2:a // Råbyvägen 32

2:a // Råbyvägen 32 // 2 345 000 kr 2:a // Råbyvägen 32 // 2 345 000 kr
  • 2 345 000 KR eller bud

2:a // Råbyvägen 32 // Kapellgärdet

Högt i tak // Ca 74 kvm // Uteplats mot innergård // Mycket bra skick // Bredband ingår // 10 min till city/centralstationen

Ett modernt boende med stora ytor och högt i tak vilket ger bostaden en härlig rymd. Genomgående mycket hög standard och gott skick.

Här bor du bekvämt på en halvtrappa upp med egen uteplats mot den lugna innergården. Hela bostaden är i mycket bra skick och har stora rum samt gott om förvaring. Köket är fullt maskinellt utrustat med bla diskmaskin och fullstor kyl och frys. Här finns fina arbetsytor, gott om skåp/lådor och en ordentlig matplats i delen som öppnar sig mot vardagsrummet som har gott om plats för en ordentlig soffgrupp. Ett väl tilltaget sovrum med heltäckningsmatta (ekparkett under), flera garderober och en ordentlig klädkammare. Från sovrummet når man också uteplatsen med tak som ligger mot innergården med en grind för en smidig access till bla grillplatsen. Ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch med fällbara glasväggar, WC, handfat med kommod och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och flera väggskåp. En välkomnande hall med ljus marmor på golvet och gott om förvaring tack vare en garderobsvägg med skjutdörrar och ett stort förråd.

I området finns alla bekvämligheter man kan önska sig såsom gym, restauranger, parkområden, affärshuset Kvarnen med bla en välsorterad matbutik, systembolaget, apotek, restauranger, frisör mm. Uppsala city når du på ca 10 minuter till fots, och till Resecentrum med goda pendlingsmöjligheter ungefär detsamma.

En stabil brf med god ekonomi med en driven styrelse som sänkt räntan löpande under åren och bla installerat solceller. I föreningen finns garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, källsortering och övernattningslägenhet som går att hyra för 200 kr per natt.

Flexibelt tillträde, går att ta över fort för den som önskar men inget krav.

För mer info eller för att boka visning, kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Uteplats finns

Boarea 73.5 m2

Byggår 2014

3 869 kr/mån

Våningsplan 1 av 5 (0,5 trappor).

Byggnad
Byggnadsår: 2014
Fönster: Isolerglasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Telia Triple Play, ingå i avgiften ( tv, bredband och den fasta kostnaden för ip-telefoni).

Balkong/uteplats
En härlig uteplats med ett lugnt läge mot innergården. Här finns grind för enkel access till gården.

Bilplats
Det finns 45 st garageplatser och dom kostar 800 kr/mån, 7 st i kö (2021-02-05). Här finns också platser utrustade med ladd stolpe för elbil. I området finns parkeringar efter gatorna.

Ekonomi
Pris: 2 345 000 kr, eller bud. Avgift 3 869 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple play (tv, bredband och ip-telefoni) och bostadsrättstillägget. Varmvatten och el tillkommer och debiteras från föreningen efter förbrukning.

Andel i föreningen: 1.41117
Andel av årsavgiften: 1.38601

Driftskostnader (1 personer):
El: 150 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 450 kr

Bostadsrättsförening
Jaktfalken
Organisationsnummer: 769622-4570

Övrigt
Föreningen består av 65 st lägenheter och en affärslokal.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]

Intresseanmälan