Villa // Fullerö Duvboda 330

Villa // Fullerö Duvboda 330 // 4 590 000 kr Villa // Fullerö Duvboda 330 // 4 590 000 kr
  • 4 590 000 KR eller bud

Villa // Fullerö Duvboda 330 // Fullerö

Stor välplanerad tomt // Spabad // ca 110 kvm altandäck // Kan göras om till 8 rok // Garage // Robotgräsklippare // Nära stan // Bredband via fiber

Här ges nu äntligen tillfälle att förvärva en modern och rymlig villa i soligt läge med fantastisk tomt och närhet till stan!

Huset byggdes 2014 och övervåningen färdigställdes 2018. Genomgående mycket gott skick och ett fantastiskt altandäck på ca 110 kvm med sol från morgon till kväll.

Kan enkelt göras om till 8 rum och kök!

Bostaden består av ett välutrustat kök med matplats, rymlig hall, två badrum, tvättstuga med groventré, 4 sovrum (varav två går att dela av för den som behöver ytterligare två sovrum), stort vardagsrum samt ett allrum. Stort garage som är förberett för gjutning av betongplatta som idag saknas.

Den stora tomten, som planerats av en trädgårdsmästare, bjuder på stora gräsytor i flera etage, stenmurar, riklig växtlighet med bl.a bärbuskar & fruktträd, grillplats, smakfulla stenläggningar och mycket annat. De stora gräsytorna klipps bekvämt av den effektiva robotgräsklipparen som också medföljer huset. På det väl tilltagna altandäcket på ca 110 kvm har ca 30 kvm försetts med tak. Här finns också ett härligt Spabad som installerats 2018 och ger badmöjligheter året om.

Bredband via fiber!

Lugna och natursköna Fullerö Duvboda ligger endast ca 3 km från Gamla Uppsala. Bra pendlarläge då det är nära till E4:ans påfart. Skolbuss trafikerar området. Vid väg 290 finns busshållsplats samt cykelväg som sträcker sig mellan Uppsala och Storvreta.

Villa

Biarea 0 m2

6 rum

Driftkostnad 43 411 kr/år

Tomt 1732 m2

Garage finns

Boarea 159.3 m2

Byggår 2014/2018

Planlösning
Luftig, möblerbar HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Rymligt KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor.Fönster i flera väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Matplats för ca 8 personer. Här finns en köksö med bra förvaring under. Delvis öppen planlösning med vardagsrum. Den maskinella utrustningen består av en kyl, frys, diskmaskin, spis/ugn samt en fläkt. Parkettgolv och tapetserade väggar.

I anslutning till köket finns en stor TVÄTTSTUGA med separat groventré. Gott om förvaringsutrymmen och bra avlastningsytor. Här finns en tvättmaskin, torktumlare samt vägghängd torkställning. Fönster som ger bra ljusinsläpp. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Stort Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Flera stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Utgång till det härliga altandäcket.

Rymligt BADRUM med stort vädringsfönster som ger bra ljusinsläpp. Här finns badkar med takdusch, handfat med underskåp, spegel, wc samt ett högskåp.

Rymligt SOVRUM med parkettgolv och tapetserade väggar. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. En garderob.

Rymligt SOVRUM med parkettgolv och tapetserade väggar. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns en stor skjutdörrsgarderob.

ÖVRE PLAN - Färdigställdes 2018

Rymligt ALLRUM med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp. Här finns gott om ytor som ger möjlighet till varierande möblering. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Stort SOVRUM med härlig takhöjd upp till nock och synliga bjälkar. Två fönster som ger bra ljusinsläpp. Rummet kan enkelt delas av om ni behöver ytterligare rum. Infällda och dimbara spotlights. Målade väggar samt tapet. Laminatgolv.

Rymligt BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv med värme. Duschplats med härlig takdusch bakom glasdörrar. Flera praktiska och smakfulla nischer i väggarna. Här finns en fin kommod, spegel med integrerad belysning, handdukstork samt en wc. Dimbara spotlights infällda i taket.

Stort SOVRUM med härlig takhöjd upp till nock och synliga bjälkar. Två fönster som ger bra ljusinsläpp. Rummet kan enkelt delas av om ni behöver ytterligare rum. Infällda och dimbara spotlights. Väggar med panel samt fondtapet. Laminatgolv.

Byggnad
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggnadsår: 2014/2018
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, kan styras via app

Vatten/Avlopp:
Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

TV- och internetanslutning
Tv & Bredband via fiber. Flera rum har fiberuttag.

Tomten
Tomtarea 1 732 m² (friköpt). Nuvarande ägare tog hjälp av en trädgårdsmästare när de planerade den härliga tomten som är utformad i flera etager. Riklig växtlighet med bl.a rabarber, två äppelträd, hallon, vinbär, fläder, jordgubbar, smultron, japansk prydnadskörsbär, pioner, magnolia. En robotgräsklippare, som kan styras via app, finns installerad som bekvämt tar hand om de stora gräsytorna.

Uteplats
Stort altandäck på ca 110 kvm som ger solmöjligheter från morgon till kväll. Tak har byggts upp på en yta om ca 30 kvm av altanen. Vid entrén på husets framsida finns en mysig farstukvist samt en stenbelagd uteplats alldeles intill.

Ekonomi
Pris: 4 590 000 kr, eller bud.

Driftskostnader:
Uppvärmning: 8 774 kr
El: 19 287 kr
Vatten och avlopp: 3 650 kr
Renhållning: 2 982 kr
Försäkring: 5 918 kr
Övrigt: 1 200 kr
Vägavgift: 1 600 kr
Totalt: 43 411 kr

Taxering:
Taxeringsår: 2018
Byggnadsvärde: 2 300 000 kr
Markvärde: 798 000 kr
Summa taxeringsvärde: 3 098 000 kr

Det finns 4 pantbrev om totalt 3 412 000 kr

Övrigt
Areauppgifter enligt husleverantören.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Boka värdering