4:a // Torgny Segerstedts allé 21

4:a // Torgny Segerstedts allé 21 // 6 250 000 kr 4:a // Torgny Segerstedts allé 21 // 6 250 000 kr
  • 6 250 000 eller enligt ök

4:a // Torgny Segerstedts allé 21 // Rosendal

Takterrass // 107 kvm // Låg avgift // Bästa solläge // AAA-läge i expansiva Rosendal // Klassboende // Tillgång till garage // ICA + Gym i huset

Ett unikt läge i expansiva Rosendal. En mer ljus takvåning är svår att finna. Fönster på fönster i de soliga väderstrecken syd och väst. Huset är högt vilket ger en härlig henpåtäppan-känsla oavsett var du befinner dig i våningen, ett klassboende. En planlösning där risken att störa varandra på grund av olika arbetstider / dygnsrytm torde vara minimal. Sommarhalvåret bor du nästan dubbelt så stort med en takterrass som sträcker sig runt hela våningen med idel utgångar från var rum genom hela glasdörrar.

Drönarfilm våning och närområde 01.56 min;

https://m.youtube.com/watch?v=5QiKt5g5JEo


Rosendal växer i snabb takt och har under kort tid blivit ett absolut favoritområde för många Uppsalabor. Förmodligen är det närheten till stan i kombination med det naturnära läget som gör området så populärt. Ett område som andas massor av optimism, näringsidkare i området vittnar om att de sällan eller aldrig stött på så många positiva och fysiskt aktiva kunder som de nu gör i Rosendal. Området sticker ut i mängden även vad gäller närheten till service. Inom 200 meter från denna fantastiska lägenhet finner du 2 st. olika gym, tennisbanor (inne + grus), padel såväl inomhus som utomhus, basketplan, bordtennis, frisbeebana, bank, apotek, dansstudio, cykelverkstad, foodcourt, salladsbar, frisörsalong, dubbla pizzerior, solarium, medicinsk fotvård, kiropraktor, löpcentrum, skönhetssalong, Blomsterlandet med mera. Allt detta ovan är beläget i Södra Rosendal, i norra Rosendal som ligger ca 1 km från den södra delen finner du yogastudio, fler restauranger och pizzerior samt stadens kanske främsta sushi.
Stor vårdcentral i Familjeläkarna, Hemköp, stort café/inredningsbutik (Kvarteret Rosendal).

Våningen;

Genomgående ljus trestavig parkett och ljus färgsättning i kombination med massor av ljusinsläpp resulterar i en positiv känsla i samtliga delar av bostaden. Den som önskar sätta mer kulör på såväl golv som väggar behöver inte vara orolig för att det mycket ljusa intrycket ska elimineras.

Ljus hall centralt belägen i våningen. Massor av praktisk inbyggd förvaring kopplad till hallen.

Vi börjar längst in där vi finner ett master bedroom intill det rymliga badrummet där såväl badrum som master bedroom erbjuder utgång till takterrassen. Badrummet med duschhörna i klarglas, förvaringsskåp, kommod, infällda takspots. Tvätthörna med tvättmaskin (Samsung) och arbetsbänk. Luftig och lyxig känsla rakt igenom.

Mittenrummet i lägenheten, även det med egen utgång till takterrassen samt mycket praktiskt vägg i vägg med våningens andra badrum. Duschhörna i klarglas, öppningsbart fönster, kommod, handdukstork, infällda takspots.

Ett stort öppet kök samt vardagsrum som kan disponeras på flera olika vis. Köket avdelat med köksö från vägg som integrerar fint med de stora sällskapsytorna. Fullhöjd kyl och frys (Samsung), kombinerad micro/ugn (Samsung), infälld induktionshäll (Samsung), diskmaskin (Elektrolux), spisfläkt (Franke).
Utgång från kök / vardagsrum till takterrassen.

I förlängningen av av kök och vardagsrum finner vi ytterligare ett sovrum, även det med utgång till takterrassen (västra sidan). Denna vägg har tidigare ägare valt att sätta upp i syfte att erhålla 4 st. rum totalt. Med tanke på att sällskapsytorna i kök och vardagsrum känns mer än tillräckliga så upplevs den nya fyran helt naturlig i sin disponering.

Sammanfattningsvis en representativ och livskvalitativ bostad där köparen med relativt små medel kan sätta en helt egen karaktär genom att ta in mer kulörer, laborera med inredning, förflytta vissa skåpsektioner som står ovan den befintliga parketten. Även köksön kan modifieras till en lägre variant med överhäng utan att behöva byta ut stomme eller maskiner. Full potential att göra bostaden exakt som du önskar den utan att det blir ett stort projekt. Det ska dock poängteras att bostaden är i gott skick som den är, vi vill bara belysa att alternativet att förädla efter egen smak och tycke är överlämnat åt köparen om den så önskar.

Vidare om området kan tilläggas att Rosendal ligger på "rätt sida av staden" för den som har följande intressen;
Golf - Söderby Golf med bil ca 15 minuter.
Ridning - Lurbo ridklubb med bil ca 10 minuter.
Skidor - Sunnersta, utförsåkning, med bil ca 9 minuter.
Skarholmens båtklubb ca 11 minuter.

Akademiska sjukhuset, BMC, SLU, Ångströms, samtliga nås i princip snabbast via cykel då de ligger så nära Rosendal.

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 107 m2

Byggår 2017

5 132 kr/mån

Byggnad
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2017
Uppvärmning: Markvärme

TV- och internetanslutning
Com Hem Gruppavtal, obligatorisk avgift om 200:-/mån. Följande ingår; Digital-tv basutbud. Bredband 100/100 IP-telefoni (Samtalstaxa tillkommer).
Com Hem

Balkong/uteplats
Enorm takterrass som sträcker sig runt hela takvåningen. Utgång från samtliga rum och badrum. Optimalt solläge i sydväst vilket innebär sol från morgon till sena kvällen. Flera avdelningar gör det möjligt att möblera upp olika små oaser. Grillning, frukost, relax, odling, etc.

Bilplats
Garage som nås med hiss hela vägen ner. Finns lediga platser 2021-09-30.

Övriga utrymmen
Förråd i källare. Ytterligare förråd finns att hyra.

Ekonomi
Pris: 6 250 000 kr, eller bud. Avgift 5 132 kr/mån. Värme ingår i avgiften. Obligatoriskt tillägg om 200:-/mån för bredband, kabel-tv och ip-telefoni. Föreningen har ett gemensamt elavtal, varje bostadsrättsinnehavare debiteras månadsvis 33 kr plus faktisk förbrukning. Kall- och varmvatten 120 kr / mån plus faktisk förbrukning, debiteras kvartalsvis.

Andel i föreningen: 0.9649
Andel av årsavgiften: 0.9649

Driftskostnader (4 personer):
El: 370 kr
Vatten och avlopp: 510 kr
Övrigt: 200 kr
Totalt: 1 080 kr

Övrigt
Brf Inspiration Rosendal, 769627-5689
www.inspirationrosendal.se
347 st. lägenheter samt 6 st. lokaler.
Föreningen godkänner delat ägande (minst 10%).
Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar (kontroll augusti 2021).
Lediga garageplatser tillgängliga (1.395:- mån). Finns även lediga platser för elbil (1.695:- /mån). (Kontroll 2021-09-30).
Totalt 76 garageplatser samt 17 garage-elplatser.
Pantsättningsavgift, 476:-.
Överlåtelseavgift, 1.190:-. Betalas av köpare.
I föreningens byggnad finns One Way Gym med subventionerade priser för föreningens medlemmar.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Hans Moberg

Hans Moberg
Fastighetsmäklare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5831212
E-post: [email protected]

Intresseanmälan