1:a // Rosendalsvägen 20

1:a // Rosendalsvägen 20 // Rosendal

Perfekt för studenten // Snabbt tillträde möjligt // Balkong // Bredband 100Mbit ingår i avgiften // Naturnära // Populärt område

Välkomna till HSB 73 Rosendalen! Hörnläge, balkong, låg avgift och ett läge nära både Naturen och Uppsalas stadskärna är några av de attribut som kännetecknar detta boende. Bostadens 43,5 kvm fördelar sig på en rymlig hall med bra förvaringsutrymme i skjutdörrsgarderob, stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme, fullt utrustat vinkelkök från Vedum med plats för mindre matbord i anslutning. Allrum med förvaring i skjutdörrsgarderob och plats finns för säng, soffa och tv-möbel. Utgång till balkong med plats för sittmöbler. Föreningen har en fint ordnad innergård med gemensam uteplats och gräsmatta för lek eller avkoppling. Medlemmarna har tillgång till föreningens egna gym, cykelförråd, hobbyrum och barnvagnsförråd. Här finns även garage- och parkeringsplatser med möjlighet till laddning av el-bil. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bostadsrättstillägg, TV, IP-telefoni och bredband.I Rosendal bor du i ett modernt och naturnära område där du endast en kort promenad bort finner matbutik, flertalet restauranger och gym samt Stadsskogens grönska och löpspår.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong finns

Boarea 43.5 m2

Byggår 2014-2016

2 664 kr/mån

0,5 trappor

Planlösning
Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Hall med gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Plats för hatthylla och skoställ.

Stort helkaklat badrum med ljust kakel och mörkt klinker med golvvärme. Duschhörna med tak- och handdusch och fällbara glasväggar, tvättställ med förvaring under, spegelskåp, wc samt kombimaskin.

Stort allrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Generösa förvaringsutrymmen i inbyggd garderob med skjutdörrar. Här finns plats för soffa, tv-möbel, säng samt förvaringsmöbler. Utgång till rymlig balkong med plats för sittmöbler.

Fullt utrustad Vedumkök med gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsytor på mörk bänkskiva med kakel ovanför. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kyl/frys samt ugn och mikro i högskåp. Ljusinsläpp från fönster och plats för matbord i anslutning.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2014-2016
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 81 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands boservice AB. Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Uppsala, läs mer på https://blimedlem.hsb.se/

TV- och internetanslutning
Bredband (100/100), Tv och Ip-telefoni (uppkopplingsavgift) via Telenor ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Rymlig balkong med plats för bord och stolar.

Bilplats
Föreningen har 41 garageplatser och 16 bilplatser med motorvärmaruttag. Kötiden är cirka 6-12 månader. Pris garageplats 950 kr/mån och bilplats ute 500 kr/mån.

Övriga utrymmen
I föreningens garage finns cykelförråd och till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns även ett träningsrum som medlemmarna kan nyttja.

Ekonomi
Pris: 1 795 000 kr, eller bud. Avgift 2 664 kr/mån. I avgiften ingår TV, IP-telefoni och bredband, värme, kallvatten och bostadsrättstillägg.

Andel i föreningen: 0.74689
Andel av årsavgiften: 0.74689

Driftskostnader (1 personer):
El: 200 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 325 kr

Bostadsrättsförening
HSB 73 Rosendalen
Organisationsnummer: 769625-2589

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    19 september
    13:30-14:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan