4.5:a // Götgatan 3

4.5:a // Götgatan 3 // 5 190 000 kr 4.5:a // Götgatan 3 // 5 190 000 kr
  • 5 190 000 KR eller bud

4.5:a // Götgatan 3 // Främre Luthagen

En fantastisk utsikt från vån 5 // Modern och stilren design // Öppen spis, balkong och hiss // Endast 3749 kr per mån // Öppen planlösning // P-plats

Här bor du mitt i Uppsala city men ändå med ett lugnt och högt läge med en fantastisk utsikt över takåsarna och Uppsala city.

Bostaden har totalrenoverats under de senaste två åren och är i mycket bra skick med genomgående parkettgolv och en ljus färgsättning, bra takhöjd och ljusinsläpp från tre väderstreck. Båda badrummen har en modern och stilren design vilket ger en avslappnad och lyxig känsla. Köket är fullt utrustat med exklusiva materialval med bla bänkskiva och stänkskydd i massiv sten samt ordentliga vitvaror i rostfritt från Electrolux, helt enkelt ett kök byggt för att laga mat i. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där både utgången till balkongen och den fungerande öppna spisen ligger. Här finns gott om plats för både en ordentlig matplats och en härlig soffhörna. Utöver det så rymmer de 109 kvm tre bra sovrum (möjlighet till fyra sovrum) med gott om förvaring, ett arbetsrum/walk in closeth samt en stor och välkomnande hall med en stor klädkammare inredd med tvättmaskin.

Bostaden ligger mitt i Främre Luthagen med allt så som restauranger, fik, gym, butiker mm runt hörnet. Stora torget som är Uppsalas absoluta centrum nås på några minuter promenad och efter ytterligare några minuter är du på Resecentrum. I direkt anslutning till fastigheten ligger Fyrisån med fina sittplatser och härliga motionsspår både genom centrum och lite lugnare omgivningar norröver. I kvarteret finns också fina gröna parker och lekparker.

En välmående förening som har god ekonomi och inga planer på avgiftshöjningar i dagsläget. Det finns en femårsplan för renoveringar där man bla har diskuterat fönster, balkonger, trapphus och ev fasadrenovering. I dag byggs också nya lägenheter och det finns hyresrätter som ägs av föreningen. En är såld, tre kommer att säljas snart och en strax efter. Kvar finns då en hyresrätt som föreningen äger. Intäkterna går till amortering av lån. Det finns bra med p-plaster idag (37 st), ingen kö.

Varmt välkommen på visning

Detaljer
Detaljer
Balkong
Balkong
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Arbetsrum/walk in closet
Arbetsrum/walk in closet
Arbetsrum/walk in closet
Arbetsrum/walk in closet
Gäst WC
Gäst WC
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3

Bostadsrätt

Hiss finns

4.5 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 109 m2

Byggår 1962.

3 749 kr/mån

Belägen på vån 5/7 med hiss

Planlösning
4-5 rum och kök.

Byggnad
Byggnadsår: 1962.
Våningsplan 7 tillbyggt 1992.
Uppvärmning: Fjärrvärme.

Renoveringar:
Stamrenovering av avlopp, vattenledningar och elledningar gjordes 2016.
Planerade renoveringar är fönster, balkonger, trapphus och ev fasad. Säkerhetsdörrar har också diskuterats och kommer att bekostas av lägenhetsinnehavaren.

TV- och internetanslutning
Kabel-tv från Telia, varje bostadsinnehavare bestämmer själv vilket paket av kanaler den vill köpa.
Bredband levereras av Telia och varje bostad tecknar ett eget abonnemang.

Balkong/uteplats
Bostaden har en balkong med ett högt och fritt läge med en härlig vy över Uppsala city. Tack vare sitt sydläge så har den sol från morgon till kväll.

Bilplats
Föreningen har 37 st p-platser med utan el-plint, de kostar 350 respektive 250 kr per månad. I dagsläget är det ingen kö men inte heller någon ledig. Det finns också en gästparkering som kan nyttjas kvällar och helger. Kommunen har också en stor parkering i området där det går att hyra p-plats. Kommunen har ett separat kösystem.

Övriga utrymmen
I huset finns en tvättstuga och cykelförråd. Till bostaden hör ett stort källarförråd samt en matkällare.

Ekonomi
Pris: 5 190 000 kr, eller bud. Avgift 3 749 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. El debiteras efter förbrukning 4 ggr per år från föreningen.

Driftskostnader:
El: 250 kr
Försäkring: 200 kr
Totalt: 450 kr

Bostadsrättsförening
Häl

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Boka värdering