2:a // Råbyvägen 32

2:a // Råbyvägen 32 // 2 290 000 kr 2:a // Råbyvägen 32 // 2 290 000 kr
  • 2 290 000 FAST PRIS

2:a // Råbyvägen 32 // Höganäs

FAST PRIS // 2:a till 3:a // 74 kvm // Uteplats mot innergård // Högt i tak // Bredband ingår // Nära Torkelsgatan och Centralen

Fast pris - först till kvarn, kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer info.

En stor två som enkelt kan göras om till en bra trea där det nya rummet blir ca 7 kvm med fönster. Bostaden ligger långt ner på Råbyvägen, vid korsningen Torkelsgatan vid fjärilsparken och här är det ca fem minuters promenad till Affärshuset Kvarnen där du bla finner en välsorterad matbutik, apotek, systembolaget, florist, skomakare, flera restauranger mm. Några minuter till så är du vid Centralstationen eller Stora Torget mitt i Uppsala med allt vad det erbjuder.

Bostaden har en modern och genomgående mycket bra skick. Kombinationen av högt i tak och stora ytor ger ger bostaden en härlig rymd.

Om intresse finns för att göra om bostaden till en trea kan säljaren ombesörja det.

Här bor du bekvämt på en halvtrappa upp med egen uteplats mot den lugna innergården. Hela bostaden är i mycket bra skick och har stora rum samt gott om förvaring. Köket är fullt maskinellt utrustat med bla diskmaskin och fullstor kyl och frys. Här finns fina arbetsytor, gott om skåp/lådor och en ordentlig matplats i delen som öppnar sig mot vardagsrummet som har gott om plats för en ordentlig soffgrupp. Ett väl tilltaget sovrum med heltäckningsmatta (ekparkett under), flera garderober och en ordentlig klädkammare. Från sovrummet når man också uteplatsen med tak som ligger mot innergården med en grind för en smidig access till bla grillplatsen. Ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch med fällbara glasväggar, WC, handfat med kommod och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och flera väggskåp. En välkomnande hall med ljus marmor på golvet och gott om förvaring tack vare en garderobsvägg med skjutdörrar och ett stort förråd.

En stabil brf med god ekonomi med en driven styrelse som sänkt räntan löpande under åren och bla installerat solceller. I föreningen finns garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, källsortering och övernattningslägenhet som går att hyra för 200 kr per natt.

Flexibelt tillträde.

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Uteplats finns

Boarea 73.5 m2

Byggår 2014

3 869 kr/mån

Våningsplan 1 av 5 (0,5 trappor).

Byggnad
Byggnadsår: 2014
Fönster: Isolerglasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Telia Triple Play, ingå i avgiften ( tv, bredband och den fasta kostnaden för ip-telefoni).

Balkong/uteplats
En härlig uteplats med ett lugnt läge mot innergården. Här finns grind för enkel access till gården.

Bilplats
Det finns 45 st garageplatser och dom kostar 800 kr/mån. Här finns också platser utrustade med ladd stolpe för elbil. I området finns parkeringar efter gatorna.

Ekonomi
Pris: 2 290 000 kr, eller bud. Avgift 3 869 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple play (tv, bredband och ip-telefoni) och bostadsrättstillägget. Varmvatten och el tillkommer och debiteras från föreningen efter förbrukning.

Andel i föreningen: 1.41117
Andel av årsavgiften: 1.38601

Driftskostnader (1 personer):
El: 150 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 450 kr

Bostadsrättsförening
Jaktfalken
Organisationsnummer: 769622-4570

Övrigt
Föreningen består av 65 st lägenheter och en affärslokal.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]

Intresseanmälan