster som ger rikligt ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. Ljusa väggar.

BADRUM med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns en duschplats, tvättmaskin, handfat, spegelskåp samt en wc.

KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Här har det mesta av originalinredningen bevarats. Här finns en matplats för ca 4 personer. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. Ljusa väggar. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, extra frys, spishäll/ugn samt en fläkt.

SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. Här finns en garderob.

Byggnad
Byggnadsår: 1945
Fönster: 3-glas

Renoveringar:
1987 Stamrenovering (både vatten och avlopp)
1987 Balkonger
1988 Fönster, tvättstuga, tak, el, fasad
1997/98 Ventilation
2007 Underhåll av hissar
2012 Byte till säkerhetsdörrar
2013 Trapphus och postboxar
2016 Byte av fönster

TV- och internetanslutning
Kabel-tv via Comhem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Alltele där 100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Balkong i soligt söderläge

Bilplats
12 p-platser går att hyra till en kostnad av ca 350 kr/mån. Till p-platsen är det separat kö. I området tillämpas även boendeparkering längs med gatorna, detta tecknas via Uppsala kommun.

Övriga utrymmen
I föreningen finns en mysig innergård med sittgrupper och grillmöjligheter, två tvättstugor med torkrum, snickarrum, bastu samt cykelförråd. Til bostaden hör två förråd.

Ekonomi
Pris: 3 290 000 kr, eller bud. Avgift 4 747 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud kabel-tv, bredband 100 Mbit/s, fasta kostnaden för IP-telefoni samt bostadsrättstilläggförsäkring.

Andel i föreningen: 1.968

Driftskostnader (3 personer):
El: 350 kr
Försäkring: 165 kr
Totalt: 515 kr

Bostadsrättsförening
Hemming
Organisationsnummer: 717600-0862

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-9707076
E-post: mattias@roimakleri.se

Intresseanmälan