2:a // Torngatan 38

2:a // Torngatan 38 // Kapellgärdet

Markplan // Uteplats // Optimalt planerad // Stora sällskapsytor // Bra pendlingsläge // Nära city

Välkommen hem! Här bor du längst ner i huset med en stor och rymlig uteplats på ca 16 kvm i bästa sydvästläge och med närhet till det mesta. Du får nu chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard som har högsta kvalitet! Bostaden som ligger på markplan i huset erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och fint ljusinsläpp från två väderstreck. De 70 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober, rymligt sovrum med plats för garderob och dubbelsäng. Från sovrummet tar du dig ut till den rymliga och möblerbara uteplatsen med utsikt mot föreningens innergård. Badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum som innefattar både matplats och umgängesytor. I vardagsrummet får man plats med både soffgrupp, tv-bänk samt mindre möblemang. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym och kiosk i området. I föreningen finns det garage, cykel- barnvagnsförråd. Till bostaden hör ett källarförråd.

Här kommer ni att trivas så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Uteplats finns

Boarea 70 m2

Byggår 2011

3 850 kr/mån

Våning 1 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med vitmålade väggar. Bra med förvaring bakom skjutdörrsgarderober samt tillhörande klädkammare.

Helkaklat BADRUM med dusch, handfat med kommod, handdukstork, WC samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Svart klinkergolv och vita väggar samt en svart fondvägg.

KÖK med bra arbetsytor och den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, fläkt, kyl/frys samt mikro. Samtliga vitvaror från Siemens. Svart bänkskiva och svart kakel.

Stort VARDAGSRUM med plats för soffgrupp, tv-bänk och matgrupp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM med plats för dubbelsäng och garderob. Utgång till möblerbar uteplats på ca 15 kvm med sol större delen av dagen.

Byggnad
Byggnadsår: 2011
Övrigt:
Föreningen består av totalt 61 bostadsrättslägenheter och två hyreslokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlem i förvärv av bostadsrätt. Föreningen accepterar delat ägarskap med 10% som minsta andel. Föreningens hemsida: https://www.tornet2.se/

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play som ingår i avgiften för de boende. I abonnemanget ingår: Grundutbud av digitala TV-kanaler Abonnemang för IP-telefoni Fiberanslutet bredband 100/100 mBit/s

Balkong/uteplats
Stor och möblerbar uteplats på ca 16 kvm i bästa sydvästläge.

Bilplats
Föreningen disponerar över 59 parkeringsplatser varav 45 i garage (800 kr/månad) , 10 parkeringsplatser med el-plint för motorvärmare (300 kr/mån) samt 4 MC-platser. Ingen kötid i dagsläget till garage eller parkeringsplats.

Övriga utrymmen
Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd som delas med Brf Tornet 1. Tvättstuga finns ej då alla lägenheter har egen tvättmaskin.

Ekonomi
Pris: 2 595 000 kr, eller bud. Avgift 3 850 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, kallvatten, Internet och grundutbudet på Digital-TV.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 1.3923

Driftskostnader (2 personer):
El: 225 kr
Vatten och avlopp: 200 kr
Försäkring: 130 kr
Totalt: 555 kr

Bostadsrättsförening
Tornet 2
Organisationsnummer: 769621-1080

Läs mer
 • Visning
 • söndag
  20 september
  13:00-14:00

 • måndag
  21 september
  17:30-18:00

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan