2:a // Portalgatan 72

2:a // Portalgatan 72 // Kapellgärdet

Nyskick // Inglasad balkong i S-V // Pendlarläge // Bra planerad // Öppen planlösning // Gott om förvaring // Bredband ingår

Varmt välkomna till denna väldisponerade tvåa med inglasad balkong i citynära Kapellgärdet! Här finner du en bostad i så gott som nyskick vars 56 kvm fördelar sig på hall med förvaring i rymlig klädkammare, fullt utrustat vinkelkök med vitvaror från Husqvarna och som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, här har du ett stort fönsterparti som ger bostaden en luftig känsla samt utgången till den inglasade balkong som vetter mot föreningens mysiga innergård. Ett rymligt badrum med golvvärme, kombimaskin och duschhörna med vikbara glasdörrar, stort sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob. På Kapellgärdet bor du i en modern stadsdel med närhet till flertalet gym och idrottsanläggningar. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Resecentrum och stadskärnan på endast några enstaka minuter med cykel. Även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 56 m2

Byggår 2016

3 305 kr/mån

Vån 4 av 5

Planlösning
Bostaden har genomgående ljusa väggar och vackert ekparkettgolv.

Rymlig och välkomnande hall med avhängning av ytterplagg på hatthylla och plats för skoställ nedtill. Utrymme för förvaringsmöbel samt stor klädkammare i direkt anslutning. Stilrent klinkergolv vid entrédelen.

Helkaklat badrum med golvvärme och moderna färgval. Vikbara glasdörrar vid duschhörna. Förvaring i spegelskåp med belysning och i kommod under tvättställ. Plats finns för högskåp om ytterligare förvaring önskas. Praktisk kombinations tvättmaskin, handdukstork samt wc.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng med sidobord. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Fönster mot innergården.

Fullt utrustat och välplanerat vinkelkök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger bostaden en luftig känsla. Generösa förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsytor på mörk bänkskiva samt på diskbänk med dubbelho. Vitvaror från Husqvarna i form av kyl/frys, fläkt, induktionshäll, ugn, mikro inbyggd i väggskåp samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord i anslutning till vardagsrummet.

Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger ett behagligt ljusinsläpp, här finns plats för soffa, soffbord, tv-möbel samt förvaringsmöbler. Utgång till den inglasade balkongen som är belägen i bästa sydväst läge mot föreningens mysiga innergård.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 75 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

TV- och internetanslutning
Bredband (250mb), kabel-tv samt uppkoppling för IP-telefoni ifrån ComHem ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Rymlig inglasad balkong som är belägen i bästa sydväst läge mot föreningens innergård. Här kan du njuta av solen större delen av dagen och kvällen.

Bilplats
Föreningen har 50 garageplatser (870 kr/mån), 3 mc platser samt 9 p-platser utomhus (438 kr/mån). Dessa handhas av Qpark och separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har också en tvättstuga som kan bokas av medlemmarna.

Ekonomi
Pris: 2 350 000 kr, eller bud. Avgift 3 305 kr/mån. I avgiften ingår Bredband, Kabel-Tv, IP-telefoni, värme och kallvatten.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Andel i föreningen: 1.0315

Driftskostnader (2 personer):
El: 250 kr
Vatten och avlopp: 120 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 495 kr

Bostadsrättsförening
Klangen
Organisationsnummer: 769616-8959

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    17 oktober
    12:30-13:30

  • måndag
    18 oktober

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan