6:a // Portalgatan 74

6:a // Portalgatan 74 // Kapellgärdet

Markplan // Inglasad uteplats // 2,60 i takhöjd // Flexibelt tillträde // Enda sexrummaren i föreningen // Två badrum

Välkommen till denna välplanerade och härliga sexrummare i populära Kapellgärdet. Här får du chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard som har högsta kvalitet! Bostaden som ligger på markplan i huset erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och fint ljusinsläpp.
De 138 kvm fördelar sig på en välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter. Fem rymliga sovrum (10-13 kvm) som alla rymmer säng, garderob och annat mindre möblemang. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum som innefattar både matplats och umgängesytor. Från vardagsrummet tar du dig ut till den stora uteplatsen på ca 30 kvm som är delvis inglasad och i bästa solläget. Två helkaklade badrum med både dusch samt badkar. Här har du möjlighet att förvärva föreningens enda sexrummare, en charmig lägenhet med snyggt parkettgolv i samtliga rum och smakfulla materialval. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym och kiosk i området. I föreningen finns det garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och gemensam tvättstuga. Till bostaden hör ett stort källarförråd. Här kommer ni att trivas så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

6 rum

Uteplats finns

Boarea 138 m2

Byggår 2015-2016

6 326 kr/mån

Våning 1 av 5

Planlösning
Rumsbeskrivning : Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljusa väggar.

Rymlig och välkomnande HALL med gott om förvaring i garderob och hatt-och skohylla. Plats för sitt- och förvaringsmöbel. Mörkt klinkergolv vid entrén.

Badrum 1 har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Praktisk duschhörna med glasvägg. Tvättställ med förvaring i kommod och väggfast spegel med belysning samt WC.

Sovrum 1-4 har förvaring i garderober och plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Sovrum 5 har plats för dubbelsäng och förvaring i skjutgarderober.

Välplanerat Marbodalkök med mycket bra arbetsytor på köksö och stilren grå laminat bänkskiva med ljust kakel ovanför. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Fullt utrustat med vitvaror från Electrolux i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fullhöjds kyl- och frys samt inbyggd ugn och mikro i högskåp. Plats för stort matbord för ca 8-10 personer.

Vardagsrummet är mycket rymligt och där finns plats för soffa, soffbord, tv-bänk. Från vardagsrummet når du den underbara uteplatsen på ca 30 kvm som vetter mot föreningens innergård. Den är devis inglasad och går på så sätt att nyttja som ett extra rum och omgärdas av insynsskyddad häck. Plats finns för stor sittgrupp samt matplats.

Badrum 2 är stort och har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i rymliga väggskåp. Tvättställ med kommod, badkar, WC samt handdukstork.

Byggnad
Byggnadsår: 2015-2016
Övrigt:
Bostadsrättsföreningen innefattar 5 trappuppgångar (66, 68, 70, 72 och 74) med ett totalt antal på 75 lägenheter.
Föreningen godkänner inte juridiska personer som medlemmar i föreningen. Delat ägande mellan förälder/ barn är okej. Föreningens hemsida: https://www.egrannar.se/brfklangen/sida/id/4450/

TV- och internetanslutning
Fastigheten har ett avtal hos Com hem AB med basutbudet av fast telefoni, bredband och digital-TV (avgiften ingår i hyran).

Balkong/uteplats
Inglasad uteplats

Bilplats
Föreningen har 50 garageplatser (870 kr/mån), 3 mc platser samt 9 p-platser utomhus (438 kr/mån). Dessa handhas av Qpark och separat kösystem tillämpas och i dagsläget (14/4 2020) är det 3 personer i kö.

Övriga utrymmen
Varje bostadsrätt har varsitt tillhörande förråd med gallerdörrar belägna i källaren i respektive trapphus. Föreningen har även barnvagnsförråd och cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 4 350 000 kr, eller bud. Avgift 6 326 kr/mån. I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, tvättstuga, bredband, digital-TV och hemtelefoni.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 2.0221

Driftskostnader (5 personer):
El: 685 kr
Vatten och avlopp: 130 kr
Försäkring: 187 kr
Totalt: 1 002 kr

Bostadsrättsförening
Klangen
Organisationsnummer: 769616-8959

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    31 maj
    13:00-13:45

  • måndag
    1 juni

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan