4:a // Portalgatan 66

4:a // Portalgatan 66 // 3 799 000 kr 4:a // Portalgatan 66 // 3 799 000 kr
  • 3 799 000 KR FAST PRIS

4:a // Portalgatan 66 // Kapellgärdet

***FAST PRIS *** // 5 rok original // Stor uteplats & balkong // Hög standard // Välplanerad // Låg avgift där bredband ingår // Barnvänligt

***FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN*** Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkommen att flytta in i denna rymliga och välplanerad 4:a i toppskick belägen i citynära Kapellgärdet! Bostaden är ursprungligen en 5:a och kan enkelt återställas till det om behov finns. Här finner du ett stilrent och funktionellt hem som möter den moderna familjens alla krav. Bostadens naturliga mittpunkt blir det ljusa och luftiga vardagsrummet varifrån man når den stora uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. I övrigt erbjuder bostadens 115 kvm tre bra sovrum, två badrum dusch och golvvärme, gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare samt en storbalkong. På Kapellgärdet bor du i barnvänligt område med och med en nyanlagd lekplats precis runt hörnet samt bad och träningsmöjligheter vid Fyrishov och Gränby sportcenter. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Resecentrum och stadskärnan på endast några enstaka minuter med cykel. Även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd. Varmt välkommen på visning!

Möjligt 4:a sovrum
Möjligt 4:a sovrum

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 115 m2

Byggår 2016

5 516 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljusa väggar.

Rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Plats för sitt- och förvaringsmöbel. Mörkt klinkergolv vid entrén.

Badrum 1 har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Praktisk duschhörna med glasvägg, tak- och handdusch. Tvättställ med förvaring i kommod och väggfast spegel med belysning. Handdusch samt Wc.

Sovrum 1 ger förvaring i dubbelgarderob och plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster mot innergården.

Sovrum 2 har plats för säng och skrivbord samt ger förvaring i dubbelgarderob. Ljusinsläpp från fönster.

Välplanerat Marbodalkök med mycket bra arbetsytor på köksö och stilren mörk bänkskiva i stenkomposit med ljust kakel ovanför. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Fullt utrustat med vitvaror från Electrolux i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fullhöjds kyl- och frys samt inbyggd ugn och mikro i högskåp. Plats för stort matbord samt utgång till den rymliga balkongen.

Vardagsrummet är mycket rymligt och kan enkelt delas av för att återställa den ursprungliga planritningen som ger ett fjärde sovrum (om ca 10 kvm). Plats för soffa, soffbord, tv-lösning. Från vardagsrummet når du den underbara uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. Den har trättrall och omgärdas av insynsskyddadande häck. Plats finns för stor sittgrupp samt matplats. Perfekt för barnfamiljen som vill släppa ut barnen för att leka på föreningens mysiga innergård.

Badrum 2 är stort och har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Duschhörna med tak- och handdusch. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i rymliga väggskåp. Tvättställ med kommod. Wc samt handdukstork.

Sovrum 3 erbjuder mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob som löper längs rummets ena vägg. Plats för säng och skrivbord. Fönster mot innergården.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt:
Föreningen består av 75 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

TV- och internetanslutning
Bredband (250mb), kabel-tv samt uppkoppling för IP-telefoni ifrån ComHem ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har en helt underbar uteplats som med lätthet inrymmer både matbord och loungedel. Uteplatsen omgärdas av en insynsskyddande häck och vetter mot föreningens mysiga innergård. Det finns även en stor balkong där plats finns för olika möblemangslösningar, denna nås från köket.

Bilplats
Föreningen har 50 garageplatser, 3 mc platser samt 9 p-platser utomhus. Dessa handhas av Qpark och separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har också en tvättstuga som kan bokas av medlemmarna.

Ekonomi
Pris: 3 799 000 kr, eller bud. Avgift 5 516 kr/mån. I avgiften ingår Bredband, Kabel-tv, Ip-telefoni, värme samt kallvatten.

Driftskostnader:
El: 300 kr
Vatten och avlopp: 120 kr
Försäkring: 120 kr
Totalt: 540 kr

Bostadsrättsförening
Klangen
Organisationsnummer: 769616-8959

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering