3:a // Gimogatan 8C

3:a // Gimogatan 8C // Norra Luthagen

Mkt rymlig // Dubbla balkonger // Nyskick // Ledigt garage // Genomgående planlösning // Barnvänligt // Gott om förvaring // Pendlarläge

Välkommen att flytta in i denna rymliga och välplanerad 3:a med två balkonger! Här finner du ett stilrent och funktionellt hem i toppskick där samtliga rum är väl tilltagna vilket möjliggör olika möbleringslösningar. Bostadens naturliga mittpunkt blir det ljusa och luftiga vardagsrummet där man vid behov kan dela av och skapa ytterligare ett sovrum! I övrigt erbjuder bostadens 85 kvm ett vacker och påkostat parkettgolv som löper genomgående i samtliga rum och en planlösning som ger två bra sovrum där det största är hela 17 kvm samt har utgång till balkong. Badrum med golvvärme, tvättavdelning och lyxig takdusch, samt gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare som idag inrymmer arbetsplats och garderobslösningar. På Gimogatan 8 C får du ett bekvämt och modernt boende med bl.a. hiss från garageplan, närhet till service och matbutiker, löpspår och träningsmöjligheter både inomhus och utomhus i närheten samt snabb och enkel påfart på Bärbyleden för pendlaren. Tveka inte att höra av er om ni önskar enskild visning.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 85 m2

Byggår 2016

4 838 kr/mån

Våning 4 av 6

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra parkettgolv och ljust målade väggar.

I hallen välkomnas du av rymliga ytor och stilrent grått klinkergolv vid entrédelen. Plats för hatthylla och sittmöbel. I hallens inre del finns en mycket rymlig klädkammare ger generösa förvaringsutrymmen och som även kan nyttjas som kontor/arbetsplats.

Badrummet är helkaklat och har moderna tillval med ljust kakel och klinker. Duschhörna med glasvägg och lyxig tak/handdusch. Tvättmaskin och torktumlare under ljus bänkskiva med förvaring ovanför. Spegelskåp, tvättställ med kommod, wc samt belysning från infällda spotlights i taket.

Stort sovrum om hela 17 kvm vilket ger en luftig och rogivande känsla. Förvaring i skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsäng med sidobord och ytterligare förvaringsmöbler. Härifrån nås den ena av hemmets två balkonger och denna har trätrall och är belägen i väster där du kan njuta av kvällssolen.

Vackert Marbodalkök som är mycket välplanerat och ligger i direkt anslutning till vardagsrum och matplats vilket skapar generösa umgängesytor. Mycket goda förvaringsmöjligheter i bänk- och väggskåp med vita luckor som delvis är i vitrin. Bänkskiva i ek med vitt stänkskydd ovanför. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, mikro och ugn i högskåp samt fullhöjds kyl- och frys. Rymlig matplats vid fönsterparti som ger bra ljusinsläpp. Vid behov kan här byggas till ytterligare ett sovrum.

Luftigt vardagsrum med plats för stor soffa, tv-bänk och förvaringsmöbler. Ett rikligt ljusinsläpp från fönster och utgång till hemmets andra balkong där solen ligger på från tidig morgon till eftermiddagen. Plats finns för loungegrupp och blomsterlådor.

Sovrum som passar utmärkt som barnrum. Här inryms säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme samt frånluftsvärmepump
Övrigt:
Föreningen består av 84 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF.

TV- och internetanslutning
Bredband, kabel-tv och ip-telefoni från Telia ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har två stycken underbara balkonger som gör att solen når dig större delen av dagen. Båda balkongerna är rymliga och plats finns för större sittgrupp med tillhörande bord.

Bilplats
Föreningen har 62 garageplatser som hyrs för 1000kr/mån. I dagsläget (30/6 2020) finns ledig garageplats.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Ekonomi
Pris: 2 795 000 kr, eller bud. Avgift 4 838 kr/mån. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, ip-telefoni, värme samt kallvatten.

Andel i föreningen: 1.2233

Driftskostnader (3 personer):
El: 370 kr
Vatten och avlopp: 140 kr
Försäkring: 123 kr
Totalt: 633 kr

Bostadsrättsförening
Tegelbacken
Organisationsnummer: 769628-4665

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    12 juli
    12:30-13:30

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-838600
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan