3:a // Ångkvarnsgatan 14

3:a // Ångkvarnsgatan 14 // Kungsängen/Industristaden

Uteplats & inglasad balkong // Öppen och genomgående planlösning // Låg avgift // Rymlig // Garage // Barnvänligt // Pendlarläge // Flexibel inflytt

Välkommen att flytta in i denna välplanerade och genomtänkta genomgångstrea med både inglasad balkong och egen uteplats i populära och citynära Kungsängen! Bostadens 83 kvm fördelas på en rymlig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och intilliggande klädkammare, fullt utrustat kök som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet som gemensamt skapar hemmets naturliga mittpunkt. Stort helkaklat badrum med komfortvärme och tvättmaskin/torktumlare. Vidare finns även två bra sovrum där det största även har utgång till uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. Här bor du med närhet till Fyrisåns vackra promenadstråk där du även finner Stadsparkens grönområden, centrumkärnans puls- och shopping samt Resecentrums kommunikationer för pendlaren. Välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och gott om garageplatser som en nyinflyttad kan få tillgång till inom 3 månader.

Varmt välkommen att boka in er för visning för att uppleva denna bostad på plats!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 83 m2

Byggår 2011

3 615 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa väggar.

Rymlig hall med förvaring i både skjutdörrsgarderob och i intilliggande klädkammare. Plats för sittbänk samt hatthylla/skoställ.

Luftigt kök med ett rikligt ljusinsläpp från fönster och utgång till inglasad balkong belägen i sydväst. Arbetsytor på bänkskiva med dubbelho och mörkt stänkskydd över. Förvaring ges i bänk- och väggskåp och den maskinella utrustningen består av varmluftsugn, glaskeramikhäll, fläkt, integrerad diskmaskin i behaglig arbetshöjd samt fullhöjds kyl- och frys. Matplats vid fönster som ger ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med stilrena materialval och golvvärme. Duschhörna med vikbara glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och förvaring ovanför, tvättställ med kommod, spegel med belysning, handdukstork och Wc.

Sovrum med förvaring i inbyggd garderob med skjutdörrar och plats för säng samt skrivbord. Ljusinsläpp från fönster mot uteplatsen.

I hemmets största sovrum finns plats för dubbelsäng med sidobord. Inbyggd förvaring i garderob med skjutdörrar. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till den härliga uteplatsen som vetter mot föreningens grönskande innergård. Uteplatsen har trätrall och utrymme finns för matbord och loungedel, perfekt för barnfamiljen som vill ha koll när barnen när de leker på gården!

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2011
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme samt värmepump
Övrigt:
Föreningen består av 103 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn. För mer information om föreningen besök dess hemsida: http://brf2.angkvarnen.se/

TV- och internetanslutning
Tv- och bredband via Telia triple play. Det tillkommer en obligatorisk avgift på 200 kr/mån.

Balkong/uteplats
Bostaden har både en uteplats med trätrall som vetter mot föreningens mysiga innergård samt en stor inglasad balkong belägen i sydvästligt läge.

Bilplats
Föreningen har 96 garageplatser som hyrs för 1000kr/mån. Garageplats kan med stor sannolikhet fås inom 3 månader.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd och garage finns i samma byggnad samt cykelförråd. I föreningen finns även ett uthyrningsrum för gäster.

Ekonomi
Pris: 3 695 000 kr, eller bud. Avgift 3 615 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. En avgift om 200kr/mån tillkommer för Telia triple play. Varmvatten debiteras retroaktivt efter förbrukning.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.9893

Driftskostnader (3 personer):
El: 350 kr
Vatten och avlopp: 100 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 550 kr

Driftskostnaderna är baserade på schabloner.

Bostadsrättsförening
Ångkvarnen 2
Organisationsnummer: 769617-7489

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan