2:a // Torgny Segerstedts allé 4

2:a // Torgny Segerstedts allé 4 // 2 095 000 kr 2:a // Torgny Segerstedts allé 4 // 2 095 000 kr
  • 2 095 000 KR FAST PRIS

2:a // Torgny Segerstedts allé 4 // Rosendal

*** FAST PRIS *** // 48+16 kvm // Imponerande takhöjd // Härligt ljusinsläpp // Yteffektivt loft // Fint skick // Naturnära // Uteplats

*** FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN*** Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Möjlighet att förvärva denna unika bostad om 48 kvm boyta samt ca 16 kvm loft som har ett underbart ljusinsläpp och hela 4m i takhöjd! Bostadens öppna planlösning ger ett modernt och rogivande hem där man vid behov enkelt kan återställa den ursprungliga planlösningen med ett ytterligare rum. Bostaden är i ett genomgående bra skick och erbjuder en hall med bra förvaring, fullt utrustat vinkelkök, ett allrum med stora sociala ytor och ca 3,70m i tak där plats för finns matsalsbord och större soffgrupp, samt ett rymligt och yteffektivt sovloft. I Rosendal bor du i ett expansivt och aktivt område där det finns flertalet gym, tennis- och padelbanor samt restauranger och matbutik endast ett stenkast bort. Här bor du med närhet till SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samtidigt och centrum når du antingen via cykelvägar eller med täta bussförbindelser. Denna bostad bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 48 m2

Byggår 2015

2 348 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående fina parkettgolv och ljust målade väggar.

Hall med gott om förvaring i tre garderober samt avhängning av ytterkläder på hatthylla. Belysning från infällda spotlights i taket.

Helkaklat badrum med stilrena materialval. Duschhörna med vikbar glasvägg. Förvaring i kommod under tvättställ och spegel ovanför. Tvättmaskin och torktumlare, wc samt plats för högskåp om ytterligare förvaring önskas.

Fullt utrustat vinkelkök med gott om förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp. Arbetsytor på diskbänk med dubbelho samt på bänkskiva med vitt stänkskydd ovanför. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn/spis med glaskeramikhäll, kyl/frys samt mikro i väggskåp.

Allrummet är stort och luftigt och för den som önskar kan man enkelt återställa originalplanlösningen och få till ett separat sovrum. Rummets storlek möjliggör flera olika möblemangslösningar och plats finns för både större matgbord och soffgrupp. Rummet har ett underbart ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck och kombinerat med den rejäla takhöjden ger detta en luftig känsla. Härifrån når du också den mysiga uteplatsen belägen i sydöst där du kan njuta av morgonkaffet i solen.

Trappan tar dig till det mysiga sovloftet om ca 16 kvm där plats finns för dubbelsäng, förvaringsmöbler och tv.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Föreningen har ett gruppavtal för bredband och kabel-tv via ComHem där en obligatorisk avgift om 250kr/mån läggs till på avgiften.

Balkong/uteplats
Mysig uteplats belägen i sydöstläge med förmiddagssol där du kan njuta av morgonkaffet.

Bilplats
Föreningen har 22 garageplatser där 17 st är reserverade för föreningens medlemmar, dessa hyrs för 1000kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett förråd. Föreningen har 22 st garageplatser som hyrs för 1000kr/mån. Det finns även cykelförråd att tillgå.

Ekonomi
Pris: 2 095 000 kr, eller bud. Avgift 2 348 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Föreningen har gruppavtal (ComHem) för bredband och tv där en avgift om 250kr/mån läggs till på avgiften.

Driftskostnader:
El: 250 kr
Vatten och avlopp: 100 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 450 kr

Bostadsrättsförening
Smaragden

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering