1:a // Dag hammarskjölds väg 15A

1:a // Dag hammarskjölds väg 15A // Kåbo

Mycket centralt läge // Ljus och mysig genomgångslägenhet // Bra disponerad // Intill Campus med 1477 med gym, padel mm.

Välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta gavellägenhet om 29 kvm med optimalt läge i populära Kåbo. Här bor du i en stabil förening med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I avgiften ingår vatten, värme. Bredbandskostnad är obligatorisk och kostar endast 165:-/månad, föreningen har alltså ett fint förhandlat avtal där.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och ytterligare förvaring i en garderobslänga. Vidare in finner du köket i öppen planlösning mot allrummet med dess vida fönsterpartier och en fransk balkong som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. I bostaden finns även en klädkammare och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme.

Lägenheten är en så kallad genomgångslägenhet vilket innebär fönster i båda riktningarna, detta ger alltid extra ljus och med det en luftigare känsla.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd och du har även tillgång till ett gemensamt cykelrum.

Här bor du i ett fantastiskt område med närhet till city och allt vad det har att erbjuda, Uppsala slott, Botaniska trädgården, Stadsskogen, Akademiska sjukhuset och flera av Uppsala Universitets institutioner som Blåsenhus, Ekonomikum och BMC. För den aktive har du Campus 1477 i närheten som erbjuder allt ifrån gym till klättring, beachvolleyboll, padel och mycket annat.

Välkommen!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

1 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 29 m2

Byggår 2006

2 487 kr/mån

Planlösning
Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaring i garderobslänga. Praktiskt klinkergolv som övergår i parkett och beiga väggar.

Praktiskt och kvadratsmart kök med skåpförvaring i både över- och underskåp. Maskinell utrustning i form av kyl/frys från Electrolux, fläkt från Futurum och spis från Elektro Helios. Luckor i björk och bänskiva i mörkgrå laminat. Parkettgolv.

Allrummet är ljust, öppet och lättmöblerat med plats för både säng och annat möblemang. Vida fönsterpartier och fransk balkong som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusgråa väggar.

Rymlig klädkammare med ljusa väggar och parkettgolv.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med handfat, kommod, spegelskåp, WC, dusch, tvättmaskin med förvaring ovanför och golvvärme.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2006
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Föreningen har gruppavtal med ComHem där 250 mbit/s bredband, kabel-tv och ip-telefoni. Avgiften om 165kr/mån redan är inräknad i månadsavgiften.
Föreningen har gruppavtal med ComHem där 250 mbit/s bredband, kabel-tv och ip-telefoni. Avgiften om 165kr/mån redan är inräknad i månadsavgiften.

Bilplats
Föreningen har 29 st p-platser som kostar 250 kr per mån. Separat kö som sköts av förvaltaren. En ledig p-plats finns tillgänglig fr.o.m. 1/7.

Övriga utrymmen
I huset finns ett gemensamt cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 1 495 000 kr, eller bud. Avgift 2 487 kr/mån. I månadsavgiften ingår vatten, värme.

Överlåtelseavgift: 1120 kr
Pantsättningsavgift: 448 kr
Andel i föreningen: 0.97973

Driftskostnader (1 personer):
El: 200 kr
Försäkring: 150 kr
Övrigt: 165 kr
Totalt: 515 kr

Hushållsel köps genom föreningens gruppavtal och debiteras 4 ggr per år. Från och med 2016 sänks elpriset för föreningens medlemmar, till följd av omförhandlad elavtal, och endast Grön El köps in. Observera att schablonvärden använts för driftskostnad. I driftskostnaderna ingår bredband 165:- / månad, obligatorisk avgift.

Bostadsrättsförening
Slottsparken
Organisationsnummer: 769611-3260

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Hans Moberg

Hans Moberg
Fastighetsmäklare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5831212
E-post: [email protected]

Intresseanmälan