Villa // Orrspelsgatan 45A

Villa // Orrspelsgatan 45A // Alsike

Friköpt radhus // Takterrass, altandäck & balkong // Gavel // Exklusiva materialval // Fin tomt // Carport // Bra pendlingsläge

Nu ges tillfälle att förvärva ett fint gavelradhus med härlig takterrass i omtyckta Alsike!

Detta friköpta radhus i tre plan uppfördes 2014 och många påkostade tillval gjordes av nuvarande ägare vilket resulterat i ett modernt boende med genomgående hög standard på såväl materialval som maskinell utrustning.

Den generösa boarean på 160 kvm fördelar sig på 6 rum, varav 4 sovrum, välutrustat kök från Ballingslöv, två rymliga badrum, två klädkammare samt en luftig hall med bra förvaringsutrymme. Bostaden genomsyras av ett härligt ljusinsläpp, mäktiga fönsterpartier och en väl genomtänkt planlösning. Vidare finns flera uteplatser för familjen att vistas på i form av en stor insynsskyddad takterrass i soligt sydvästläge med härlig utsikt över omgivningarna, rymlig balkong med morgonsol samt ett väl tilltaget altandäck som bekvämt kan täckas av den fjärrstyrda markisen. Tomten består i övrigt av en lättskött gräsmatta som sträcker sig runt huset och omges av häck eller staket. Här finns också ett rymligt vinterbonat förråd som ger bra förvaringsutrymme.

I samfälligheten ingår en egen bilplats i carport, här finns även gästparkering. På gatan utanför bostaden finns flera p-platser.

Fiber från KnivstaNet finns installerat.

Här får ni nära till skola, förskola, idrottshall samt handelsplatsen Dammparken med bl.a en stor Coop-butik samt ett gym. Ständigt växande Alsike ger ett optimalt pendlarläge till såväl Stockholm som Uppsala. Endast ca 3 km ner till Knivsta C där bl.a tågstation, mataffärer, restauranger, systembolag och apotek finns. För den som inte är bilburen är det nära till busshållsplats. Sommartid har ni badplatsen vid Brunnbybadet på bekvämt cykelavstånd.

Det här är verkligen en bostad med hög trivselkänsla som bör upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Villa

6 rum

Boarea 160 m2

Biarea 8 m2

Tomt 218 m2

Garage finns

Byggår 2014

Driftkostnad 38 722 kr/år

Planlösning
Entréplan

Hela entréplanet har golvvärme.

Stor luftig HALL med gott om plats för avhängning, bra klädförvaringsutrymme bakom skjutdörrar. Klinkergolv vid entrén och ekparkett i hallens förlängning. Vitmålade väggar. Delvis synligt bjälklag i taket.

Rymligt KÖK från Ballingslöv med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Exklusiv bänkskiva i sten. Härligt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Fönsterbänk i sten. Vägg ovan bänkyta är belagd med kakelplattor av glas. Planlimmad dubbelho. Infällda spotlights under överskåpen. Matplats för ca 6-8 personer. Den maskinella utrustningen består av en fullhöjdskyl, fullhöjdsfrys, inbyggd mikro, inbyggd ugn, diskmaskin, induktionshäll samt en fläkt. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Väl tilltaget BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns en duschhörna med välvda glasdörrar, kommod, spotlightbelyst spegelskåp samt en wc. Infällda spotlights i taket. Här finns också frånluftsvärmepumpen placerad.

Rymligt VARDAGSRUM med gott om plats för varierande möblering. Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig kontakt med uteplatsen. De måttanpassade lamellgardinerna ingår. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Glasdörren leder er ut till det stora altandäcket som är försett med en fjärrstyrd markis.

De fina trapporna mellan våningsplanen är försedda med inbyggd belysning i väggen.

Plan två

HALL med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här finns en stor klädkammare med praktisk inredning för klädförvaring. Även klädkammaren har parkettgolv. Glasdörr ut till en trevlig trallförsedd balkong där morgonsolen kan avnjutas.

SOVRUM med stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. Måttanpassad mörkläggningsgardin ingår. En garderob. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM med stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. Måttanpassad mörkläggningsgardin ingår. En garderob. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns ett badkar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, avlastningsbänk, förvaringsskåp med inbyggd strykbräda, vägghängda förvaringsskåp, kommod, spotlightbelyst spegelskåp samt en wc. Infällda spotlights i taket.

Rymligt SOVRUM med stort upphöjt fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. Måttanpassad mörkläggningsgardin ingår. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Plan tre

Rymligt ALLRUM som också skulle kunna användas som sovrum. Härlig takhöjd och delvis synligt bjälklag. Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Djup fönsterbänk i sten. De måttanpassade lamellgardinerna ingår. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. I rummet finns också en nyinstallerad luftvärmepump med AC-funktion. Utgång till den stora trallförsedda takterrassen med insynsskyddat läge och en härlig utsikt över omgivningarna.

SOVRUM/ARBETSRUM med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns en stor klädkammare med fönster i två väderstreck. Fönsterbänkar i sten. Önskas ett större sovrum kan väggen mellan sovrum och klädkammare enkelt avlägsnas då den ej har en bärande funktion.

Byggnad
Byggnadstyp: 3 plan
Byggnadsår: 2014
Fasad: Trä
Stomme: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburet golvvärmesystem samt radiatorer.

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Tv & Bredband via fiber - KnivstaNet

Tomten
Lättskött tomt bestående av gräsyta som sträcker sig runt huset och omges av staket och uppväxt häck.

Uteplats
Stort altandäck som kan täckas med fjärrstyrd markis. Sydvästläge. På plan två finns en rymlig balkong. Nordöstläge. På plan tre finns en stor takterrass i insynsskyddat läge och härlig utsikt. Sysvästläge.

Parkering
Egen plats i carport ingår i samfälligheten. Finns även gästparkering samt parkeringsplatser längs med gatan.

Övriga utrymmen
På tomten finns ett rymligt vinterbonat förråd.

Ekonomi
Pris: 3 975 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (4 personer):
El: 14 674 kr
Vatten och avlopp: 7 260 kr
Försäkring: 7 188 kr
Vägavgift/samfällighet: 9 600 kr
Totalt: 38 722 kr

Elförbrukningen inkluderar uppvärmning

Taxering:
Taxeringsår: 2018
Byggnadsvärde: 2 486 000 kr
Markvärde: 625 000 kr
Summa taxeringsvärde: 3 111 000 kr

Det finns 2 pantbrev om totalt 2 862 750 kr

Läs mer
 • Visning
 • söndag
  17 januari
  12:00-13:30

 • måndag
  18 januari
  18:00-19:00

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan