3:a // Bergslagsresan 56

3:a // Bergslagsresan 56 // 1 775 000 kr 3:a // Bergslagsresan 56 // 1 775 000 kr

3:a // Bergslagsresan 56 // Sävja

Toppskick // Radhuskänsla // Uteplats // Fiber ingår // Naturnära // Genomgående planlösning // Barnvänligt // Populär förening

Möjlighet att förvärva denna välplanerade 3:a i absolut toppskick i naturnära och barnvänlig förening! Bostaden har precis genomgått en totalrenovering där man på ett stilsäkert sätt gått igenom bostadens samtliga rum. Planlösningen ger en rymlig hall med plats för garderobslösning och i den inre delen finns både skjutdörrsgarderob och klädkammare, helkaklat badrum med moderna färgval och möjlighet att ställa in tvättmaskin, ett stilrent och rymligt kök med matplats vid fönsterparti, två sovrum samt ett generöst vardagsrum med utgång till den mysiga uteplatsen. Här bor du i en grönskande förening som har flertalet lekplatser och grönytor för barnen att leka vid. I närheten finns förskolor, skola, matbutik och idrottsanläggningar. För den som tycker om naturen så ligger naturreservatet Norra Lunsen precis runt hörnet och här finns också goda kommunikationer in till city med stadsbuss. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

3 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 76 m2

Byggår 1985

4 334 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har precis genomgått en omfattande renovering och har genomgående nya ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Du kliver in i en rymlig och välkomnande hall med utrymme för hatthylla och sko förvaring/sittbänk. Generösa förvaringsutrymmen i hallens inre del i form av skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare. Belysning från spotlights i taket.

Stort sovrum med plats för garderobsvägg. Plats för dubbelsäng med sidobord samt förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

Sovrum som passar perfekt som barnrum eller kontor. Plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster.

Underbart kök som har renoverats på ett mycket smakfullt sätt. Här ges goda förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med vita luckor med vackra beslag. Arbetsyta på grå bänkskiva med kakel ovanför. Induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl- och frys. Plats för stort matbord vid fönster som ger rummet ett härligt ljus

Stilrent helkaklat badrum med duschhörna med vikbara glasväggar. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i kommod under tvättställ. Handdukstork, wc samt förberett för tvättmaskin. Belysning från spotlights i taket.

Rymligt vardagsrum som har plats för soffa, soffbord, tv-lösning samt ytterligare möbler. Utgång till den mysiga uteplatsen med trätrall och insynsskyddande plank. För den som har gröna fingrar så finns precis intill en gräsyta (föreningens mark) där möjlighet till plantering finns.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1985
Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt:
Föreningen består av 237 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Azets.
Renoveringar:
2018: Digitalt bokningssystem installerad för att att boka tvättstugor, bastu och kvarterslokal via föreningens webbsida.
2017: Påbörjat jobbet med de nya miljöstationerna.
2016: OVK
2016: Installering av digitala bokningstavlor i tvättstugorna.
2016: Genomgång, reparation och ytbehandling av föreningens samtliga yttertak.
2014: Byte av lägenhetsdörrar, installation postboxar, installering av fiber.
2012: Lägenhetsbesiktning
2010: Utbyte av fläktaggregat i samtliga bostadshus.

TV- och internetanslutning
Kabel-tv från ComHem där paketet 8 favoriter ingår i avgiften.
Fiber via Bredbandsbolaget ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Mysig altan som omgärdas av insynsskyddande räcke. Här finns plats för sittgrupp och intill finns även gräsmatta (föreningens mark) där möjligheter till plantering finns för den som önskar. På framsidan som ligger i söderläge finns även plats för cafebord med stolar.

Bilplats
I föreningen finns det 142 garageplatser (285 kr/mån). 37 p-platser med el-plint (170kr/mån), samt 27 platser utan el (85 kr/mån). För närvarande är det ingen för p-plats.

Övriga utrymmen
Tvättstugan är belägen på innergården och förråd finns i anslutning till garagen. Det finns också bastu och föreningslokal som medlemmarna kan nyttja.

Ekonomi
Pris: 1 775 000 kr, eller bud. Avgift 4 334 kr/mån. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, värme, vatten samt tvättstuga.

Driftskostnader:
El: 300 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 425 kr

Bostadsrättsförening
Brf Uppsalahus nr 27
Organisationsnummer: 716401-2895

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering