Villa // Hammarbygatan 63

Villa // Hammarbygatan 63 // 7 490 000 kr Villa // Hammarbygatan 63 // 7 490 000 kr
  • 7 490 000 KR Accepterat pris

Villa // Hammarbygatan 63 // Fålhagen

Fålhagen // Mycket fint skick // Många stora renoveringar utförda // Garage // Fiber // Braskamin // Ny utbyggnad med ryggåstak // Fin utsikt

I eftertraktade Fålhagens mysiga villakvarter ges nu möjlighet att förvärva denna friliggande villa som har många stora och påkostade renoveringar bakom sig!

För att nämna några få exempel på utförda arbeten så har nuvarande ägare bl.a. dränerat & tilläggsisolerat grunden, lagt nytt tak, dragit om all el, satt ny panel, byggt ut huset, installerat nytt kök, bytt värmepanna, installerat braskamin, asfalterat uppfarten och mycket annat. Nere i källaren är ett stort sovrum renoverat där bl.a golvet har sänkts och förberetts för vattenburen golvvärme. Det finns också ett färdigt bygglov samt ritningar på ytterligare utbyggnad för den som har det behovet.

Det väl omhändertagna huset ger idag 4 sovrum, 3 allrum, kök, badrum, tvättstuga, stort garage samt flertalet förrådsutrymmen både stora och mindre. Det nyligen utbyggda allrummet har höga fönsterpartier i tre väderstreck, vattenburen golvvärme samt härligt ryggåstak och en ljuvlig utsikt mot Slottet och Domkyrkan. Allrummet i källarplan kan enkelt delas av för er som är i behov av ytterligare två stora sovrum.

Den lummiga tomten ger sol från morgon till kväll och omges av välvårdade häckar samt staket. Här finns härliga gräsytor, två altandäck och flertalet äppelträd. Det finns också ett rejält garage där det även finns plats för ytterligare två bilar på den asfalterade uppfarten.

För er som vill ha uthyrningsdel så lämpar sig huset väl även för detta då separat ingång till källaren går att nå via garaget.

Huset är fiberanslutet!

Barnvänligt område som också har direkt anslutning till det populära parkområdet Gunsta Backar med sina stora nyanlagda lekplatser, grönytor samt bmx-bana. I området finns också skolor, förskolor, motionsspår, fotbollsplan, pulkabacke, isbana, restauranger och butiker. Utsökt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser alternativt kortare promenad ner till resecentrum.

Varmt välkomna på visning!

Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Flygfoto
Flygfoto
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Villa

7 rum

Boarea 104 m2

Biarea 113 m2

Tomt 638 m2

Garage finns

Byggår 1950

Driftkostnad 41 170 kr/år

Planlösning
ENTRÈPLAN

Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Ljusa väggar samt mönstrade tapeter. Ytterdörren är försedd med fönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Parkettgolv. Härifrån nås trappan ner till källarplanet. Det finns också en inre halldel som är möblerbar och har en inbyggd garderob.

BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Duschplats med vikbar glasvägg. Praktiskt vädringsfönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Här finns en kommod, förvaringsskåp, handdukshängare, wc samt en spegel med integrerad belysning.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och utsikt mot den härliga tomten. Här finns en skjutdörrsgarderob samt en inbyggd garderob med tillhörande överskåp.

I passagen vid de två inre sovrummen finns 3 inbyggda garderober varav två har överskåp.

Stort SOVRUM med ljusa väggar samt mönstrad fondtapet. Här finns en rymlig klädkammare. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp och utsikt mot tomten. Parkettgolv.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Här finns en skjutdörrsgarderob.

Det härliga KÖKET totalrenoverades 2016 och har gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Exklusiv och mycket påkostad bänkskiva i keramik som b.la. är känt för sina egenskaper att stå emot fläckar till skillnad från vanliga stenskivor. Stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning med allrummen ger en bra kontakt med gästerna. Infällda spotlights i taket samt parkettgolv med vattenburen golvvärme ökar på trivselkänslan ytterligare. Stor nedsänkt diskho. Den maskinella utrustningen består av en integrerad kyl, integrerad frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt en fläkt.

KÄLLARPLAN

I källaren finns flera förrrådsutrymmen såväl stora som små. Här kan ni exempelvis inreda något utrymme till vinkällare.
Färdigt bygglov och ritningar finns för att bygga badrum, bastu mm.

Stort ALLRUM med två fönster som ger bra ljusinsläpp. Detta rum kan enkelt delas av till två sovrum för den som har det behovet.

Stort SOVRUM där vattenburen golvvärme är installerad men ej inkopplad. Fönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Infällda spotlights i taket. Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns en uppgång till garaget.

TVÄTTSTUGA med tvättmaskin och torktumlare.

TORKRUM/FÖRRÅD försett med fönster.

Byggnad
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Byggnadsår: 1950
Fasad: Trä/Puts
Stomme: Trä
Fönster: 2-glas samt 2-glas isoler
Bjälklag: Trä/Sten
Tak: Betongpannor & plåt
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar:
2016 Byte el och elcentral. Allt utom ett källarförråd.
2016 Byte av värmepanna.
2016 Ny panel.
2016 Utbyggnad vardagsrum.
2016 Nytt kök.
2016 Renovering ytskikt vardagsrum.
2016 Installation braskamin.
2016 Nyrenoverat gästrum källare.
2014 Plattläggning och asfaltering.
2011 Dränering och isolering grund + ny vattenledning från kommunala vattnet.
2007 Nytt tak och hängrännor.

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Tv och Bredband via fiber.

Tomten
Tomtarea 638 m² (friköpt). Här finns stora gräsytor och flera äppelträd.

Uteplats
Stort altandäck i anslutning till ena allrummet samt ytterligare ett altandäck längre ut på tomten. Sol från morgon till kväll.

Parkering
Garage med plats för en bil. Plats för ytterligare två bilar på den asfalterade uppfarten.

Ekonomi
Pris: 7 490 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (4 personer):
Uppvärmning: 17 452 kr
El: 17 342 kr
Vatten och avlopp: 6 176 kr
Sotning: 200 kr
Totalt: 41 170 kr

Taxering:
Taxeringsår: 2018
Byggnadsvärde: 2 344 000 kr
Markvärde: 3 185 000 kr
Summa taxeringsvärde: 5 529 000 kr

Det finns 20 pantbrev om totalt 6 486 193 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Intresseanmälan