4:a // Orgelgatan 15

4:a // Orgelgatan 15 // 4 195 000 kr 4:a // Orgelgatan 15 // 4 195 000 kr
  • 4 195 000 Utgångspris

4:a // Orgelgatan 15 // Kapellgärdet

Balkong // Nära city // Utsikt över takåsar // Våning 6/7 // Optimalt planerad // Takhöjd på 3,1 m // Två badrum // Tre takterrasser & spabad

Välkommen hem! Här bor du i en lägenhet utöver det vanliga, högt upp i huset på våning 6 av 7 med utsikt över takåsar och Gamla Uppsala högar. En härlig och modern fyrarummare i populära Kapellgärdet som präglas av hög standard, bekvämlighet och avkoppling med hiss från markplan. Du får nu chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning och 3,1 m i takhöjd samt med unik arkitektur och med närheten till centrum. Föreningen har tre gemensamma takterrasser, varav en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck samt med den bästa utsikten över Uppsala. Det finns även en takterrass med ett utekök som ligger på samma våningsplan som lägenheten. Här kan ni avnjuta en härlig middag i sommarsolen.

De 89 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i hallmöbel för både ytterplagg samt annat. Tre stora sovrum med skjutdörrar som alla rymmer säng, garderob och annat mindre möblemang med härlig utsikt över Uppsala. Från ett av sovrummen tar du dig ut till stora balkongen i söderläge med utsikt över innergården. Fullt utrustat kök med plats för stort matbord och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn. Stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Ett kaklat badrum med granitgolv och dusch samt tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Här har du möjlighet att förvärva en charmig och optimalt planerad lägenhet med högt i tak och väldigt bra läge i huset. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym Nordic Wellnes och Actic och kiosk i området samt Cirkel K och ICA. I föreningen finns det garage, cykelförråd och barnvagnsförråd. Till bostaden hör ett stort källarförråd.

Detta är en lägenhet ni kommer att trivas i så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 89 m2

Byggår 2020

4 985 kr/mån

Våning 6 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning : Lägenhetens golv är eklamellplank samt målade väggar i ljusa toner.

Praktisk HALL med plats för avhängning av ytterkläder samt annat i praktisk hallmöbel.

KÖK med fina antracitgråa luckor och bänkskiva i kalkstensgrå kvartkomposit. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin, ugn och induktionshäll samt fläkt. Vitvarorna är från Siemens.

SOVRUM 1 går att använda som sovrum eller kontor.

SOVRUM 2 med städskåp och garderob. Plats för säng och annat mindre möblemang.

Stort VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och tv-möbel samt annat mindre möblemang. Utgång till rymlig och möblerbar balkong i bästa söderläge.

SOVRUM 3 med flertalet garderober. Plats för dubbelsäng samt utgång till balkong.

Kaklat BADRUM med golvvärme och granitgolv. Dusch, WC, handfat med spegelskåp. Siemens tvättmaskin och torktumlare.

GÄSTTOALETT med WC och handfat.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2020
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Fastigheten Uppsala Kvarngärdet 56:12 är belägen på Orgelgatan 7-17 på Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen består av 158 st bostadsrättslägenheter. Den ekonomiska förvaltaren är HSB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%). Juridisk person godkänns ej.

TV- och internetanslutning
TV och Internet vid fiber. Man får teckna avtal själv.

Balkong/uteplats
Balkong i söderläge

Bilplats
81 parkeringsplatser i varmgarage (1353 kr/mån). 4 parkeringsplatser utomhus (937 kr/mån). Kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd och i samma byggnad finns garaget. Föreningen har dessutom tre gemensamma takterrasser med utekök och ett eget spa med utsikt över Uppsala city. Cykelförråd finns i källarplan. Trivsam innergård med trädgård, grill och pergola.

Ekonomi
Pris: 4 195 000 kr, eller bud. Avgift 4 985 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, varm- och kallvatten

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.87403
Andel av årsavgiften: 0.87403

Driftskostnader (2 personer):
El: 450 kr
Försäkring: 170 kr
Totalt: 620 kr

Bostadsrättsförening
Brf Block
Organisationsnummer: 769634-7470

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan