1:a // Gluntens gränd 1

1:a // Gluntens gränd 1 // 2 695 000 kr 1:a // Gluntens gränd 1 // 2 695 000 kr
  • 2 695 000 Utgångspris

1:a // Gluntens gränd 1 // Främre Luthagen/Centrum

Toppskick // 33+2 kvm // Yteffektiv // Påkostad inredning // Inbyggt ljudsystem // Anrika kvarter // Perfekt för student // Nära Ekonomikum och City

Unik möjlighet att förvärva en av de påkostade och högt eftertraktade bostäderna i Brf Vasaparken! Här bor du mitt i Främre Luthagens grönskande omgivningar med Vasaparken precis utanför dörren och Ekonomikum endast ett stenkast bort. Vasahuset är en av Uppsalas mest klassiska byggnader med sin karaktäristiska blåa färg och när du kliver ur hissen på våning 6 så slås du direkt av den stilsäkra och påkostade interiören och du känner att detta är något utöver det vanliga. Lägenheten är i absolut toppskick och inget har lämnats åt slumpen då alla lägenheterna är unika och individuellt utformade för att bli så bra planerade som möjligt. Här får du bl.a. vackra plankgolv med golvvärme, synliga takbjälkar samt infällda spotlights- och högtalare. Planlösningen fördelar sig på 33+2 kvm och ger en välkomnande hall, stilrent badrum med Carraramarmor och integrerad kombimaskin. Kök med rymlig matplats, generösa förvaringsutrymmen och integrerade vitvaror från Miele samt ett vardagsrum med dubbla takfönster med utsikt över Uppsalas stads siluett, en yteffektiv sovalkov och plats för soffa. Bostadens läge invid den lummiga Vasaparken gör att du har promenadavstånd till allt du kan tänkas behöva. Runt hörnet finns den välsorterade matbutiken Luthagens Livs, längs med Sysslomansgatan finns ett rikligt utbud av caféer och restauranger och många av Universitetets fakulteter och Nationer ligger endast några minuters promenad bort.

Detta är en kommande försäljning som planeras till hösten, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 33 m2

Byggår 2017

2 484 kr/mån

Våning 6 av 7

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra plankgolv med golvvärme och ljust målade väggar. Vidare finns både infällda spotlights och högtalare i taket.

Välkomnande hall med plats för hatthylla och sittmöbel.

Mycket stilrent badrum med vacker Carraramarmor på golv och väggar. Duschhörna med fällbara glasdörrar samt tak- och handdusch. Underlimmat tvättställ på benställning av stål och med bänkskiva i Carraramarmor. Integrerad kombimaskin från Siemens. Spegel med belysning, vägghängd wc, spotlights i taket och inbyggda högtalare.

Kök med generösa förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med gråa luckor. Arbetsyta i Carraramarmor och likaså stänkskyddet ovanför. Vitvarorna består av induktionshäll, kombinationsugn, integredad kyl/frys samt diskmaskin från Miele och kolfilterfläkt från Franke. Plats för rejält matbord vid takfönster och vackra träbjälkar. Förvaring i två inbyggda garderober.

Allrum med yteffektiv sovalkov som maximerar bostadens kvadratmetrar. Plats för soffa, soffbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från takfönster med utsikt mot Uppsala Domkyrka och slott.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Värmepump
Övrigt:
Föreningen består av 29 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Luthagen 64:7 som är en 3-D fastighet belägen ovanpå fastigheten Luthagen 64:6. Den ursprungliga fastigeheten är uppförd 1907 och genomgick 2016-2017 en omfattande renovering till att innehålla 29 st vindslägenheter.

TV- och internetanslutning
Ansluten till fiber

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett förråd.

Ekonomi
Pris: 2 695 000 kr, eller bud. Avgift 2 484 kr/mån. I avgiften ingår bredband, tv, värme, vatten och nätavgift för el.

Andel i föreningen: 3.5332

Driftskostnader (1 personer):
El: 100 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 200 kr

Bostadsrättsförening
Vasaparken
Organisationsnummer: 769630-4059

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan