3:a // Sätunavägen 9B

3:a // Sätunavägen 9B // 1 790 000 kr 3:a // Sätunavägen 9B // 1 790 000 kr
  • 1 790 000 eller budgivning

3:a // Sätunavägen 9B // Centrala Märsta

Centralt läge // Stor inglasad balkong // Bra planlösning // Välordnad förening med god ekonomi // Kort gångavstånd till Station och centrumkärnan

Högst upp i huset, med fritt insynskyddat läge, ges nu tillfälle att förvärva denna centralt belägna 3:a på populära Sätunavägen!

Den välplanderade bostaden ger två sovrum, stort vardagsrum, rymlig hall, kök med matplats och gott om förvaringsutrymmen, badrum med badkar samt rikligt med klädförvaringutrymme i stora garderober och en rymlig klädkammare. Från den stora inglasade balkongen, i bästa västerläge, har ni en fantastisk utsikt över den lummiga innergården.

Här bor ni i ett utsökt läge med kort gångavstånd till stationen och centrumkärnan med all dess serviceutbud!

Brf Husaren är en välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Här finns flera tvättstugor, bastu samt grönskande innergårdar med lekplatser, grillmöjligheter och sittgrupper.

Perfekt pendlarläge, då tågen tar er till Stockholm, Uppsala eller Arlanda på under 20 minuter!

Vamt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

3 rum

Balkong finns

Boarea 70.5 m2

Byggår 1963

4 444 kr/mån

3 av 3

Planlösning
Stor möblerbar HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. I hallens förlängning finns en rymlig klädkammare och en inbyggd garderob. Ljusa väggar och laminatgolv. Säkerhetsklassad entrédörr.

Rymligt KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Kakel ovan bänkyta. Matplats för ca 4 personer vid stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Ljusa väggar och laminatgolv. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, spishäll/ugn, diskmaskin samt en fläkt.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar och mönstrad fondtapet. Laminatgolv. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

Stort VARDAGSRUM med gott om plats för soffgrupp, tv-lösning och matsalsmöblemang. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Ljusa väggar och laminatgolv. Utgång till stor inglasad balkong i västerläge.

BADRUM med kaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns badkar med duschmöjligheter, handfat med underskåp, spegel samt en wc.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och laminatgolv. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Längs med ena väggen löper flera garderober.

Byggnad
Byggnadsår: 1963

Renoveringar:
2011-2014 - Stamrenovering (relining) och byte av vattenrör.
2015/2016 - Balkongombyggnad, de äldre ersattes med nya nästan dubbelt så stora balkonger.
Under 2022 kommer bl.a projekt fönster och ventilation startas.

TV- och internetanslutning
Tv via Tele2 och bredband via Telenor. För en obligatorisk kostnad på endast 190kr/mån får ni 250Mbit/s bredband.

Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong i bästa västerläge med fin utsikt över den grönskande innergården.

Bilplats
Föreningen har gott om parkeringsplatser som kan nyttjas av föreningens medlemmar via p-tillstånd som endast kostar 800 kr/år.

Övriga utrymmen
I föreningen finns flera tvättstugor med modern tvättutrustning, bastu, fina grönskande innergårdar med grillplatser, lusthus, lekplatser och en boulebana. Till bostaden hör ett källarförråd på ca 3,5 kvm.

Ekonomi
Pris: 1 790 000 kr, eller bud. Avgift 4 444 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud kabel-tv. En obligatorisk avgift på endast 190kr/månad tillkommer för 250Mbit/s bredband. Föreningen har ett gemensamt elavtal med individuell mätning för respektive lägenhet.

Andel i föreningen: 0.64985
Andel av årsavgiften: 0.64985

Driftskostnader (2 personer):
El: 292 kr
Försäkring: 199 kr
Totalt: 491 kr

Bostadsrättsförening
HSB Brf Husaren
Organisationsnummer: 714800-0644

Övrigt
Obligatorisk medlemsavgift till HSB betalas av köpare 500 kr/medlem (återfås vid utgång).
Till föreningen hör hus nr 9, 11, 13, 15 och 17 på Sätunavägen. Husen byggdes år 1964 och innehåller totalt 164 lägenheter allt från ettor till femmor.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan