1:a // Råbyvägen 55F

1:a // Råbyvägen 55F // 1 390 000 kr 1:a // Råbyvägen 55F // 1 390 000 kr
  • 1 390 000 FAST PRIS

1:a // Råbyvägen 55F // Gränby

FAST PRIS - vilket innebär att den som först lägger det budet får köpa lägenheten. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

FAST PRIS // Högst upp // Flexibelt tillträde // Bästa läget i huset // Härlig utsikt över takåsar // Perfekt första boende // Gym i huset

Välkommen hem! Här flyttar du in i en hemtrevlig och välplanerad lägenhet högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Den passar perfekt för dig som söker ditt första boende eller är student. Bostaden på 29 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, rymligt och helkaklat badrum med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt och fullt utrustat kök med diskmaskin, smart sovalkov och i rummet får du plats med både soffgrupp och matplats. Mysig lägenhet med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och en fransk balkong med utsikt över Uppsala. Charmig bostad som måste upplevas på plats!

I detta område bor ni med promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker och gym. Området har bra kommunikationer med busshållplats precis intill där man smidigt tar sig till centrum och centralstationen samt bra cykelvägar. Fina parker och grönområden i direkt närhet med härliga promenadstråk. I huset finns också tvättstuga och gym. Det tillhör även ett förråd till lägenheten. Snabbt tillträde för den som önskar.

Här kommer du att trivas så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 29 m2

Byggår 2017

2 310 kr/mån

7 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med plats för avhängning och bra med förvaring i garderober. Entré till hall med klinkergolv och ekparkettgolv.

Helkaklat BADRUM med golvvärme och dusch. Handfat med kommod, WC, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Praktiskt KÖK med bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, mikro, induktionshäll och fläkt.

RUM med plats för säng, soffgrupp och mindre matplats. Genomgående ekparkett och ljusa väggar.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Övrigt:
På fastigheten finns 2 byggnader med 101 lägenheter uppförda samt en lokal. Byggnaderna är uppförda 2017. Fastighetens adress är Råbyvägen 55 A-H.
Föreningen godkänner delat ägande mellan barn och förälder. Juridisk person godkänns inte.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 407 101 kr.

TV- och internetanslutning
Bredband, tv och ip-telefoni via Telia triple-play.

Bilplats
Parkeringsplatser finns i garaget (Skulptören). Totalt 23 plaster tillhör Brf Konstnären. Pris 796 kr/mån.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns även cykelrum, barnvagnsförråd och tvättstuga i föreningen. I huset finns ett gym (Puls & Träning) på entréplan.

Ekonomi
Pris: 1 390 000 kr, eller bud. Avgift 2 310 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, vatten, Internet och TV via Telia triple-play.

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Andel i föreningen: 0.74701
Andel av årsavgiften: 0.74728

Driftskostnader (1 personer):
El: 160 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 285 kr

Bostadsrättsförening
Konstnären 1
Organisationsnummer: 769630-2855

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan